דילוג לתוכן

המאבק על קרית גת מערב חוזר לכותרות! כל הפרטים!

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    41 פוסטים
    2k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    ia90990I
    @רואה-את-הנולד א. מצבו כיום - יש מנופים שפועלים על היסודות במקום אחר הבנתי שכבר התחילו קומת קרקע.. ב. מבחינת יעדים - זה שאלה קשה את מי שואלים אבל בעיקרון כן... למה היא קשה..? כי הציבו רף מאוד מאוד גבוה [ רק ישיבות מסוימות ממש וכו'] ולאט לאט התפשרו [לא על הכל כמובן..] ככה שאם זה היה מכוון מראש אז זה הצלחה מסחררת אבל אם לא.. אז אולי פחות.. אבל הצלחה זה וודאי.. לענ"ד יש שם כמה שלבים שלב א' - בבניה שלב ב' - בתכנון שלב ג' - תכנון בשלב א' יש 200 דירות הצליחו למכור מעל 100 לפי ידיעה מבפנים מדובר על 80% ליטאים מיינסטרים מהמרכז ונשאר עוד פחות מ100 דירות כרגע יש שמועות חלוקות יש אומרים שיש 50 דירות לחסידים.. ויש כאלה שאומרים שהם בכלל הולכים לפרויקט אחר בעיר.. הפרויקט אמור להיות המשך ישיר של הקהילה בנתיבות ככה שזה יתרון עצום מכל הבחינות הן שהמוסדות קרובים והן מבחינת התחבורה הרציפה והישירה למרכז שקיימת כבר מהקהילה והן מבחינת הכוללים.. בעיקרון כבר אסייג הוא הכריז מראש שהוא יקים להם ת"ת ליטאי אבל יש כבר במקום 2 ת"ת ליטאים ככה שיכול להיות שהוא יפתח להם יכול להיות שהם יצטרפו לקיים ויכול להיות שיפתחו לעצמם.. שום דבר לא סותר.. אשמח לענות לכל השאלות בשמחה..
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @סומכוס אָמַר רַבִּי יוֹחָנָן: מִי שֶׁהִנִּיחַ לוֹ אָבִיו מָעוֹת הַרְבֵּה, וְרוֹצֶה לְאַבְּדָן… וְיִשְׂכֹּר פּוֹעֲלִים וְאַל יֵשֵׁב עִמָּהֶם. זה נכון גם על מפקח בניה גם הוא צריך לדעת שיש מישהו שבודק אותו
  • 0 הצבעות
    257 פוסטים
    14k צפיות
    מ
    הערה בנושא הנדל"ן בשערי עכו: מי שהקשיב לראיון של איצ'ה דז'לובסקי עם הצדיקים האלו שבונים שם ללא מטרות רווח - הם שוב ושוב התייחסו לפרויקט הזה כ'עסקה להשקעה', לעומת פרויקט של אותו יזם 'גני טל' ברמה ב' ב"ש שהוא מכנה אותה 'למגורים'. ואני אסביר מה הוא מתכוון. נכון שבפרויקטים של חסד באחיסמך ובעכו - יש להם תנאים מסוימים. המטרה היא שהדירה תהיה ברת-השגה לאנ"ש, ושאופי השכונה החדשה יהיה בהתאם למה שהיזמים רוצים להקים עבור הציבור. עם זאת, ברור שברגע שאדם קנה נכס במחיר מופחת בהרבה ממחיר שוק - יש לו כאן השקעה טובה, והוא יוכל בשלב מסוים למכור ולקחת את הכסף הזה של עליית הערך, ולהשקיע בכל מקום שיבחר.. משא"כ כשמשפרי דיור קונים דירה כדי להתרחב וכדו' - הם לא מחפשים מחיר טוב אלא נוחות, ולא יהיה אכפת להם לשלם מחיר גבוה - בלי לחשב מה יקרה עם עליית המחירים מכאן והלאה. זה באותו ראש של מישהו שמוציא כסף על מסעדה או צימר כי זה עושה טוב למשפחה שלו, וההוצאה של הכסף היא ע"ד להוציא ותו לא..
  • 4 הצבעות
    481 פוסטים
    68k צפיות
    ש
    @יצירתי said: @שששששש אולי זה משתנה בין פועלים ללאומי וגם אם לא אני לא מבין אתה התחלת עם הודעה בנוגע לחמישים אלף שצריך לקחת ועכשיו אתה כותב שהיועץ אמר לך שמספיק עשרים אלף אז מי אמר לך לקחת חמישים? לא אני התחלתי עם ה50,000 אלא @אליהו-ארגמן