דילוג לתוכן

מחפש יועץ משכנתא זול

נדל"ן ומשכנתאות
9 6 132 7
  • שלום וברכה
    מחפש יועץ משכנתא שלוקח זול
    לא חשוב לי הריביות כי זה לתקופה של שנתיים שלוש
    עד למכירת דירה
    אני צריך להוציא על הדירה שלי שיש בה כיום 33% משכנתא את המקסימום שאפשר להוציא עליה
    כדי לשלם הון עצמי לדירה חדשה שאני קונה
    אשמח ליצור קשר
    עד 3500 ש"ח

• תעשה את זה לבד

• צילום מסך 2025-07-07 184906.png

• למה לא לבד באמת?

• לא הייתי ממליץ ללכת לבד..
    מכשיר חשמל מצריך הוראות שימוש?! התנהלות פיננסית פי כמה...
    במיוחד אם מדברים על מוסד שהריווחיות שלו בנויה על העמלות והריביות של לקוחות ש"לא חשוב להם".

מה שווי הנכס הקיים?
    השמאות ישנה או עכשווית? יכל מאד לשנות את גובה המימון.
    קיימת אפשרות שתרצה לצאת באמצע לפירעון מוקדם?
    או להפך, לגרור משכנתא אם תהיה בריבית אטרקטיבית?

כדאי מאד לדעת את התמונה במלואה.

• מי שקצת עם ראש על הכתפיים יכול לעשות את זה לבד ללכת ל3 בנקים ללמו דקצת את העניינים ולהגיע למשכנתא מצויינת. שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר (הוא פחות איכפת לי אז תעלה לו ותוריד לחבר שלי...). בקיצור משכנתא קטנה עם הכנסות טובות ומסודרות לא הייתי לוקח יועץ

• מי שקצת עם ראש על הכתפיים יכול לעשות את זה לבד ללכת ל3 בנקים ללמו דקצת את העניינים ולהגיע למשכנתא מצויינת. שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר (הוא פחות איכפת לי אז תעלה לו ותוריד לחבר שלי...). בקיצור משכנתא קטנה עם הכנסות טובות ומסודרות לא הייתי לוקח יועץ

@מבין-עניין said:

שמענו גם על יועצים שפידחו ודאגו לעצמם יותר מללקוח, או ללקוח אחד על חשבון לקוח אחר

בהחלט מזה ראוי כמו כל לקיחת בעל מקצוע לברר קודם אצל כאלה שעשו אצלו או אצל כאלה שבתחום שבלי אינטרס ליועץ כזה או אחר

@מבין-עניין

סיפורים יש למכביר, לא מעט גם על עצות אחיתופל של החבר של האבא של השכן..

אז בואו, כאנשי מקצוע, מה המינימום שנדרש מאיתנו, לא שננסה לעזור לפונה?

ו 17% בממוצע זה באזור ה 400 אש''ח, זה משכנתא קטנה?

לא הצלחתי להבין.. מה יותר נכון מלהעלות את הפרטים כדי להבין את הסיטואציה?

• לפעמים 4000 ש"ח זה כל החיסכון חחח

נושאים מוצעים