דילוג לתוכן

מידע על חברת פוואר גרופ

נדל"ן ומשכנתאות
6 3 99 4
  • מציעה עסקאות בשלב הפריסייל מתחת למחיר שוק לפני עליית מחיר
    אם יצא לך לעבוד איתם או היכרות אישית אשמח

• מציעה עסקאות בשלב הפריסייל מתחת למחיר שוק לפני עליית מחיר
    אם יצא לך לעבוד איתם או היכרות אישית אשמח

@user_5782 לא יצא לי לעבוד איתם ואין לי היכרות אישית,
    אבל אין חיה כזאת

@user_5782 said:

פריסייל מתחת למחיר שוק לפני עליית מחיר

המחיר שמוכרים לך עכשיו זה המחיר של הנכס עכשיו,
    ולגבי הצפי לעליית מחירים ידוע למי ניתנה הנבואה.

• @user_5782 לא יצא לי לעבוד איתם ואין לי היכרות אישית,
    אבל אין חיה כזאת

@user_5782 said:

@סתם-אחד אם יצא לך לעבוד איתם איך אתה אומר שאין כזאת חיה אם זה מה שהם עושים כל היום
    והם לא עושים עוד דברים

• @user_5782 לא יצא לי לעבוד איתם ואין לי היכרות אישית,
    אבל אין חיה כזאת

@user_5782 said:

@סתם-אחד
    יש דבר כזה שנקרא לפני שיווק שהיזם צריך להציג מכירות אז הוא מוכר יותר בזול כדי להשיג הרבה דירות ועוד תקופה אולי אפילו שבועיים זה יצא במחיר אמת
    וכבר היו דברים מעולם

• כוונתו שזה לא מתחת למחיר השוק כי לא מסתכלים על המחיר מה יהיה
    המחיר של זה כעת זה המחיר

• כוונתו שזה לא מתחת למחיר השוק כי לא מסתכלים על המחיר מה יהיה
    המחיר של זה כעת זה המחיר

@בן-עליה
    ממש ממש טעות
    טעות בקריאת מפת נדלן

נושאים מוצעים

• התייעצות על מימון בקבוצת רכישה

נדל"ן ומשכנתאות
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    120 צפיות
    אבריימיא
    חבר שלי רכש דירה בקבוצת רכישה, וצריך לשלם כעת עוד 400 אל"ש. גוף המימון מציע הלוואה של הסכום עם ריבית של פריים + משהו (שיוצא כמעט 8 אחוז). משהו הציע לו לקחת הלוואה מבנקים (אשראי ברגע או משהו כזה) עם פחות ריבית, אבל יועץ משכנתאות אמר לו שהבנק לא יכיר בזה בסוף התהליך. משהו יכול לייעץ מה כדאי?
  • גבעת זאב

נדל"ן ומשכנתאות גבעת זאב נדלן ירושלים
    3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    329 צפיות
    בניהו לויב
    @מור-בראל כתב בגבעת זאב: מה ההבדל בין גבעת זאב למעלה אדומים? מעלה אדומים זולה בכחצי מיליון שקלים מעלה אדומים עיר מסודרת ומפותחת עם כל השירותים – קניונים, סניפי קופות חולים, ביטוח לאומי, משרד הפנים, אזור תעשייה במישור אדומים. בעיר מעל 10 סניפים של רשתות המזון הגדולות כמו מעיין 2000, זול ובגדול, רמי לוי, יוחננוף, שופרסל סופר ספיר ועוד, ומקומות תעסוקה רבים. העיר עומדת על הרגליים שלה ונותנת מענה כמעט לכל מה שצריך בלי להידרש לירושלים על כל דבר. אך מבחינת קהילה חרדית – מדובר בכ־300 משפחות בלבד, לכן מי שמחפש קהילה גדולה ומגוונת – זה שיקול חשוב. גבעת זאב יקרה יותר, אבל עם ריכוז חרדי גדול – אלפי משפחות באגן האיילות, קרלין והבנייה החדשה. יש גם גיוון – מודרני, חוצניקים, קלאסי – ומי שזקוק לקהילה גדולה ירגיש שם בבית. יש את כל המוסדות החרדיים במקום. היא קרובה יותר למרכז ולכיוונים כמו קריית ספר, אלעד ובני ברק, מה שמקל על נגישות לעבודה או לבית ספר מחוץ לעיר. בנוסף, יש לה את עטרות בסמיכות, אבל רוב התעסוקה נשענת על ירושלים. לסיכום: מעלה אדומים – מחיר נמוך, עיר מפותחת ושירותים מלאים; גבעת זאב – קהילה חרדית גדולה, גיוון ומיקום נוח יותר למי שצריך את המרכז.
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    378 צפיות
    אבי ר.א
    @סמארט-הון הציפיות לאינפלציה מהמקורות השונים
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    624 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @יוסי-אוסטר יוסי אם אתה כותב את זה כבר ניתן לסמוך על זה!
  • 5 הצבעות
    6 פוסטים
    3k צפיות
    ז
    מתארגנת קבוצת משפחות איכותיות להקמת גרעין התיישבות חדש ומגובש. אנו מתחילים כקבוצה מובילה של כ-20 משפחות, עם חזון ברור לצמיחה והתרחבות בהמשך. המיקום והאופי: המיזם יתמקד באזור בטוח במרכז הארץ (עד כחצי שעה נסיעה מבני ברק), המשלב טבע ומרחבים לצד קרבה למרכזים חרדיים ומוסדות לימוד. המיזם מיועד למשפחות בעלות סגנון שמרני מובהק – אברכים ובוגרי ישיבות בסגנון ליטאי – המחפשים קהילה איכותית וסביבה חינוכית תואמת. המודל המתוכנן: אנו מתארגנים כקבוצה חזקה כדי לפעול יחד מול המועצה להסדרת האישורים. המודל המתוכנן מאפשר לכל משפחה לבנות בית בגודל של כ-100 עד 150 מ"ר, לצד חצר מרווחת של כ-300 עד 400 מ"ר. דרישות הסף להצטרפות: שותפות פעילה: נכונות להיות חלק בלתי נפרד מהיוזמה ומהבנייה של המקום. ניידות: בעלות על רכב (יתרון משמעותי), רישיון נהיגה, או מוכנות להוצאת רישיון בהקדם. גמישות כלכלית: זמינות של הון עצמי נזיל (מזומן) לטובת שלבי ההקמה הראשוניים. נשמח לעזרתכם! בעקבות משאבים מוגבלים, גם אם ההצעה אינה רלוונטית עבורכם באופן אישי, נשמח מאוד אם תהיו שותפים ותסייעו לנו להפיץ את המודעה בין חברים בכוללים, במקומות העבודה ובקבוצות המייל המתאימות לאופי הקבוצה. תודה רבה! לשאלות ופרטים נוספים ניתן לפנות למייל MOTI0527197025@GMAIL.COM טופס הצטרפות להתיישבות חרדית במרכז