דילוג לתוכן

יש למישהו הקלטה מהכנס ההשקעות של אבנר סטפק במשואות בבני ברק?

שוק ההון והשקעות
15 9 689 6

נושאים מוצעים

• קרן סל מחקה S&P של מגדל

שוק ההון והשקעות שוק ההון קרן סל
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    64 צפיות
    י
    מעוניין להשקיע בקרן סל מחקה S&P בכשרות גלאט הון, מצאתי את הקרן הזו מגדל 1162189 עם דמי ניהול אפסיים (0.01), אבל אני מבין שהיא לא מחקה את כל המדד אלא לפי ערכים של איכות הסביבה וכד'. אשמח לחוו"ד מהמומחים עליה. האם הקרן מומלצת בכל זאת להשקעה ארוכת טווח? אציין שראיתי שהתשואות שלה גבוהות יותר ביחס למחקה S&P של מור 1165810 (דמי ניהול 0.12). תודה רבה.
  • 1 הצבעות
    48 פוסטים
    608 צפיות
    ב
    @שמש-מרפא כתב באיך לפרוס את העוגה: חלוקת נכסים בתיק ההשקעות: @שואף-ליותר כתב באיך לפרוס את העוגה: חלוקת נכסים בתיק ההשקעות: אני מתייחס רק למסחר עצמאי [image: 1768165401981-e189ee8b-a9f4-4b5f-b239-c30459d8c258-image.png] אגב, התשואה בשנה החולפת מתיק זה [שהתגבש לו במהלך כל השנה] 8.91 שים לב ש/יש לך הרבה כפילויות ובלגן שם. לא מבין גדול אבל יתכן שכפילויות זהטוב סוג של מכירה בשכבות
  • 1 הצבעות
    31 פוסטים
    1k צפיות
    ל
    בעצם, זה בגלל שזה חשוף לדולר והשקל עלה...
  • 9 הצבעות
    5 פוסטים
    846 צפיות
    בנימין מחשביםב
    @טריידר זה של דוד ה.? אגב, ראיתי שמישהו כתב שהוא כבר לא יתפלא אם מישהו ישכנע אברכים תמימים להשקיע במדד הפיצה שבשבועות האחרונים הראה זינוק של אלפי אחוזים!
  • יש לי נוסחא

שוק ההון והשקעות
    26
    2 הצבעות
    26 פוסטים
    775 צפיות
    צופה ומביטצ
    @אילפא לפי מיטב ידיעתי, אין שום קשר בין ההכנסות לבין הטבת מס, עצם זה שיש לך עוסק זעיר/פטור/מורשה, גם אם אין לו שום הכנסה אתה זכאי להפקיד כל שנה עד התקרה המותרת בחוק לקרן השתלמות ולמשוך בבוא הזמן ללא מס רווחי הון.