דילוג לתוכן

תוסף חדש: יצירת תגיות אוטומטית בעזרת AI!

על הפורום
9 5 408 4

נושאים מוצעים

• 7 הצבעות
    12 פוסטים
    539 צפיות
    רווחים עם ערכיםר
    ממש חשבתי על התובנה, שבהתחלה חשבו כולם שהבינה מלאכותית תשבית את האנשים ותרעיד את העולם, אחר כך התברר שזה לא קורה כל כך מהר, ואי אפשר להחליף אנשים, אבל כעת רואים שלאט לאט הדבר מבשיל והופך לחלק משגרת החיים אני עובד עם עו"ד שפיטר 8 מתוך 11 מהעובדים שלו (בלית ברירה, כי יצאו למבחנים) וכעת הוא פשוט לא החזיר אותם, הוא למד להסתדר בלעדיהם... כמובן שזה לא אמור כ"כ להלחיץ את העובדים, כי באותה מידה יוכלו הם בעצמם לקחת את הAI לטובתם. כמו"כ לקוח שלי שהשקיע שנים באפליקציה עם קידוד ידני, הצליח לבנות את זה מחדש עם המון שדרוגים תוך ימים בודדים.. בקיצור, המעבר לAI קורה בשטח, אבל בקצב שלו (וזה מהר מאוד)
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    275 צפיות
    מתכנן פיננסימ
    @שואף-לדעת כתב בהאיום הסיני על הכלכלה הבינלאומית: כמה האיום הזה משמעותי?? בלי שבבים כל חברות הטכנלוגיה לא שוות הרבה, והכלכלה האמריקאית בכלל תכנס למיתון עמוק, אם המחסור הבסיסי בשבבים ימשך לאורך שנים, אני מעריך שהשפל הגדול יהיה מיתון קטן לעומת המיתון הזה.
  • 2 הצבעות
    115 פוסטים
    6k צפיות
    מ
    תגיד עם כתוב לי דרעי זה אומר שאני שסניק או ש.... חחחח
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    303 צפיות
    טריידרט
    @מפתח_בינה כתב בבינה מלאכותית בהשקעות. עקיצה מתוחכמת?: בשוק ההון כבר מזמן משתמשים ב"בינה מלאכותית" שזה בעצם אלגוריתמים שסורקים כל הזמן את השוק ומנסים לנבא מה הצעד הבא. ממה שקראתי קצת, החידוש עבור סחר בבורסה ע"י הבינה מלאכותית מעבר לאלגוריתם המוכר, הוא ניתוח מלל ולא רק נתונים, לדוגמה, להכניס גם ציוצים של טראמפ בטוויטר או חדשות על פתיחת מלחמה בין הודו לפאקיסטן לתוך שקלול האלגוריתם.
  • הפיכת תגיות לחובה

הועבר על הפורום הנהלת הפורום
    11
    5 הצבעות
    11 פוסטים
    459 צפיות
    מונטיפיורימ
    @טריידר כתב בהפיכת תגיות לחובה: לא מספיק להזין, אחרי התגית יש להזין "," כמדומני שלא צריך, הפסיק נועד להבדיל בין תגית לתגית.