דילוג לתוכן

התייעצות: איך אני מוריד את העלות החודשית שלי בסעיף הרכב

כלכלת המשפחה
6 4 44 4
  • אשמח לעזרתכם:
    יש לי רכב טויוטה קורולה 2007 ואני נוסע בשנה כ35,000 ק"מ וכך ההוצאות החודשיות שלי על דלק לבד זה יותר מ2000 ש"ח בחודש, עוד לפני ביטוחים, כביש 6, טסט, בלאי ותיקונים, בקיצור מאד מאד יקר לי.
    כמובן שהציעו לי לעבור לרכב חשמלי, אבל מלבד זה שאין לי חשק להלוואות, וגם לא נעים לנקר את העיניים לכולם, (אני גר בין אברכים, שנדיר אצלם חשמלי), הבעיה העיקרית שאין לי איך להטעין, כי אני גר בקומה שלישית בבנין ישן בלי חניה, וכך אין לי איפה לשים מכשיר טעינה
    לגבי היברידי, מלבד שאין לי כסף, בזמנו התייעצתי עם "מייבין" שטען לי שלא שווה לי, ומחוץ לעיאר אין הבדל משמעותי בין צריכת הדלק של הקורולה לשל ההיברידי,
    האפשרות היותר הגיונית זה לעבור לגז, אבל בתנאי שאני ישאיר את הרכב אצלי עוד תקופה ארוכה
    בקיצור אני מבולבל, אשמח מאד לעזרתכם!

• אשמח לעזרתכם:
    יש לי רכב טויוטה קורולה 2007 ואני נוסע בשנה כ35,000 ק"מ וכך ההוצאות החודשיות שלי על דלק לבד זה יותר מ2000 ש"ח בחודש, עוד לפני ביטוחים, כביש 6, טסט, בלאי ותיקונים, בקיצור מאד מאד יקר לי.
    כמובן שהציעו לי לעבור לרכב חשמלי, אבל מלבד זה שאין לי חשק להלוואות, וגם לא נעים לנקר את העיניים לכולם, (אני גר בין אברכים, שנדיר אצלם חשמלי), הבעיה העיקרית שאין לי איך להטעין, כי אני גר בקומה שלישית בבנין ישן בלי חניה, וכך אין לי איפה לשים מכשיר טעינה
    לגבי היברידי, מלבד שאין לי כסף, בזמנו התייעצתי עם "מייבין" שטען לי שלא שווה לי, ומחוץ לעיאר אין הבדל משמעותי בין צריכת הדלק של הקורולה לשל ההיברידי,
    האפשרות היותר הגיונית זה לעבור לגז, אבל בתנאי שאני ישאיר את הרכב אצלי עוד תקופה ארוכה
    בקיצור אני מבולבל, אשמח מאד לעזרתכם!

@פשוט-יהודי אפשר לקנות רכב קצת יותר חדש משהו בסביבות ה2017 הוא גם צורך פחות דלק וגם פחות תיקונים
    אפשר גם במחיר של 35,000 ש"ח (אם זה אפשרי)

• לגבי חשמלי לא נראה לי שחייב לשים מכשיר טעינה אולי אפשר עם קבל מאריך מהבית

• לגבי חשמלי לא נראה לי שחייב לשים מכשיר טעינה אולי אפשר עם קבל מאריך מהבית

@בן-עליה כתב:

לגבי חשמלי לא נראה לי שחייב לשים מכשיר טעינה אולי אפשר עם קבל מאריך מהבית

זה מה שהוא כתב, שהוא בקומה 3 וזה מסובך יותר

• @פשוט-יהודי אפשר לקנות רכב קצת יותר חדש משהו בסביבות ה2017 הוא גם צורך פחות דלק וגם פחות תיקונים

@שששששש כתב:

@פשוט-יהודי אפשר לקנות רכב קצת יותר חדש משהו בסביבות ה2017 הוא גם צורך פחות דלק וגם פחות תיקונים

נראה לי שרכב 2017 במחיר כזה, דורש יותר תיקונים מאשר קורולה 2007 שהוא רכב אמין מאוד

לגבי דלק זה משמעותי ? גם ברכב לא היברידי ?

• @שששששש כתב:

נראה לי שרכב 2017 במחיר כזה, דורש יותר תיקונים מאשר קורולה 2007 שהוא רכב אמין מאוד

@עשירית-האיפה כתב:

@שששששש כתב:

לי יש רכב במחיר הזה והוא לוקח כאחד ל14 והוא לא דורש תיקונים הרבה
    כמה לוקח הקורולה?

נושאים מוצעים