דילוג לתוכן

גזירות הגיוס - הפתרונות בעז"ה (לא לדיונים! פתרונות בלבד!)

כלכלת המשפחה
47 20 1.1k 20
  • אין גבול לרשעות ולהתהמרות חסרת המעצורים של המחבלת המשפטית לממשלה הנוכלת העבריינית מיארה,
    טעימה של סל סנקציות וגזירות חדשות מהשעות האחרונות:
    1.תיאום בין המשטרה האזרחית לצבאית למעצר משתמטים בפעולות יזומות מחסומים וכו' החל ממחר ה01 לחודש.
    2.הכשרת 600 מתקני כליאה לעריקים חרדיים.
    3.סינכרון מיידי שבתוך שבועיים יהיה בין כלל משרדי הממשלה לדעת מי עריק וכו'.
    4.צמצום הזמן בין צו ראשון למשתמט מ 540 יום עד היום ל 365 יום.
    6.והגרוע מכל להיום - שלילת סעיף 46 (החזר מס על תרומות)לכל ישיבה שיש בה עריקים ומשתמטים.
    עד מתי התורה הקדושה ולומדיה יהפכו לחרפה ולמשיסה? איך הגענו למצב הנורא שבחורי ישראל נכנסים למקום הפושעים רק בגלל שהעזו ללמוד תורה , אוי לנו שכך עלתה בימינו..
    נישא תפילה לשוכן מרומים שיסיר מעלינו כל גזירותקשות ורעות ונזכה לגאולת ציון וירושלים עם משיח צדקנו בקרוב ממש.

• מי לה' אלי!!
    מציע בפני הציבור היקר!!
    בגלל החילול ה' הנורא שנגרם בעולם, שיהודים גוזרים גזירות על יהודים, זה לא נתפס...
    להוסיף בל"נ, עוד רבע שעה \ חצי שעה \ שעה.
    של לימוד תורה.
    להגביר את כח התורה בעולם.
    מי מעשרה ראשונים שמצטרף בל"נ?
    נתחיל ב- 100 מצטרפים ראשונים למיזם.
    ומי שיכול להעביר גם בפורמים אחרים שיהיה עי"ז חיזוק גדול בעולם.
    שבזה אנו נכריז ששום כוח לא ינצח את התורה הקדושה!!
    אלא אדרבא נוסיף עוד חיילים לתורה!!
    וכל הרשעה כולה כעשן תכלה...

מי לה' אלי!!

• אין גבול לרשעות ולהתהמרות חסרת המעצורים של המחבלת המשפטית לממשלה הנוכלת העבריינית מיארה,
    טעימה של סל סנקציות וגזירות חדשות מהשעות האחרונות:
    1.תיאום בין המשטרה האזרחית לצבאית למעצר משתמטים בפעולות יזומות מחסומים וכו' החל ממחר ה01 לחודש.
    2.הכשרת 600 מתקני כליאה לעריקים חרדיים.
    3.סינכרון מיידי שבתוך שבועיים יהיה בין כלל משרדי הממשלה לדעת מי עריק וכו'.
    4.צמצום הזמן בין צו ראשון למשתמט מ 540 יום עד היום ל 365 יום.
    6.והגרוע מכל להיום - שלילת סעיף 46 (החזר מס על תרומות)לכל ישיבה שיש בה עריקים ומשתמטים.
    עד מתי התורה הקדושה ולומדיה יהפכו לחרפה ולמשיסה? איך הגענו למצב הנורא שבחורי ישראל נכנסים למקום הפושעים רק בגלל שהעזו ללמוד תורה , אוי לנו שכך עלתה בימינו..
    נישא תפילה לשוכן מרומים שיסיר מעלינו כל גזירותקשות ורעות ונזכה לגאולת ציון וירושלים עם משיח צדקנו בקרוב ממש.

@מזומנים said:

ישיבות לא צריכות לרשום עריקים הם יכולות למחוק אותם מהעמותה
    זה גזירה פייק
    בקשר לשאר הדברים כבר אמרו אבתינו שהיהודי לא עושה קידוש הגוי עושה הבדלה.

• @מזומנים said:

זה גזירה פייק
    בקשר לשאר הדברים כבר אמרו אבתינו שהיהודי לא עושה קידוש הגוי עושה הבדלה.

@רואה-את-הנולד said:

זה גזירה פייק

הגזירה היא גזירה, והפתרון פתרון.

• בעוד הרבה מאוד מבני ישראל רואים בגזרות האלו כצרה
    אני אישית רואה את זה כתחילת ישועה הרבה יותר גדולה
    ידוע בשם צדיקים שלציונים אין זכות קיום אחרי 70 שנה ואמר אחד הצדיקים שכל מה שהם עדיין מחזיקים אפילו שעבר להם 70 שנה זה כי הם מחזיקים בני תורה וברגע שהם יפסיקו אז כבר לא יהיה להם קיום
    ואכמ"ל

• שמעתי רעיון שכל מחוייב גיוס יבקש "דחיית שירות" ובכך לדחות את הקץ, עד שיהיה חוק פטור מגיוס...
    בכך הוא נמנע מלהיות עריק
    בנוסף אם עשרות אלפים יעשו כך המערכת לא תעמוד בעומס הפניות בדומה לקנסות הקורונה שרבים שבקשו ערעור קיבלו ביטול מרוב עומס של המערכת
    וה' יעזור הלאה..

• שמעתי רעיון שכל מחוייב גיוס יבקש "דחיית שירות" ובכך לדחות את הקץ, עד שיהיה חוק פטור מגיוס...
    בכך הוא נמנע מלהיות עריק
    בנוסף אם עשרות אלפים יעשו כך המערכת לא תעמוד בעומס הפניות בדומה לקנסות הקורונה שרבים שבקשו ערעור קיבלו ביטול מרוב עומס של המערכת
    וה' יעזור הלאה..

@ב.-קונץ איך מבקשים דחיית שירות? הרי זה מה שהיו עושים הבחורים במשך שנים עד שזה נהיה לא חוקי

• ישנה אפשרות כמו שיש לשחקנים או אומנים להגיש בקשה
    אין לי מושג איפה אבל הבנתי שישנה כזאת אפשרות
    אבל זה לא כ"כ משנה אם התשובה תהיה כן או לא זה פשוט מאפס את סטטוס ה"משתמט" לזמן מסויים

• @רואה-את-הנולד said:

זה גזירה פייק

הגזירה היא גזירה, והפתרון פתרון.

@אבי-ר.הגזירה היא גזירה. הרישומים בעמותות וודאי אלה שקיבלו אישור לסעיף 46 הוא רציני וצריך להיות מסודר זה לא פשוט פתאום להוציא מהישיבות והכוללים את כל חייבי הגיוס ולרשום הוצאות ענקיות.
    בנוגע לתרומות מחו"ל זה באמת לא מזיק כי זה עובר דרך עמותות של חול למי שמענין אותו הזיכוי שם.
    והאמת שעיקר הגזירה היא על התרומים הישראלים שקשה לי להאמין שיהודי חרדי בוחר את הצדקות שלו לפי זיכוי אבל כן שמח לקבלו ואנחנו פשוט נפסיד את זה, למה כי יש שנאת עמי ארצות לתלמדי חכמים וההולכים בדרכם.

בכך הוא נמנע מלהיות עריק
    וה' יעזור הלאה..

@ב.-קונץ זה רעיון של ח"כ גוטליב וכבר נכתב על זה שזה לא חכם לא זוכר למה.

בכך הוא נמנע מלהיות עריק
    וה' יעזור הלאה..

@ב.-קונץ said:

עד שיהיה חוק פטור מגיוס...

אתה מתכוון ברצינות?

• @ב.-קונץ said:

עד שיהיה חוק פטור מגיוס...

אתה מתכוון ברצינות?

@יהודי-טוב said:

אתה מתכוון ברצינות?

כנראה שיש עוד כאלה...

• @אבי-ר.הגזירה היא גזירה. הרישומים בעמותות וודאי אלה שקיבלו אישור לסעיף 46 הוא רציני וצריך להיות מסודר זה לא פשוט פתאום להוציא מהישיבות והכוללים את כל חייבי הגיוס ולרשום הוצאות ענקיות.
    בנוגע לתרומות מחו"ל זה באמת לא מזיק כי זה עובר דרך עמותות של חול למי שמענין אותו הזיכוי שם.
    והאמת שעיקר הגזירה היא על התרומים הישראלים שקשה לי להאמין שיהודי חרדי בוחר את הצדקות שלו לפי זיכוי אבל כן שמח לקבלו ואנחנו פשוט נפסיד את זה, למה כי יש שנאת עמי ארצות לתלמדי חכמים וההולכים בדרכם.

@השומר
    כוונתי היתה שגם אם הפתרון הוא נכון אי"ז אומר שאין את הגזירה ואת חילול ה' שבה.

• אל תשכחו שהישיבות גדולות בנויות על בחורים בגילאי גיוס אז אני לא חושב שיהיה קל להוציא ואתם

• לגבי הדחיית שירות שדובר כאן,אני חושב שזה לא אפשרי לבקש את זה כיום , וצריך להתרגל שאין חוק במדינה הזו כל מה שנגד לומדי תורה מקודם תוך שניות עד דקות בשנאתה החולנית והאובססיבית נגד העם הנבחר ולכן גם היא זה היה אפשרי כיום זה לא אפשרי...

• @אבי-ר.הגזירה היא גזירה. הרישומים בעמותות וודאי אלה שקיבלו אישור לסעיף 46 הוא רציני וצריך להיות מסודר זה לא פשוט פתאום להוציא מהישיבות והכוללים את כל חייבי הגיוס ולרשום הוצאות ענקיות.

@השומר למיטב הבנתי המטוררללת הזו בחולניות ובשנאתה המטורפת הקימה אתמול וועדה שתתמודד עם עקיפות של המוסדות לגבי סעיף 46 והעברת תרומות בצורות מצורות שונות בכדי לקבל כסףרק שנבין עם איזו אובססיה חולנית ועם איזה טרופת ועלובת נפש אנחנו מתעסקים

• מעניין לעניין באותו ענייין
    מי שישים לב בימים האחרונים הטונים של החכי"ם החרדיים וכן חלק מהיומונים החרדים מדברים על סוג של מרד מיסים ומלחמה פיננסית על גופי המדינה על ידי החברה החרדית,
    דוגמא לעניין תהיה עיכוב פירעון משכנתאות למשך 3 חודשים(כל אדם יכול לעכב חוקית)ועוד רעיונות רבים.

• אם אני לא טועה, דחיית שירות - היא למעשה הסכמה להתחייל בגמר תקופת הדחייה
    כך שזה לא מעשי

• מעניין לעניין באותו ענייין
    מי שישים לב בימים האחרונים הטונים של החכי"ם החרדיים וכן חלק מהיומונים החרדים מדברים על סוג של מרד מיסים ומלחמה פיננסית על גופי המדינה על ידי החברה החרדית,
    דוגמא לעניין תהיה עיכוב פירעון משכנתאות למשך 3 חודשים(כל אדם יכול לעכב חוקית)ועוד רעיונות רבים.

@מזומנים said:

דוגמא לעניין תהיה עיכוב פירעון משכנתאות לנ=משך 3 חודשים(כל אדם יכול לעכב חוקית)ועוד רעיונות רבים.

את מי אתה מעניש בזה?
    תשלם יותר ריבית למה שזה יהיה אכפת למישהו?

יש לי עיצה כלכלית בתור מרד נחליף את כל השקלים שלנו לדור ואז הדולר יעלה ויהיה לנו יותר כסף במקום הגזירות

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    19 פוסטים
    766 צפיות
    י
    @שואף-ליותר איך הגענו מכלכלה להשקפה?
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    420 צפיות
    הקול השפויה
    @שבתי-בבית-ה כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": @הקול-השפוי כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": מדובר בשוק המגלגל מאות מיליונים בשנה וכולו בשחור, נראה לי מה שחריג זה ההתעלמות שהיתה עד היום, לא האכיפה. גם אם יש דברים לא טובים באנ"ש, לא צריך 'למרקר' את החרדים. לא דנתי אם טוב או לא טוב, אני חושב שאין מה לבוא בטענות על רשות המיסים על האכיפה הזאת.
  • השוואה בין קופות החולים - לא מה שחשבתי..

כלכלת המשפחה
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    595 צפיות
    ניסן עציונינ
    @i90990 באופן אישי חשבתי לכתוב על הנושא לפני תקופה בקבוצה שלי ונמנעתי. בגלל שבריאות שווה קצת יותר מכסף. בגלל שהסל המשלים שונה מאד בכל קופה. בגלל שלרבים מאיתנו רופאים ספציפים מנהלים את התיק הרפואי וזה עלול לפגוע. בגלל שיש הבדל בין משפחה שמטפלת טיפולי שניים בפרטי, למשפחה שמשתמשת בקופה. בגלל שהפערים לא מספיק גדולים.
  • "חובות וסיוטים"

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    3
    4 הצבעות
    3 פוסטים
    281 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @נחמן-רוזנבלום ממש יפה! אהבתי את: 'להיות חייב לעצמו במקום לאחרים' ממש חזק!
  • 2 הצבעות
    4 פוסטים
    457 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @ביזנייעס כתב בדיונים על מאמר - "איך מצליחים לחסוך?": @אבישי-ויינגולד באותו עניין פוסט שכתבתי בעבר, מקווה שתיהנו. "הגזלן הקדוש" אם בדרך כלל הורגלנו שמביאים דוגמאות מעולם המעשה לבית המדרש הפעם ננסה הפוך, במה דברים אמורים, ר' נחמן אמר פעם שעל יהודי לגזול מעיתותיו למען לימוד התורה, הכוונה שגם אם אתה עובד לפרנסתך וטרוד בעניינך תגזול פה חמש דקות פה עשר ללימוד תורה. ועל בשרי למדתי שהשיטה הזו יעילה למדי גם בתחום ההשקעות, כמעט כל שיחה שקיימתי על החשיבות בהשתדלות לחתונות הילדים כבר מקטנותם, הגיעה היכנשהוא לטיעון הבא "אני בקושי גומר את החודש, אז מאיפה שאני יתחיל להשקיע?" ואני חושב שזו טענה מוצדקת לחלוטין. אז מה עושים? פשוט מאוד גוזלים! טוב לא שאני מעודד פשיעה, אבל כן פשוט מתחילים לגזול מעצמכם! כן, ובנימה אישית, בבוקר בהיר אחד כשרפרפתי על חיובי האשראי גיליתי שהסכום ששילמתי בתשלומים על טיפול שיניים הגיע לסיומו והחודש התשלום האחרון ירד לי, במחשבה ראשונה אמרתי לעצמי יופי עוד סכום לחודשי, ואז הבנתי הסכום הזה הוא לא באמת משמעותי, הסתדרתי בלעדיו מצוין בתקופה האחרונה, ובמקום לבזבז אותו בלי שאשים לב פשוט כדאי לי להפנות אותו להשקעה. ואכן מאז יש לי הוראת קבע, כשמעת לעת אני מוסיף חלקיקים לחסכון שלי. אז עצתי אליכם, תגזלו מעצמכם לעצמכם, ממתנה שקיבלתם, מחיוב בתשלומים שנגמר, מהכנסה נוספת, עכשיו לא תשימו לב אבל כשתפגשו את המחותנים בעז"ה, תודו לעצמכם על כך. תודה רבה @ביזנייעס ! אשתמש בזה בעז''ה בהרצאותיי בזכותך!