דילוג לתוכן

תרומות ישראל - החל משנת 2026 עמותות ידווחו על תרומות ישירות לרשות המיסים

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    45 צפיות
    ל
    רק אם המענק התקבל ע"ש המבקש
  • 1 הצבעות
    6 פוסטים
    171 צפיות
    צ
    @אנונימי2 לא ברור הסיפור, אולי זה מגבלות של רשות שוק ההון, ואז מבחינת החברה כשהוא נמצא במסלול סולידי אפשר לתת הלוואה יותר גדולה, ואח"כ הוא יכול לעבור למסלול מנייתי.
  • לא חבל על העלות של ה1800?

צרכנות, סקירות והמלצות תרומות עזרה 1800
    10
    5 הצבעות
    10 פוסטים
    412 צפיות
    הקול השפויה
    @רואה-את-הנולד כתב בלא חבל על העלות של ה1800?: עשיתי כבר שלושים פעמים 9 זה אמור להגמר בסוף? אתה יכול לעבור ל"סים מהדרין" זה יפתור לך את כל הצינתוקים.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    180 צפיות
    צ
    עובדים המבוטחים בביטוח פנסיוני יכולים לפרוש לגמלאות מגיל 60 ולקבל קצבת פנסיה חודשית, למרות שגיל פרישה מעבודה הוא מאוחר יותר. פרישה בגיל 60 עשויה להקטין את גובה הפנסיה בהשוואה למי שיפרוש בגיל מאוחר יותר. יחד עם זאת, ניתן לקבוע בהסכם בין העובד למעסיק כי גיל הפרישה המוקדמת יהיה נמוך מגיל 60. במקרה זה המעסיק חייב לשלם לעובד תשלום פנסיה חודשי, בהתאם לסכום שנקבע בהסכם העבודה או בהסכם הקיבוצי החל על העובד, עד למועד בו העובד יהיה זכאי לפנסיה מקרן הפנסיה.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    530 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.