שימוש ב- AI בציבור החרדי
-
@הקול-השפוי
איך בכלל עובדים עם זה,
צריך להתקין על המחשב,
או שנכנסים דרך גוגל וזהו.
יש קישור למשהו שקל להסתדר איתו@צמיחה כתב בהייטק למתחילים ולוותיקים...:
@הקול-השפוי
איך בכלל עובדים עם זה,
צריך להתקין על המחשב,
יש קישור למשהו שקל להסתדר איתוקישור לGPT
וקישור לgemini
אם אתה רוצה לשדרג משמעותית את רמת התשובות בgemini אתה יכול להרשם לתקופת ניסיון לשימוש בתשלום, זה רמה אחרת. -
@צמיחה כתב בהייטק למתחילים ולוותיקים...:
@הקול-השפוי
איך בכלל עובדים עם זה,
צריך להתקין על המחשב,
יש קישור למשהו שקל להסתדר איתוקישור לGPT
וקישור לgemini
אם אתה רוצה לשדרג משמעותית את רמת התשובות בgemini אתה יכול להרשם לתקופת ניסיון לשימוש בתשלום, זה רמה אחרת.@הקול-השפוי כתב בהייטק למתחילים ולוותיקים...:
קישור לGPT
וקישור לgemini
אם אתה רוצה לשדרג משמעותית את רמת התשובות בgemini אתה יכול להרשם לתקופת ניסיון לשימוש בתשלום, זה רמה אחרת.שכוייח,
הקישורים חסומים לי בנטפרי -
@הקול-השפוי כתב בהייטק למתחילים ולוותיקים...:
קישור לGPT
וקישור לgemini
אם אתה רוצה לשדרג משמעותית את רמת התשובות בgemini אתה יכול להרשם לתקופת ניסיון לשימוש בתשלום, זה רמה אחרת.שכוייח,
הקישורים חסומים לי בנטפרי@צמיחה כתב בהייטק למתחילים ולוותיקים...:
קישור לGPT
וקישור לgemini
הקישורים חסומים לי בנטפרייש לך מסלול מופחת סיכונים?
-
@צמיחה כתב בהייטק למתחילים ולוותיקים...:
קישור לGPT
וקישור לgemini
הקישורים חסומים לי בנטפרייש לך מסלול מופחת סיכונים?
@הקול-השפוי
נכון,
וכי בגלל שבחרתי להפחית סיכונים אסור לי להשתמש ב-GPT ודומיו ?? -
@הקול-השפוי
נכון,
וכי בגלל שבחרתי להפחית סיכונים אסור לי להשתמש ב-GPT ודומיו ??@צמיחה כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
@הקול-השפוי
נכון,
וכי בגלל שבחרתי להפחית סיכונים אסור לי להשתמש ב-GPT ודומיו ??מי כמוך יודע שבמסלול מופחת סיכונים מפסידים הרבה רווח.
כיום נטפרי מסננים את GPT על ידי שהם נותנים לו הוראות מה לכתוב ומה לא לכתוב.
פניתי אליהם בעבר שהם יכולים לעשות אותו דבר למסלול מופחת סיכונים,
שמי שנמצא במסלול מופחת סיכונים שיגבילו את GPT לדבר רק על ענייני עבודה וכאלו ולא על דברים ממכרים.
לא קיבלתי תגובה מהם.
אתה יכול לפנות אליהם גם אולי בסוף הם יעשו משהו. -
@צמיחה כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
@הקול-השפוי
נכון,
וכי בגלל שבחרתי להפחית סיכונים אסור לי להשתמש ב-GPT ודומיו ??מי כמוך יודע שבמסלול מופחת סיכונים מפסידים הרבה רווח.
כיום נטפרי מסננים את GPT על ידי שהם נותנים לו הוראות מה לכתוב ומה לא לכתוב.
שמי שנמצא במסלול מופחת סיכונים שיגבילו את GPT לדבר רק על ענייני עבודה וכאלו ולא על דברים ממכרים.
לא קיבלתי תגובה מהם.
אתה יכול לפנות אליהם גם אולי בסוף הם יעשו משהו.@הקול-השפוי
רעיון,
אולי כעי"ז אפשר לעשות גם עם פרוג,
כי גם זה חסום לי. -
@הקול-השפוי
רעיון,
כי גם זה חסום לי.@צמיחה כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
כי גם זה חסום לי.יש בנטפרי מסלול שנקרא נטפרי אישי מינימלי.
זה נמצא בתוך רשימת הקהילות שמפקחות על החשבון שלך בנטפרי.
מי שבוחר במסלול הזה יכול להגדיר לעצמו מראש איזה אתרים הוא רוצה שיפתחו ואיזה יסגרו.
אתה יכול להגדיר שכל האתרים יהיו פתוחים חוץ מאתרים מסוימים כמו חדשות ועוד.
אולי אפשר לנסות להגדיר בתוך פרוג שיפתח רק נושאי עבודה וכדומה. אני לא יודע האם זה אפשרי.
ב AI פחות נראה שיש אפשרות כזו.@הקול-השפוי כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
לא קיבלתי תגובה מהם.באופן כללי לא נראה לי שפניה לנטפרי תעזור, כי הם עובדים מאוד בכיוון של הכלל לא פותחים מסלולים כלליים לצורך אישי.
ככל הידוע לי רק מי שפונה עם סיפור אישי שמבחינתם יצדיק פתרון נקודתי יתכן והם ינסו לפתור את הענין. -
@הקול-השפוי
רעיון,
כי גם זה חסום לי.@צמיחה כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
@הקול-השפוי
רעיון,
כי גם זה חסום לי.כיום גם למי שיש חסימת חדשות פתוח לו החדשות בתוך פרוג,
מה שאומר שנטפרי לא יכולים או לא רוצים לפתוח חלק מפרוג ולחסום חלק.
בנוסף לדעתי כל פרוג נחשב אצלם בעייתי ולא רק קטגוריות מסויימות. -
@צמיחה כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
כי גם זה חסום לי.יש בנטפרי מסלול שנקרא נטפרי אישי מינימלי.
זה נמצא בתוך רשימת הקהילות שמפקחות על החשבון שלך בנטפרי.
מי שבוחר במסלול הזה יכול להגדיר לעצמו מראש איזה אתרים הוא רוצה שיפתחו ואיזה יסגרו.
אתה יכול להגדיר שכל האתרים יהיו פתוחים חוץ מאתרים מסוימים כמו חדשות ועוד.
אולי אפשר לנסות להגדיר בתוך פרוג שיפתח רק נושאי עבודה וכדומה. אני לא יודע האם זה אפשרי.
ב AI פחות נראה שיש אפשרות כזו.@הקול-השפוי כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
לא קיבלתי תגובה מהם.באופן כללי לא נראה לי שפניה לנטפרי תעזור, כי הם עובדים מאוד בכיוון של הכלל לא פותחים מסלולים כלליים לצורך אישי.
ככל הידוע לי רק מי שפונה עם סיפור אישי שמבחינתם יצדיק פתרון נקודתי יתכן והם ינסו לפתור את הענין.@משהמשה כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
@הקול-השפוי כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
ככל הידוע לי רק מי שפונה עם סיפור אישי שמבחינתם יצדיק פתרון נקודתי יתכן והם ינסו לפתור את הענין.לא הבנתי,
כרגע במסלול מופחת סיכונים חסום GPT מה שיוצר מצב שמתכנתת שרוצה GPT לצורך תכנות אין לה.
לכאורה כמו שכיום כל מי שנכנס לGPT דרך נטפרי יש רשימת הוראות על מה לדבר ועל מה לא.
אפשר לעשות אותו דבר שמי שנכנס דרך מסלול מופחת סיכונים יהיה פתוח לו רק דברים שאין בהם בעיה, כמו תכנות וכדו'.
זה דבר שיש לו תועלת גדולה לכלל משתמשי מסלול מופחת סיכונים וממש מתבקש שהם יעשו את זה. -
@משהמשה כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
ככל הידוע לי רק מי שפונה עם סיפור אישי שמבחינתם יצדיק פתרון נקודתי יתכן והם ינסו לפתור את הענין.לא הבנתי,
כרגע במסלול מופחת סיכונים חסום GPT מה שיוצר מצב שמתכנתת שרוצה GPT לצורך תכנות אין לה.
לכאורה כמו שכיום כל מי שנכנס לGPT דרך נטפרי יש רשימת הוראות על מה לדבר ועל מה לא.
אפשר לעשות אותו דבר שמי שנכנס דרך מסלול מופחת סיכונים יהיה פתוח לו רק דברים שאין בהם בעיה, כמו תכנות וכדו'.
זה דבר שיש לו תועלת גדולה לכלל משתמשי מסלול מופחת סיכונים וממש מתבקש שהם יעשו את זה.@הקול-השפוי כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
זה דבר שיש לו תועלת גדולה לכלל משתמשי מסלול מופחת סיכונים וממש מתבקש שהם יעשו את זה.יש להם בס"ה 4 מסלולים.
אם יפתחו מסלול מיוחד למתכנתים בGPT
צריך גם מסלול למשקיעים בשוק ההון
וגם למנהלות חשבונות וכו'
זה לא יגמר לעולם, לא ריאלי וגם לא יעיל, בסוף אף אחד לא ידע מה מתאים לו.
יש להם לפחות 3 פתרונות,
נטפרי אישי בתוך הקהילות שמאפשר לבחור מה פתוח ומה סגור.
חסימה של תגיות מסוימות לפי בחירה.
או פניה אישית אליהם עם הסבר מה הצורך הנקודתי -
זה דבר שיש לו תועלת גדולה לכלל משתמשי מסלול מופחת סיכונים וממש מתבקש שהם יעשו את זה.יש להם בס"ה 4 מסלולים.
וגם למנהלות חשבונות וכו'
יש להם לפחות 3 פתרונות,
או פניה אישית אליהם עם הסבר מה הצורך הנקודתי@משהמשה כתב בשימוש ב- AI בציבור החרדי:
וגם למנהלות חשבונות וכו'
יש להם לפחות 3 פתרונות,
או פניה אישית אליהם עם הסבר מה הצורך הנקודתיכמו שהם חוסמים תכנים מסויימים שלדעתם לא תואם למסלול מופחת סיכונים,
הם יכולים לעשות את אותו החסימה בGPT,
כלומר אם לדעתם להתייעץ איתו על פסיכולוגיה לא מתאים למהדרין, שיתנו לו הוראה לא לדבר על פסיכולוגיה,
אם מתכונים כן, שיגידו לו לדבר על מתכונים ואם לא שיגידו שלא,
הם יכולים לתת לו רשימת הוראות שתגדיר על מה מותר לו לדבר במסלול מופחת סיכונים.
וכך תבוא הישועה ל @צמיחה וחבריו.