מחפש יועץ משכנתא זול
-
מי שקצת עם ראש על הכתפיים יכול לעשות את זה לבד ללכת ל3 בנקים ללמו דקצת את העניינים ולהגיע למשכנתא מצויינת. שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר (הוא פחות איכפת לי אז תעלה לו ותוריד לחבר שלי...). בקיצור משכנתא קטנה עם הכנסות טובות ומסודרות לא הייתי לוקח יועץ
שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר
בהחלט מזה ראוי כמו כל לקיחת בעל מקצוע לברר קודם אצל כאלה שעשו אצלו או אצל כאלה שבתחום שבלי אינטרס ליועץ כזה או אחר
-
מי שקצת עם ראש על הכתפיים יכול לעשות את זה לבד ללכת ל3 בנקים ללמו דקצת את העניינים ולהגיע למשכנתא מצויינת. שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר (הוא פחות איכפת לי אז תעלה לו ותוריד לחבר שלי...). בקיצור משכנתא קטנה עם הכנסות טובות ומסודרות לא הייתי לוקח יועץ
סיפורים יש למכביר, לא מעט גם על עצות אחיתופל של החבר של האבא של השכן..
אז בואו, כאנשי מקצוע, מה המינימום שנדרש מאיתנו, לא שננסה לעזור לפונה?
ו 17% בממוצע זה באזור ה 400 אש''ח, זה משכנתא קטנה?
לא הצלחתי להבין.. מה יותר נכון מלהעלות את הפרטים כדי להבין את הסיטואציה?
-
לפעמים 4000 ש"ח זה כל החיסכון חחח
-
לפעמים 4000 ש"ח זה כל החיסכון חחח
אולי
ואולי לא
ואולי רק לפעמים.. -
אני חושב שיש לחלק
ב"א שלא מבין בנושא וודאי שיצחק צודק
ב"א שבאמת מבין בזה ויש לו כח ללמוד את זה - שיעשה לבד
בכל אופן לפעמים שכ"ט של 3500 ש"ח לא שווה את העבודה -
@קטנטנציק יש לי ב''ה יועצים מעולים שלוקחים מעט יותר מפי שניים,
וגם כאלו מתחילים יותר אבל שצברו כבר הצלחות יפות במחיר של פי 1.5 לערך.
מוזמנים לפנות. -
אני פשוט לא מבין מה כל הנידון כאן.
מבקש היועץ כתב "לא חשוב לי הריביות כי זה לתקופה של שנתיים שלוש"
הרי רואים שהוא פשוט לא מבין. כי יש רביות שלא משנה מתי אתה פורע אותם אתה תצטרך לשלם את הכל כמו בקל"צ.
הרי הבדל של אחוז אחד יכול לעלות לו עשרות או מאות אלפי שקלים.
ובעיקר הדבר, יש הרבה עבודות שאולי אפשר ללמוד ואז לעשות לבד.
גם לחם אפשר להכין בבית, ואפשר גם לתפור בגד ממש יפה אם לומדים קצת....
אבל יש אנשים שפשוט מעדיפים לשלם 4-5 אלף ולהיות רגועים מאשר לבזבז את הזמן שלהם. ואולי להצליח -
אני פשוט לא מבין מה כל הנידון כאן.
מבקש היועץ כתב "לא חשוב לי הריביות כי זה לתקופה של שנתיים שלוש"
הרי רואים שהוא פשוט לא מבין. כי יש רביות שלא משנה מתי אתה פורע אותם אתה תצטרך לשלם את הכל כמו בקל"צ.
הרי הבדל של אחוז אחד יכול לעלות לו עשרות או מאות אלפי שקלים.
ובעיקר הדבר, יש הרבה עבודות שאולי אפשר ללמוד ואז לעשות לבד.
גם לחם אפשר להכין בבית, ואפשר גם לתפור בגד ממש יפה אם לומדים קצת....
אבל יש אנשים שפשוט מעדיפים לשלם 4-5 אלף ולהיות רגועים מאשר לבזבז את הזמן שלהם. ואולי להצליחהרי רואים שהוא פשוט לא מבין. כי יש רביות שלא משנה מתי אתה פורע אותם אתה תצטרך לשלם את הכל כמו בקל"צ.
הרי הבדל של אחוז אחד יכול לעלות לו עשרות או מאות אלפי שקלים.נראה שאתה לא ממש מבין.....
אשמח לדעת איך הבדל של אחוז אחד יכול לעשות פער של מאות אלפים
וגם בקל"ץ מאוד משנה עם אתה לוקח את ההלוואה ופורע אחרי 3 שנים או פורע לאורך 30 שנה -
הרי הבדל של אחוז אחד יכול לעלות לו עשרות או מאות אלפי שקלים.נראה שאתה לא ממש מבין.....
אשמח לדעת איך הבדל של אחוז אחד יכול לעשות פער של מאות אלפים
וגם בקל"ץ מאוד משנה עם אתה לוקח את ההלוואה ופורע אחרי 3 שנים או פורע לאורך 30 שנה@קטנטנציק
אתה מוזמן לבדוק: https://www.supermarker.themarker.com/Calculators/Loan/LoanCalculator.aspx
תעשה הלוואה של חצי מליון ל30 שנה בריבית 4.5 או בריבית 5.5 - ההבדל בריבית הוא 122 אלף.
וגם אם הוא פורע אחרי 3 שנים ונגיד שזה בלי עמלות והתחיביות של ריבית. (למרות שאין דבר כזה) עדין יש הבדל של מעל ל20 אלף.
אז מה בדיוק לא הבנתי? -
@קטנטנציק
אתה מוזמן לבדוק: https://www.supermarker.themarker.com/Calculators/Loan/LoanCalculator.aspx
תעשה הלוואה של חצי מליון ל30 שנה בריבית 4.5 או בריבית 5.5 - ההבדל בריבית הוא 122 אלף.
וגם אם הוא פורע אחרי 3 שנים ונגיד שזה בלי עמלות והתחיביות של ריבית. (למרות שאין דבר כזה) עדין יש הבדל של מעל ל20 אלף.
אז מה בדיוק לא הבנתי?@חיסכון-לחתונה
אתה עוד שואל מה לא הבנת?
כתבת שעל שלוש שנים יכול להיות הבדל של מאות אלפים וש"צריך לשלם "הכל" בקל"צ"
וזה פשוט הבל....
משלמים ריבית על הזמן שלקחת את ההלואה ותו לא (כמובן שיתכן היוון וכד' אבל לא מעבר)
וממילא כשלוקחים משכנתא רק לשנתיים שלוש ולוקחים בחשבון שההבדל בין ה"יועץ המקושר" ליועץ המתחיל (שאגב יש לו עניין לעבוד בשבילך הרבה יותר)יהיה לא יותר מחצי אחוז ריבית +-
אז נכנס ההגיון שמי שאין לו כרגע לשלם עשרת אלפים ש"ח אז הוא יעדיף לקחת יועץ בזול אפי' שהוא ישלם קצת יותר אח"כ כי אז יהיה לו יותר כסף מאיפה שהוא הולך לכסות את המשכנתא
מה שלא מובן זה ההסתכלות שלך ל30 שנה בעוד ששמדברים איתך רק על 3 שנים
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות