מחפש יועץ משכנתא זול
-
תעשה את זה לבד
-
למה לא לבד באמת?
-
לא הייתי ממליץ ללכת לבד..
מכשיר חשמל מצריך הוראות שימוש?! התנהלות פיננסית פי כמה...
במיוחד אם מדברים על מוסד שהריווחיות שלו בנויה על העמלות והריביות של לקוחות ש"לא חשוב להם".מה שווי הנכס הקיים?
השמאות ישנה או עכשווית? יכל מאד לשנות את גובה המימון.
קיימת אפשרות שתרצה לצאת באמצע לפירעון מוקדם?
או להפך, לגרור משכנתא אם תהיה בריבית אטרקטיבית?כדאי מאד לדעת את התמונה במלואה.
-
מי שקצת עם ראש על הכתפיים יכול לעשות את זה לבד ללכת ל3 בנקים ללמו דקצת את העניינים ולהגיע למשכנתא מצויינת. שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר (הוא פחות איכפת לי אז תעלה לו ותוריד לחבר שלי...). בקיצור משכנתא קטנה עם הכנסות טובות ומסודרות לא הייתי לוקח יועץ
-
מי שקצת עם ראש על הכתפיים יכול לעשות את זה לבד ללכת ל3 בנקים ללמו דקצת את העניינים ולהגיע למשכנתא מצויינת. שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר (הוא פחות איכפת לי אז תעלה לו ותוריד לחבר שלי...). בקיצור משכנתא קטנה עם הכנסות טובות ומסודרות לא הייתי לוקח יועץ
שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר
בהחלט מזה ראוי כמו כל לקיחת בעל מקצוע לברר קודם אצל כאלה שעשו אצלו או אצל כאלה שבתחום שבלי אינטרס ליועץ כזה או אחר
-
סיפורים יש למכביר, לא מעט גם על עצות אחיתופל של החבר של האבא של השכן..
אז בואו, כאנשי מקצוע, מה המינימום שנדרש מאיתנו, לא שננסה לעזור לפונה?
ו 17% בממוצע זה באזור ה 400 אש''ח, זה משכנתא קטנה?
לא הצלחתי להבין.. מה יותר נכון מלהעלות את הפרטים כדי להבין את הסיטואציה?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות