דילוג לתוכן
  • מי שעושה חשבונות כאלו - באמת לא בחידה
    עלול להגיע לדקדוקי עניות.
    לחיות עם חשבון זה לא אומר להתחשבן ככה על כל שקל
    ראה כאן

• מי שעושה חשבונות כאלו - באמת לא בחידה
    ראה כאן

@משהמשה כתב בחידה צרכנית.....:

מי שעושה חשבונות כאלו - באמת לא בחידה
    ראה כאן

זה היה מן הסתם דוגמא

• @משהמשה כתב בחידה צרכנית.....:

ראה כאן

זה היה מן הסתם דוגמא

@שמח-לעזור זה לא רק בדיחה כי אתה רואה איזה קמפיין עשו מהניוד חשמל כאילו החסכון הוא איזה 200 ש''ח בחודש וזה כולו 25 שקל גג

• @שמח-לעזור זה לא רק בדיחה כי אתה רואה איזה קמפיין עשו מהניוד חשמל כאילו החסכון הוא איזה 200 ש''ח בחודש וזה כולו 25 שקל גג

@החושב כתב בחידה צרכנית.....:

וזה כולו 25 שקל גג

25*12=300

@משהמשה כתב בחידה צרכנית.....:

לא חושב שזה דקדוקי עניות,
    זה בס"ה לא להיות פזרן,
    זה כמו שתבוא למכולת הקרובה לבית תיקח מכל הבא ליד (כמובן אתה נצמד לרשימה) ולא בודק מה המחיר של כל פריט, ואם יש מותג יותר זול, כמה שקלים זה בקניה, כמה עשרות בחודש, כמה מאות בשנה, אם לא יותר...

ברור לי שיש כאלה שזה לא מתאים להם, ואני לא חושב שזה נורא, אני בכ"א כך חונכתי.

• אני שמח שלציבור כאן זה פשוט. וזה אכן פשוט.
    אני כמעט נפלתי עם זה. כי אתה מרגיש פראייר, לשלם יותר ממה שאתה יכול לשלם.
    אבל בפועל כיון שעל חלק אתה בין כך משלם, דהיינו, לך אישית זה יוצא יותר זול.
    אני מאמין שזה יכול לבוא לידי ביטוי בדברים יותר משמעותיים.

• @שמח-לעזור זה לא רק בדיחה כי אתה רואה איזה קמפיין עשו מהניוד חשמל כאילו החסכון הוא איזה 200 ש''ח בחודש וזה כולו 25 שקל גג

@החושב כתב בחידה צרכנית.....:

וזה כולו 25 שקל גג

מסכים איתך שזה לא סכום גבוה
    אבל 25 ₪ לחודש זה למי שמשלם חשבון חודשי של 350 ₪
    רוב האנשים שאני מכיר משלמים הרבה יותר

• @החושב כתב בחידה צרכנית.....:

וזה כולו 25 שקל גג

מסכים איתך שזה לא סכום גבוה
    אבל 25 ₪ לחודש זה למי שמשלם חשבון חודשי של 350 ₪
    רוב האנשים שאני מכיר משלמים הרבה יותר

@למען-הציבור בפרט בדירה מפוצלת… 😉

@החושב
    אני חושב שהשוואה לניוד חשבון חשמל ממש לא נכונה
    קודם כל זה פעולה טכנית פשוטה ולא להסתובב כל היום עם מחשבון כמה יעלה לך כל מוצר באיזה סופר וכמה ירד לך מהשמירת סדרים אם תעבור בדרך במכולת פלונית שעשתה מבצע וכו'
    ודבר שני זה חיסכון הרבה יותר משמעותי גם כי לזה הנחה קבועה לכל החיים
    וגם כי אדם שמתרגל לבדוק על מה הוא משלם באופן קבוע הוא גם ידאג לא לשלם עמלות מיותרות ולהימנע מכפל ביטוחי ולבטל הו"ק ישנות וכו זה להתרגל לצורת חשיבה שלא לדחות דברים בגלל ביוקרטיה קטנה

• @החושב
    אני חושב שהשוואה לניוד חשבון חשמל ממש לא נכונה
    קודם כל זה פעולה טכנית פשוטה ולא להסתובב כל היום עם מחשבון כמה יעלה לך כל מוצר באיזה סופר וכמה ירד לך מהשמירת סדרים אם תעבור בדרך במכולת פלונית שעשתה מבצע וכו'
    ודבר שני זה חיסכון הרבה יותר משמעותי גם כי לזה הנחה קבועה לכל החיים
    וגם כי אדם שמתרגל לבדוק על מה הוא משלם באופן קבוע הוא גם ידאג לא לשלם עמלות מיותרות ולהימנע מכפל ביטוחי ולבטל הו"ק ישנות וכו זה להתרגל לצורת חשיבה שלא לדחות דברים בגלל ביוקרטיה קטנה

@בוטח-בה עדיין אני מדבר על זה שעושים לך קורס על כלכלה נבונה והבשורה הגדולה הוא שאתה יכול לחסוך כמה שקלים בחשמל זה לא רציני

• אקנה היום
    כל מקרה לגופו.

נושאים מוצעים

• הנחה בארנונה

צרכנות, סקירות והמלצות חוסן כלכלי
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    58 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @מזומנים said: תוכל לפרט על מקרה דומה? אני מכירה כמה וכמה מקרים הוא סייע: פניות מול הבנקים, רישום למעונות, דרגה ועוד. אני גם פניתי בזמנו לועדת הכנסת לפניות הציבור בתלונה על בנק הדואר, והם עזרו לי מיד- vz@KNESSET.GOV.IL פניתם אליהם ב 2021 לגבי הודעות על חבילות מהדואר- To: ועדת פניות הציבור vz@KNESSET.GOV.IL Subject: אפליה חמורה באתר הדואר לבעלי טלפונים כשרים ציטוט: עוד מח"כ אייכלר בקול חי: בעבר פעלנו בוועדה לפניות הציבור שכל הבנקים והמשרדים הרלוונטיים משאירים הודעות קוליות לטלפונים כשרים. באותה מידה המדינה יכולה להשאיר הודעות טלפוניות בנוגע לקורונה ולהנחיות משרד הבריאות. בבנק הדואר לא מאפשרים לשייך חבילות לנייד כשר. ההודעות מגיעות מאוחר מאוד ובשל העובדה שרבות מהחבילות מקבלות מספר מעקב חדש- אין דרך לדעת מכך. כמו כן, לא מעט חבילות חוזרות כיון שללקוח אין אפשרות לדעת שהחבילה הגיעה כי הדפים מגיעים רק לפעמים. כך נוצר מצב אבסורדי, שהלקוח מגיע לבית הדואר (בנסיעה מיוחדת) ולמחרת מגלה שכבר שבוע ממתינות לו שם חבילות נוספות. זוהי אפליה ממשית והטרחה מיותרת שיכולה להיפתר עם קצת רצון טוב. אשמח מאוד לקבל מענה!!! בכבוד רב, מרים הורביץ הם שלחו פנייה להנהלת הדואר וכיתבו אותי: לכבוד מ"מ סמנכ"ל בכיר דואר, אורן לביאן משרד התקשורת שלום רב, מצ"ב פנייתה של הגב' מרים הורוביץ לכנסת הפונה מעלה בפנייתה הצעה לייעול שירותי הדואר לציבור החרדי המשתמש בטלפונים כשרים – שליחת הודעה קולית למקבלי חבילות מהדואר , בדומה לשירות המסרונים לניידים רגילים. אנו פונים אליך בבקשה לשקול בחיוב את הצעתה ולהורות לחברת דואר ישראל לפעול בעניין בברכה, מירב שמעון כנסת ישראל ואכן פנו אלי מדואר ישראל שהדבר נכנס לביצוע. מאז הפסקתי להשתמש בשירותי הזמנות מחו''ל כך שאיני יודעת האם הדבר הסתדר.
  • 4 הצבעות
    10 פוסטים
    517 צפיות
    פשוט יהודיפ
    @רואה-את-הנולד כוונתך לזה https://www.youtube.com/watch?v=XqOCEAoXT-8&t=2s
  • 18 הצבעות
    12 פוסטים
    471 צפיות
    הקול השפויה
    @אבינדב-הכהן מצטרף לכל מילה, גם בעבר אנשים יכלו לבזבז את כספם על אוכל מסיבות ומשרתים, יתכן שהיום יותר, ויתכן שפחות. ההבדל הגדול זה שהיום אנשים מתכחשים להבדלי מעמדות, וזה גרם למצבים מטורפים שעשירים ועניים חייבים לחיות באותה רמת חיים. הבעיה הזאת מן הסתם גם בציבור הכללי, אבל בציבור החרדי קשה שבעתיים היות וכסף לא מגדיר חברה, המצב הוא שכולם חיים יחד ומנסים להשתוות באורח חייהם.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    281 צפיות
    מ
    @אבי-ר. קראתי את דבריך הנחמדים. לדעתי, המעלה הגדולה מכל המעלות - זה כאשר האבא מוצא את הדרך להיטיב לעצמו ולהימנע מהתחייבות מופרזת שאין לו איך להשיג, מתוך הלחץ שבהצעות השידוכים. על כן, אם 'שטיק' כזה של קניית דירה בעסקת 15% נעשית בצורה מחושבת ומושכלת (כן - עם תשלום מלא לאיש מקצוע שידע איך לגשת לזה מכל ההיבטים!) - אני אומר שההורים שחסכו 300 אל"ש שאין להם - זו מצווה גדולה יותר מאשר אפשרות של הבת לקנות את דירת החלומות במקום החלומי עם משכנתא חלומית... (ואם מישהו מתווכח עם הנקודה הזאת - אעשה בל"נ מאמץ למחיקת התגובה שלו:))
  • 0 הצבעות
    29 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @י-סנדרס ברוכים הבאים לכותב המוכשר שרבים נושעו מאותיותיו! ראשית אני חופר לכולם את דברי @רחל-עומסי כבר תקופה, גם אם לא תשיג בשוק ההון את הרווחים הנדרשים באותו גובה של ההלוואה של אחד הגמחים, ההוצאות יהיו מחושבות ולא תחרוג מהם בוודאות, כי כשהכסף שלנו אין תזמורת ב18.000 שח, ונחשב על בסיס מה שיש לנו ביד כיום. ולגבי הניסים, מילותיך הרב @י-סנדרס הם בדיוק כמו של רבותינו הדיינים שליט"א, יש ניסים בדרך לארגן את הארוחות צהריים של עזר מציון בטיפול נמרץ אחרי ההתקף לב, ניסים גלויים שהגיע ארוחת צהריים מהודרת בלי שציפינו לה, זהו!