דילוג לתוכן

התייעצות: איך אני מוריד את העלות החודשית שלי בסעיף הרכב

כלכלת המשפחה
6 4 44 4
  • אשמח לעזרתכם:
    יש לי רכב טויוטה קורולה 2007 ואני נוסע בשנה כ35,000 ק"מ וכך ההוצאות החודשיות שלי על דלק לבד זה יותר מ2000 ש"ח בחודש, עוד לפני ביטוחים, כביש 6, טסט, בלאי ותיקונים, בקיצור מאד מאד יקר לי.
    כמובן שהציעו לי לעבור לרכב חשמלי, אבל מלבד זה שאין לי חשק להלוואות, וגם לא נעים לנקר את העיניים לכולם, (אני גר בין אברכים, שנדיר אצלם חשמלי), הבעיה העיקרית שאין לי איך להטעין, כי אני גר בקומה שלישית בבנין ישן בלי חניה, וכך אין לי איפה לשים מכשיר טעינה
    לגבי היברידי, מלבד שאין לי כסף, בזמנו התייעצתי עם "מייבין" שטען לי שלא שווה לי, ומחוץ לעיאר אין הבדל משמעותי בין צריכת הדלק של הקורולה לשל ההיברידי,
    האפשרות היותר הגיונית זה לעבור לגז, אבל בתנאי שאני ישאיר את הרכב אצלי עוד תקופה ארוכה
    בקיצור אני מבולבל, אשמח מאד לעזרתכם!

• אשמח לעזרתכם:
    יש לי רכב טויוטה קורולה 2007 ואני נוסע בשנה כ35,000 ק"מ וכך ההוצאות החודשיות שלי על דלק לבד זה יותר מ2000 ש"ח בחודש, עוד לפני ביטוחים, כביש 6, טסט, בלאי ותיקונים, בקיצור מאד מאד יקר לי.
    כמובן שהציעו לי לעבור לרכב חשמלי, אבל מלבד זה שאין לי חשק להלוואות, וגם לא נעים לנקר את העיניים לכולם, (אני גר בין אברכים, שנדיר אצלם חשמלי), הבעיה העיקרית שאין לי איך להטעין, כי אני גר בקומה שלישית בבנין ישן בלי חניה, וכך אין לי איפה לשים מכשיר טעינה
    לגבי היברידי, מלבד שאין לי כסף, בזמנו התייעצתי עם "מייבין" שטען לי שלא שווה לי, ומחוץ לעיאר אין הבדל משמעותי בין צריכת הדלק של הקורולה לשל ההיברידי,
    האפשרות היותר הגיונית זה לעבור לגז, אבל בתנאי שאני ישאיר את הרכב אצלי עוד תקופה ארוכה
    בקיצור אני מבולבל, אשמח מאד לעזרתכם!

@פשוט-יהודי אפשר לקנות רכב קצת יותר חדש משהו בסביבות ה2017 הוא גם צורך פחות דלק וגם פחות תיקונים
    אפשר גם במחיר של 35,000 ש"ח (אם זה אפשרי)

• לגבי חשמלי לא נראה לי שחייב לשים מכשיר טעינה אולי אפשר עם קבל מאריך מהבית

• לגבי חשמלי לא נראה לי שחייב לשים מכשיר טעינה אולי אפשר עם קבל מאריך מהבית

@בן-עליה כתב:

לגבי חשמלי לא נראה לי שחייב לשים מכשיר טעינה אולי אפשר עם קבל מאריך מהבית

זה מה שהוא כתב, שהוא בקומה 3 וזה מסובך יותר

• @פשוט-יהודי אפשר לקנות רכב קצת יותר חדש משהו בסביבות ה2017 הוא גם צורך פחות דלק וגם פחות תיקונים

@שששששש כתב:

@פשוט-יהודי אפשר לקנות רכב קצת יותר חדש משהו בסביבות ה2017 הוא גם צורך פחות דלק וגם פחות תיקונים

נראה לי שרכב 2017 במחיר כזה, דורש יותר תיקונים מאשר קורולה 2007 שהוא רכב אמין מאוד

לגבי דלק זה משמעותי ? גם ברכב לא היברידי ?

• @שששששש כתב:

נראה לי שרכב 2017 במחיר כזה, דורש יותר תיקונים מאשר קורולה 2007 שהוא רכב אמין מאוד

@עשירית-האיפה כתב:

@שששששש כתב:

לי יש רכב במחיר הזה והוא לוקח כאחד ל14 והוא לא דורש תיקונים הרבה
    כמה לוקח הקורולה?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    49 צפיות
    shimonS
    מעניין... קיבלתי, מעביר הלאה גופים גדולים עם ציי רכב נהנים מהנחות משמעותיות על דלק, ביטוח, טיפולים, חלפים וכו', אבל אנשים פרטיים לא זוכים להנחות כמעט בכלל. בדיוק בשביל זה הוקם מועדון חדש בשם דרייב קלאב שמטרתו לאגד כמות גדולה של נהגים כדי לייצר כוח צרכני משמעותי, וכך לייצר הנחות משמעותיות וקבועות לאורך זמן. מועדון דרייב קלאב הוקם בחודש מרץ ומאז צבר כבר כ-32,000 רכבים רשומים. הפעילות המסחרית שלו שכוללת מו"מ מול הגופים השונים להשגת הנחות קבועות משמעותיות, תתחיל כאשר יהיו רשומים במועדון 50,000 רכבים. השלב הנוכחי לפני ההגעה ל-50,000 רכבים רשומים מוגדר כשלב בניית הכוח, והמצטרפים בשלב זה יהיו פטורים מדמי מנוי לכל החיים. אני כבר הצטרפתי וזאת ההזדמנות להצטרף גם, ולהבטיח את האפשרות להנחות משמעותיות בתחום הרכב לטווח הארוך מצורף לינק להצטרפות https://driveclub.co.il/?ref=32AZTK88
  • 6 הצבעות
    2 פוסטים
    216 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @משה-חיים אז בעזרת ה' אני גם הולך להיות מאמנים שיזכו לכתוב שם. יש למה לצפות.
  • 2 הצבעות
    40 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @שמיל-שמיל אני גם נוטה לחשוב כמו רואה את הנולד @רואה-את-הנולד כתב בטסלה לאברכים?! דירת ארעי או קבע: אדם חרדי שיש לו כסף ימצא בקלות בסביבה שלו אנשים שמחתנים ילדים יוכל לעזור להם לא הגיוני שאחד יקנה את הרכב הכי יקורתי והשכן שלו יהיה לפני התקף לב. אלא שיש לעיין בגמ' עירובין נד. אמר ליה רב לרב המנונא בני אם יש לך היטב לך שאין בשאול תענוג וכו'
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    566 צפיות
    ס
    @שבתי-בבית-ה @שבתי-בבית-ה כתב באיך מקבלים דמי לידה כשאין תלוש (ועבודה)??: מן הסתם אפשר לערער במקרה של טעות, אין צורך אפי' לערער, פשוט שולחים פנייה באזור האישי של ביטוח לאומי ומבקשים לחשב שוב לפי 6/3 חודשים (הגבוה מביניהם), הם מחשבים שוב ושולחים את ההפרש. @שבתי-בבית-ה כתב באיך מקבלים דמי לידה כשאין תלוש (ועבודה)??: הרי כל הדיווח מתנהל מול הבוס/ית? המעסיק רק שולח את התלושים לביטוח לאומי אם יש לו הסכם מולם, ואם אין לו הסכם עם ביטו"ל אתה צריך לשלוח להם את התלושים, אבל בכל מקרה את החישוב ביטו"ל עושה, אם יש טעות בחישוב הכתובת היא ביטוח לאומי ולא המעסיק.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    486 צפיות
    הקול השפויה
    מי שכן חותם, חשוב מאוד להתנות שהערבות על מנת לשלם ממעשרות, ברוב מוחלט של המקרים זה צדקה אלא שבלי תנאי זה חוב המוטל עליך שא"א לפרוע מצדקה.