קהילות חסידיות בפריפריה
-
מצומצם למדי,
בוודאי ביחס לפריפריה הליטאית ולפריפריה של בני עדות המזרח.
חבל אבל זה המצב כעת.לכאורה כל המקומות הוזכרו בסקירה המעולה של @ועדת-הדיור-בצפון
@מרים-הורביץ-נכסים זה רשימה כללית אבל כמובן שאין לדמות אחת לחברתה לדוגמא קרית גת לא דומה בשום צורה לעמנואל וודאי לא מעלה עמוס, נראה לי שקרית גת זה הפריפריה החסידית הכי גדולה ומבוססת מכל הבחינות.
-
@ניק100 וודאי שזו רשימה כללית,
ויש הבדל בין קריית גת לעמנואל גם מבחינת מחיר והפוטנציאל הוא שעוד מעט קריית גת תהפוך להיות העיר החרדית הבאה.
אבל אין עוד הרבה אפשרויות לאנשים. -
כמה משפחות מחתנים בסדיגורא בשנה?
-
-
בקרית גת נראה לי יותר קרוב לאלפיים מי יודע מספרים יותר מדויקים
קרית גת - קהילה חרדית ודיור | מרכז הפריפריה
כל המידע על מגורים בדרום - קרית גת. קהילות חרדיות, דירות להשכרה ולמכירה, מחירי נדל"ן ואיכות חיים. גלו את קרית גת עם מרכז הפריפריה.
periferia (periferia.co.il)
-
-
בקרית גת יש בעצם 4 מוקדים עיקריים-
הקריה הישנה והוותיקה,
הקריה החדשה יותר- רמות דוד,
אזור מתחרד משמעותית ששם אני יודעת מהשטח שהדירות נחטפות שם ע''י אברכים חסידיים שזה פתרון הדיור הזול ביותר עבורם,
(חלקם רוכשים למגורים וחלקם להשקעה על מנת לבוא להתגורר שם בהמשך)
וקרית גת מערב שם יש כעת מכירה והרבה רוכשים שם למגורים. -
בקרית גת נראה לי יותר קרוב לאלפיים מי יודע מספרים יותר מדויקים
קרית גת - קהילה חרדית ודיור | מרכז הפריפריה
כל המידע על מגורים בדרום - קרית גת. קהילות חרדיות, דירות להשכרה ולמכירה, מחירי נדל"ן ואיכות חיים. גלו את קרית גת עם מרכז הפריפריה.
periferia (periferia.co.il)
@שששששש בקריה וסביבותיה מתגוררים כ2,500 משפחות בעיקר חסידיות!
בעיר עצמה ובכרמי גת מתגוררים עוד מאות משפחות נוספות!
מאוד קשה למדוד אותם מכיוון שמדובר בספרדים וחבדניקים שמפוזרים בכל מקום...
אבל בגדול ההערכה הממעיטה ביותר היא שיש עוד כ700 משפחות חוץ מהקריה והסביבה. -
בקרית גת יש בעצם 4 מוקדים עיקריים-
הקריה הישנה והוותיקה,
הקריה החדשה יותר- רמות דוד,
אזור מתחרד משמעותית ששם אני יודעת מהשטח שהדירות נחטפות שם ע''י אברכים חסידיים שזה פתרון הדיור הזול ביותר עבורם,
(חלקם רוכשים למגורים וחלקם להשקעה על מנת לבוא להתגורר שם בהמשך)
וקרית גת מערב שם יש כעת מכירה והרבה רוכשים שם למגורים.וקרית גת מערב שם יש כעת מכירה והרבה רוכשים שם למגורים.
ספק גדול כמה ראש העיר יעמוד לצד החרדים בשכונה החדשה הוא מאוד מתנגד להתפתחות חרדית בעיר!
בפרט כרגע שהתברר שרוב הזוכים באחת ההגרלות הם חילונים! (ראו בכנס זוכים) חלקם טוענים שיגיעו לגור,
אז מי שרוצה שיקח בחשבון שיגור בשכונה מעורבת או מתחרדת ובוודאי לא מה שמכירים בביתר ומו"ע ובי"ש. -
כל החסידות היא לא יותר מ300 משפחות
זה אומר כמה עשרות חתונות בודדות
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות