אחיסמך בשערי עכו
-
אגב עכשיו במשרד עונים ממש מהר על כל שאלה ושאלה, וכן מבאים את הטלפונים של יועצי המשכנתאות שאגב זה עוד פינוק שנתנו שזה ללא עלות, והם ממש מיעצים ומדריכים איך להכין את כל האישורים!
-
סתם מענין מישהו יודע למה ר' דוד כהן לא היה בכנס השבוע וגם לא ר' יוסף חברוני, הרי בתחילת הפוירקט דיוחו שהחברנרס' נוהרים לעכו?
-
@בטח-עליו יש התרי בניה על רוב שלב א' (בשבועות הקרובים אמור להיות על כל השאר)
לא הייתה עדיין בחירת דירות
אמור להיות קודם הגרלה על סדר בחירת הדירה@שששששש
אבל בכנס אמרו שאין עדיין שום אישורים סופים??????? -
@שששששש
אבל בכנס אמרו שאין עדיין שום אישורים סופים???????@אליהו-ארגמן יש אישורים על חלק מהבניינים וחלק אמור להיות בשבועות הקרובים, אני לא יודע בדיוק אם זה אישור חפירה וכו' או אישור בנייה
אבל אם עדיין הקבלן מתעקש על זה שהוא בונה תוך שנתיים כנראה שהוא יודע מה שהוא אומר@אליהו-ארגמן כתב באחיסמך בשערי עכו:
סתם מענין מישהו יודע למה ר' דוד כהן לא היה בכנס השבוע וגם לא ר' יוסף חברוני, הרי בתחילת הפוירקט דיוחו שהחברנרס' נוהרים לעכו?
בהרבה פרויקטים אומרים שיש קהילה מחברון, פה בינתיים לא בטוח שיש, גם אם יש שמגיעים כבודדים לא קבוצה גדולה
-
@אליהו-ארגמן יש אישורים על חלק מהבניינים וחלק אמור להיות בשבועות הקרובים, אני לא יודע בדיוק אם זה אישור חפירה וכו' או אישור בנייה
אבל אם עדיין הקבלן מתעקש על זה שהוא בונה תוך שנתיים כנראה שהוא יודע מה שהוא אומר@אליהו-ארגמן כתב באחיסמך בשערי עכו:
בהרבה פרויקטים אומרים שיש קהילה מחברון, פה בינתיים לא בטוח שיש, גם אם יש שמגיעים כבודדים לא קבוצה גדולה
-
@שששששש מישהו יודע איך יכול להיות שאמרו שבשלב הראשון יהיה 1000 דירות משווקות ויש רשימת המתנה אבל בפועל הוגרלו רק 516 דירות מה אם השאר הם שמורות לקהילה מסוימת או שבסוף הביקוש ירד?
@השומר הסיפור הוא שיש עוד 350 איש שנרשמו והתקדמו אבל לא שילמו את ה20,000 פקדון ולכן שמרו בצד
וכן שמרו דירות לחסידות כלשהי שתגיע
ויש עוד 50 דירות של הגבירים שתרמו את ההלוואה שנתנו להם לבחור ראשונים למי שהם רוצים
552+350+50 =950
יהיה עוד גלים של אנשים שישלמו את ה20,000 וככה יתקדמו
איך בדיוק יעשו להם את ההגרלה אני לא יודע -
@שששששש מישהו יודע איך יכול להיות שאמרו שבשלב הראשון יהיה 1000 דירות משווקות ויש רשימת המתנה אבל בפועל הוגרלו רק 516 דירות מה אם השאר הם שמורות לקהילה מסוימת או שבסוף הביקוש ירד?
@השומר
בסה"כ הסיפור הוא שלא כולם סימו את הרשמה תראה את הקטלוג של הדירות ששלחו היום ותבין לבד שמי שלא קונה היום הוא יתחרט ע"ז בגדול תזכורת מה אמרתי לך! -
@איש-פשוט
תגיד הבנתה האם יש בתוכנית של הדירות מחסן וחניה בטאבו? -
@איש-פשוט
תגיד הבנתה האם יש בתוכנית של הדירות מחסן וחניה בטאבו?@אליהו-ארגמן לא בטאבו כן ראית?
-
@איש-פשוט
תגיד הבנתה האם יש בתוכנית של הדירות מחסן וחניה בטאבו?והאם אתה יודע איזה ריביות הם הצליחו להשיג?
-
והאם אתה יודע איזה ריביות הם הצליחו להשיג?
@אליהו-ארגמן במה?
-
@אליהו-ארגמן לא בטאבו כן ראית?
@איש-פשוט
לא מה נראה לך שאין חניה בכלל?
עם הדירות במחחירים האלו נראה לי שהרבה ירשו לעצמם לקנות רכבים חשמלים צריך גם עמדות טעינה, ונראה לך שאין מחסנים???????? -
@אליהו-ארגמן במה?
@איש-פשוט
על המשכנתא שכולם יקחו!
ועל הלואה של ה14000 אלף בהנחה משמעותית!