דילוג לתוכן

המאבק על קרית גת מערב חוזר לכותרות! כל הפרטים!

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    29 פוסטים
    864 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 1 הצבעות
    72 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    אל תושבי ועסקני עפולה: כעת יש מאבק בין ליכודניקים תושבי הדרום לבין ראשי רשויות מהצפון איזה שדה תעופה יקודם קודם. השדה ברמת דוד ליד עפולה כבר עם תכנון מוכן כמעט לביצוע. לעומת זאת לשדה בציקלג דרושות עוד 4 שנות תכנון. הליכודניקים מהדרום מבינים שאם יתחילו עכשיו עם השדה ברמת דוד, בסוף השדה בדרום לא יקודם. והם דורשים לעצור את ההתקדמות ברמת דוד עד שהתכנון בציקלג יהיה מוכן. האינטרס שלכם כתושבי עפולה להפעיל לחץ על החכי"ם החרדים שלא יאפשרו את העיכוב. כמות המשרות שיהיו לנשות האברכים גדולה מאוד. ובכלל ככל שעפולה תהיה מקום מרכזי זה יפתח את הקהילה מכל זוית ויגיעו עוד תושבים חדשים. ויש גם הכרת הטוב... לראש העיר שזה כל כך איכפת לו.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    199 צפיות
    טריידרט
    חוק החניות בבניין משותף מגדיר כי רק לבעלי הדירות מותר להחנות בחנייה של בית משותף. רק בנסיבות שהן מיוחדות, בעלי הדירה יכול לאשר למישהו אחר להחנות בחנייה שלו אך ורק אם הדבר נעשה בתמימות ולא בכוונה תחילה לנצל את הזכויות של בעל הדירה. https://morahzakot.co.il/תקן-חניה-בבית-משותף-מהו-חוק-החניות-בב/
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    405 צפיות
    פלוספ
    @טריידר כתב בתכל'ס - בכמה נמכרים דירות בשכונה / בבנין ?: הפקיד המאשר אמור להרים מיידית טלפון למשטרה, עד כדי כך?
  • 3 הצבעות
    14 פוסטים
    718 צפיות
    טריידרט
    @מפתח_בינה האם מישהו מעוניין באמת להוריד את מחירי הדיור?