דילוג לתוכן

תכל'ס - בכמה נמכרים דירות בשכונה / בבנין ?

נדל"ן ומשכנתאות
11 4 538 4

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    18 פוסטים
    732 צפיות
    ה
    לגבי הביטוח לא ידוע לי על בעיה וגם לי אישית פעם הפעלתי ולא שאלו, משיטוט בגוגל ראיתי שכותבים שאין בעיה, וזה גם ההגיון כיון שזה נוגע לתשתיות הדירה. לגבי מיסוי אם זה דירה יחידה ואתה שוכר במקום אז עד 7500 בחודש מתקזז לך מהרווח, ואז יש לך עוד 5600 בערך להגיע לחיוב אם זה יותר אז דבר ראשון ברוך השם דבר נוסף יש כאלה שלכן עושים חוזה מול בעל החברה או מישהו מטעמו ואולי זה גם יותר בטוח אבל לא הייתי מתעקש על זה כי בסכום פעוט שעוברים את הרף הנ"ל (שתי התיקרות)נראה לי עדיף להתעלם זה לא מצוי שתופשים אותך כשזה לא ריבוי דירות.
  • 8 הצבעות
    1 פוסטים
    246 צפיות
    חופש כלכליח
    [image: 1766013979496-image-24.png]
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    869 צפיות
    פ
    @בוטח-בה כתב במהלך דרמטי שיווזיל את מחירי הדירות במאות אלפי שקלים: @אבי-ר. כתב במהלך דרמטי שיווזיל את מחירי הדירות במאות אלפי שקלים: מעניין שהיום הם מעדיפים להשקיע מיליונים בפרסום ולא למכור יותר בזול. וחוץ מזה אם אין להם איך לממן פרויקטים חדשים זה לא סיבה שימכרו יותר בזול, אם כבר להיפך. הבנתי פעם שזה לא כ"כ פשוט לקבלן להוזיל את מחירי הדירות הבנק מחשב את ערך כל הדירות בפרויקט לפי התמחור של הדירות לכן אנחנו רואים שהם משקיעים מיליונים בפרסומים ומבצעים הזויים כמו שנה משכנתא על הקבלן וכדו' לא שזה יותר רווחי להם מלהוזיל מחיר אלא כי הם לא יכולים להוריד ולכן גם מחירי הדירות לא באמת יורדים כרגע למרות ההיצע גדול יחסית שלא יורידו את המחירים, אבל בינתיים קבלנים אחרים רוכשים קרקעות במחיר זול יותר ומוכרים יותר זול כמו גינדי בשדה דוב. וזה לא ישאיר אפשרות אחרת לקבלנים חוץ מלפשוט רגל (לא רק ברמה ד' ) או להוריד את המחיר.
  • 3 הצבעות
    13 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @ניק200 כתב בערים חרדיות חדשות מתוכננות בדרום: @ניק100 אל המחירים כבר לא זולים, עכשיו פורסם שדירת 5 חדרים תעלה 2.22! מחיר לא זול בכלל! אבל אולי המחירים ירדו במשך הזמן בגלל שלא יהיה לזה ביקוש! או שהם ימכרו את הדירות לדתיים אפילו ברמה ה' אפשר לקנות 5 חדרים ב2.2 מיליון צריך גם לקחת בחשבון גם אפשרות של ירידת מחירים נוספת ברמה ד'
  • 1 הצבעות
    45 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @פושט-רגל-מרמה-ד מלכתחילה המחירים שם היו יקרים אז זה קצת יורד