דילוג לתוכן

מחפש יועץ משכנתא זול

נדל"ן ומשכנתאות
17 9 383 10
  • למה לא לבד באמת?

• לא הייתי ממליץ ללכת לבד..
    מכשיר חשמל מצריך הוראות שימוש?! התנהלות פיננסית פי כמה...
    במיוחד אם מדברים על מוסד שהריווחיות שלו בנויה על העמלות והריביות של לקוחות ש"לא חשוב להם".

מה שווי הנכס הקיים?
    השמאות ישנה או עכשווית? יכל מאד לשנות את גובה המימון.
    קיימת אפשרות שתרצה לצאת באמצע לפירעון מוקדם?
    או להפך, לגרור משכנתא אם תהיה בריבית אטרקטיבית?

כדאי מאד לדעת את התמונה במלואה.

• מי שקצת עם ראש על הכתפיים יכול לעשות את זה לבד ללכת ל3 בנקים ללמו דקצת את העניינים ולהגיע למשכנתא מצויינת. שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר (הוא פחות איכפת לי אז תעלה לו ותוריד לחבר שלי...). בקיצור משכנתא קטנה עם הכנסות טובות ומסודרות לא הייתי לוקח יועץ

• מי שקצת עם ראש על הכתפיים יכול לעשות את זה לבד ללכת ל3 בנקים ללמו דקצת את העניינים ולהגיע למשכנתא מצויינת. שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר (הוא פחות איכפת לי אז תעלה לו ותוריד לחבר שלי...). בקיצור משכנתא קטנה עם הכנסות טובות ומסודרות לא הייתי לוקח יועץ

@מבין-עניין said:

שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר

בהחלט מזה ראוי כמו כל לקיחת בעל מקצוע לברר קודם אצל כאלה שעשו אצלו או אצל כאלה שבתחום שבלי אינטרס ליועץ כזה או אחר

@מבין-עניין

סיפורים יש למכביר, לא מעט גם על עצות אחיתופל של החבר של האבא של השכן..

אז בואו, כאנשי מקצוע, מה המינימום שנדרש מאיתנו, לא שננסה לעזור לפונה?

ו 17% בממוצע זה באזור ה 400 אש''ח, זה משכנתא קטנה?

לא הצלחתי להבין.. מה יותר נכון מלהעלות את הפרטים כדי להבין את הסיטואציה?

• לפעמים 4000 ש"ח זה כל החיסכון חחח

• לפעמים 4000 ש"ח זה כל החיסכון חחח

@מבין-עניין

אולי
    ואולי לא
    ואולי רק לפעמים..

• אני חושב שיש לחלק
    ב"א שלא מבין בנושא וודאי שיצחק צודק
    ב"א שבאמת מבין בזה ויש לו כח ללמוד את זה - שיעשה לבד
    בכל אופן לפעמים שכ"ט של 3500 ש"ח לא שווה את העבודה

• אני חושב שיש לחלק
    ב"א שלא מבין בנושא וודאי שיצחק צודק
    ב"א שבאמת מבין בזה ויש לו כח ללמוד את זה - שיעשה לבד
    בכל אופן לפעמים שכ"ט של 3500 ש"ח לא שווה את העבודה

@המוצלח
    העניין שאין יועצים היום שלוקחים 3500
    המחירים הם לפחות פי שניים עד פי 4 יותר מכך
    הזוי
    אבל זה המצב....

• @קטנטנציק יש לי ב''ה יועצים מעולים שלוקחים מעט יותר מפי שניים,
    וגם כאלו מתחילים יותר אבל שצברו כבר הצלחות יפות במחיר של פי 1.5 לערך.
    מוזמנים לפנות.

• אני פשוט לא מבין מה כל הנידון כאן.
    מבקש היועץ כתב "לא חשוב לי הריביות כי זה לתקופה של שנתיים שלוש"
    הרי רואים שהוא פשוט לא מבין. כי יש רביות שלא משנה מתי אתה פורע אותם אתה תצטרך לשלם את הכל כמו בקל"צ.
    הרי הבדל של אחוז אחד יכול לעלות לו עשרות או מאות אלפי שקלים.
    ובעיקר הדבר, יש הרבה עבודות שאולי אפשר ללמוד ואז לעשות לבד.
    גם לחם אפשר להכין בבית, ואפשר גם לתפור בגד ממש יפה אם לומדים קצת....
    אבל יש אנשים שפשוט מעדיפים לשלם 4-5 אלף ולהיות רגועים מאשר לבזבז את הזמן שלהם. ואולי להצליח

• אני פשוט לא מבין מה כל הנידון כאן.
    מבקש היועץ כתב "לא חשוב לי הריביות כי זה לתקופה של שנתיים שלוש"
    הרי רואים שהוא פשוט לא מבין. כי יש רביות שלא משנה מתי אתה פורע אותם אתה תצטרך לשלם את הכל כמו בקל"צ.
    ובעיקר הדבר, יש הרבה עבודות שאולי אפשר ללמוד ואז לעשות לבד.
    גם לחם אפשר להכין בבית, ואפשר גם לתפור בגד ממש יפה אם לומדים קצת....
    אבל יש אנשים שפשוט מעדיפים לשלם 4-5 אלף ולהיות רגועים מאשר לבזבז את הזמן שלהם. ואולי להצליח

@חיסכון-לחתונה said:

נראה שאתה לא ממש מבין.....
    אשמח לדעת איך הבדל של אחוז אחד יכול לעשות פער של מאות אלפים
    וגם בקל"ץ מאוד משנה עם אתה לוקח את ההלוואה ופורע אחרי 3 שנים או פורע לאורך 30 שנה

• @חיסכון-לחתונה said:

נראה שאתה לא ממש מבין.....
    אשמח לדעת איך הבדל של אחוז אחד יכול לעשות פער של מאות אלפים
    וגם בקל"ץ מאוד משנה עם אתה לוקח את ההלוואה ופורע אחרי 3 שנים או פורע לאורך 30 שנה

@קטנטנציק
    אתה מוזמן לבדוק: https://www.supermarker.themarker.com/Calculators/Loan/LoanCalculator.aspx
    תעשה הלוואה של חצי מליון ל30 שנה בריבית 4.5 או בריבית 5.5 - ההבדל בריבית הוא 122 אלף.
    וגם אם הוא פורע אחרי 3 שנים ונגיד שזה בלי עמלות והתחיביות של ריבית. (למרות שאין דבר כזה) עדין יש הבדל של מעל ל20 אלף.
    אז מה בדיוק לא הבנתי?

• @קטנטנציק
    אתה מוזמן לבדוק: https://www.supermarker.themarker.com/Calculators/Loan/LoanCalculator.aspx
    תעשה הלוואה של חצי מליון ל30 שנה בריבית 4.5 או בריבית 5.5 - ההבדל בריבית הוא 122 אלף.
    וגם אם הוא פורע אחרי 3 שנים ונגיד שזה בלי עמלות והתחיביות של ריבית. (למרות שאין דבר כזה) עדין יש הבדל של מעל ל20 אלף.
    אז מה בדיוק לא הבנתי?

@חיסכון-לחתונה
    אתה עוד שואל מה לא הבנת?
    כתבת שעל שלוש שנים יכול להיות הבדל של מאות אלפים וש"צריך לשלם "הכל" בקל"צ"
    וזה פשוט הבל....
    משלמים ריבית על הזמן שלקחת את ההלואה ותו לא (כמובן שיתכן היוון וכד' אבל לא מעבר)
    וממילא כשלוקחים משכנתא רק לשנתיים שלוש ולוקחים בחשבון שההבדל בין ה"יועץ המקושר" ליועץ המתחיל (שאגב יש לו עניין לעבוד בשבילך הרבה יותר)יהיה לא יותר מחצי אחוז ריבית +-
    אז נכנס ההגיון שמי שאין לו כרגע לשלם עשרת אלפים ש"ח אז הוא יעדיף לקחת יועץ בזול אפי' שהוא ישלם קצת יותר אח"כ כי אז יהיה לו יותר כסף מאיפה שהוא הולך לכסות את המשכנתא
    מה שלא מובן זה ההסתכלות שלך ל30 שנה בעוד ששמדברים איתך רק על 3 שנים

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    252 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @מבין-עניין said: אם נותן ריבית טובה יותר, סוגר איתו. יש כ''כ הרבה פרמטרים שיועץ טוב נותן- תחשיבים, חישובי פריסה, תמהילים. מעבר לזה- יש הרבה נתונים ספציפיים - איזה בנקים מקבלים תצהירים/מחשבים שכר דירה וכו', ואם ניגשים אליהם בצורה לא נכונה אח''כ היועץ לא תמיד יכול לעזור. ומי שלוקח משכנתא מאוד קלה ופשוטה- הרבה פעמים חבל כי הוא יכול עם אותו החזר חודשי להגיע לעיסקה הרבה יותר טובה.
  • 3 הצבעות
    7 פוסטים
    333 צפיות
    אבי ר.א
    @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: והגר"ח ענה לו שעל מנהל גמ"ח לבחון אך ורק את יכולת ההחזר של הלווה ומעבר לכך אין זה בסמכותו @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: וכמדומני שזה כן מוטל על בעל הגמ"ח לבחון/ להריח האם השגת התשואה היא באמצעים קונבנציונליים או שלא ובזה מאחריותו, עליו לא לסייע לדבר שבעיני רוב האנשים הוא מעשה טיפשי קצת סתירה. @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: אינני מובן מה הבעייתיות בלקיחת הלוואה לצורך חיסכון עלות למשכנתא/השגת תשואה כנראה שעיקר הנושא הוא על תשואה, ובזה יכול להיות שיש קדימה לאדם שצריך את זה לכדי חייו, וודאי שאדם שצריך להעמיד אותו עכשיו עדיף על להעמיד אחר לעוד 20 שנה.
  • מחפש מתווך

נדל"ן ומשכנתאות נדלן שותף לעסקה דירה להשכיר
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    112 צפיות
    י
    מחפש מתווך אמין שמבין בפתח תקווה
  • כל כמה זמן כדאי לבדוק מחזור משכנתא?

נדל"ן ומשכנתאות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    171 צפיות
    ש
    @משכנתא-בקצב-שלך תודה רבה!
  • 9 הצבעות
    18 פוסטים
    906 צפיות
    ס
    @שמעון כתב בהדור שמשלם פעמיים: הקריסה הכלכלית של מענקי החתנים: וקונה דירות ונשאר בכולל [יחסית לפחות בשנים הראשונות] השאלה היא מתי הוא קונה את הדירה. והאם יש אפשרות לקנות ולהישאר בכולל עוד כמה שנים. ואם אכן יש כזאת אולי תפרט אותה כאן