מחקר מקיף על S&P500 בעקבות הפודקאס 'הון להון'
-
בעקבות הפודקאס מבית 'יד שמשון' ורבים שיכולים לעשות מעשים פזיזים מתוך פחד עשיתי מחקר עומק בעזרת מודלי טופ של AI על למעלה מ150 מקורות ודירוג של למעלה מ12000 דעות אנליסטים
-
נשמע משכנע,
אני הייתי בטוח ר' דוד טופורוביץ מבלבל את השכל,
השאלה מה התשובה של מומחי ההשקעה הפאסיבית על זה?
אשמח אם יש למישהו מאמר נגדי.@בן-צבי דובר רבות
-
אין לי כוח לקרוא זה ארוך
וגם את יד שמשון לא קראתי\ שמעתי
אבל מעניין מה @העץ-הרענן יגיד -
אין לי כוח לקרוא זה ארוך
וגם את יד שמשון לא קראתי\ שמעתי
אבל מעניין מה @העץ-הרענן יגיד -
בעקבות הפודקאס מבית 'יד שמשון' ורבים שיכולים לעשות מעשים פזיזים מתוך פחד עשיתי מחקר עומק בעזרת מודלי טופ של AI על למעלה מ150 מקורות ודירוג של למעלה מ12000 דעות אנליסטים
AI????????
-
ורבים שיכולים לעשות מעשים פזיזים מתוך פחד
נשמע משכנע,
אני שוכנעתי דווקא מדברי הרב ברוורמן באותו הכינוס שאמר שאף שאפשר הרבה לפלפל בלימוד עם ר' דוד טופורביץ, מכל מקום בנושא החששות בשוק ההון הוא דעת יחידאה, ואין סומכין על דעת יחיד אלא בשעת הדחק.
גם בלי להבין את הסוגיא, אם רוב ככל מומחי שוק ההון חושבים אחרת והוא דעת יחידאה, וודאי מי שעושה כדעה המוסכמת אצל רוב מומחי שוק ההון, אינו צריך להיות בפזיזות או בפחד.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות