דילוג לתוכן

הדרך הטובה לקבל את הצ"ק מIRS לאלו שיש להם אזרחות אמריקאית

כלכלת המשפחה
10 6 280 5

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    7 פוסטים
    166 צפיות
    רואה את הנולדר
    יש גם את מלבושי כבוד שעושים מכירות במחיר של 2000 ש"ח בערך
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    240 צפיות
    צ
    @איציק-התותח said: @א-יידישע-קאפ said: האם עדיף לשנות את האשראי לעשירי? כן בודאי באם אתה רואה את המשכורת של אשתך כבר בעשרי בבנק בשלב הזה שעדיין אין סדר ויש לפעמים מינוס, אני לא ממליץ לשנות. יותר טוב שאחרי שהמשכורת נכנסה יש אפשרות לבדוק כמה הולך לרדת באשראי, ויש כמה ימים להתארגן עם עוד כסף במקרה הצורך.
  • 6 הצבעות
    17 פוסטים
    966 צפיות
    דוד קד
    אתם צודקים הבעיה היא בעצמאים שרוצים לעדכן [וכו' ואכמ"ל] והם שואלים מה המחיר או אחד שבמצב כלכלי קשה ובגלל רווח של עוד 200 שח בחודש הוא לא זכאי למענק עבודה בסכומים של אלפים [מכיר כזה סיפור] התשובה היא גם וגם לא צריך להתקמצן ולא לעבוד כי אני יפסיד עת המענק אבל ליפני שאתה מקבל הבודה תעשה חשבון אם זה שווה לך או שאתה תפסיד [ואם זה על הגבול כן שווה להפסיד כדי שתוכל לגדול עוד ולא להישאר תקוע]
  • 0 הצבעות
    103 פוסטים
    8k צפיות
    ר
    @ה.-שלמה @שמיל-שמיל אם אני ואשתי אזרחי ארה"ב, שנה קודמת לא דיווחתי כלל, כי ההכנסות היו מתחת לתקרה, בשנה הקרובה אצטרך לדווח, האם אצטרך לשלם מס על הכנסת שכיר של כ8000 ש"ח בחודש השקעה בקרנות אמריקאים [דרך מיטב] ע"ס 18 אש"ח עסק עצמאי עוסק זעיר / פטור /מורשה [עדיין לא פתחתי, אבל מתכוון לפתוח בקרוב, אשמח לדעת אם עלי לשכלל גם מס אמריקאי]. הכנסה משכירות של 5500 [גם משלם שכירות] כמו כן בפתיחת עסק יש תשלום של ביטו"ל לארה"ב? וא"כ כמה ואיך מדווחים על זה?
  • 8 הצבעות
    11 פוסטים
    570 צפיות
    טריידרט
    @ניסן-עציוני כתב בכך תמנעו את רוב הנזק באיבוד כרטיס אשראי: זה בהחלט יכול לעזור מאד לחישוב, אבל בדרך כלל כרטיסי אשראי גובים עמלות כרטיס מקס בשיתוף חברת ביטוח 'כלל' פטור מדמי כרטיס לכל החיים (או עד להודעה חדשה - המוקדם מביניהם...) קישור שותפים להנ"ל (יתן תגמול לחבר ששלח לי את הקישור - לא על חשבונכם)