קהילה = התערבות בחיי הפרט, האומנם?
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@פשוט-יהודי כתב בקהילה = התערבות בחיי הפרט, האומנם?:
@ia90990 כתב בקהילה = התערבות בחיי הפרט, האומנם?:
@הקול-השפוי
בשביל הטענות שלכם.. סיפור ממקור ראשון לפני כשנה וחצי.. [אולי אפ' פחות..]
מישהו ירד לזרוק זבל בשעה 3 בערך... והיה ללא חולצה.. [עם גופיה וציצית..]
והוא קיבל שיחת אזהרה שזה הפעם האחרונה שלו..
לשיפוטכם...איפה? בגבעת המורה?
נשמע לי סיפורי בדים
מי שגר במקום יודע שזה לא נראה, ויש אנשים שעושים כך בקביעותאנשים ימשיכו להכפיש לא משנה מה תעשה.
@הקול-השפוי
גם שאומרים ממקור ראשון מבעל המעשה עדיין לא יעזור לכם אה..
ככה זה שרוצים לשווק משהו.. שוכחים לספר גם על הצד השני של המטבע... -
@הקול-השפוי
ככה זה שרוצים לשווק משהו.. שוכחים לספר גם על הצד השני של המטבע...@ia90990 כתב בקהילה = התערבות בחיי הפרט, האומנם?:
@הקול-השפוי
ככה זה שרוצים לשווק משהו.. שוכחים לספר גם על הצד השני של המטבע...אנשים מכירים את הקהילה מקרוב ויודעים שהסיפור לא יכול להיות כפי שהוא צוטט,
גם אם הוא כן היה הוא לא משקף כלום על הקהילה כך אומרים אנשים מתוך הקהילה.
אני מציע שתפנה לבעל המעשה ותשתף אותו בדיון כאן ותשאל אותו לדעתו.
אם הסיפור היה כנראה שחסר פרטים. -
@הקול-השפוי
ככה זה שרוצים לשווק משהו.. שוכחים לספר גם על הצד השני של המטבע...אנשים מכירים את הקהילה מקרוב ויודעים שהסיפור לא יכול להיות כפי שהוא צוטט,
גם אם הוא כן היה הוא לא משקף כלום על הקהילה כך אומרים אנשים מתוך הקהילה.
אני מציע שתפנה לבעל המעשה ותשתף אותו בדיון כאן ותשאל אותו לדעתו.
אם הסיפור היה כנראה שחסר פרטים.@הקול-השפוי
דיברתי על בעל המעשה וכך הוה.. ודעתו שעפולה אכן מתפתחת מאוד יפה אבל לו אישית מאוד קשה עם "ההתערבות" שמה.. -
@הקול-השפוי
דיברתי על בעל המעשה וכך הוה.. ודעתו שעפולה אכן מתפתחת מאוד יפה אבל לו אישית מאוד קשה עם "ההתערבות" שמה..@ia90990 כתב בקהילה = התערבות בחיי הפרט, האומנם?:
@הקול-השפוי
דיברתי על בעל המעשה וכך הוה.. ודעתו שעפולה אכן מתפתחת מאוד יפה אבל לו אישית מאוד קשה עם "ההתערבות" שמה..בכל אופן לדעת הרבה מאוד תושבי עפולה הסיפור לא משקף את המצב במקום.
-
@הקול-השפוי
דיברתי על בעל המעשה וכך הוה.. ודעתו שעפולה אכן מתפתחת מאוד יפה אבל לו אישית מאוד קשה עם "ההתערבות" שמה..בכל אופן לדעת הרבה מאוד תושבי עפולה הסיפור לא משקף את המצב במקום.
@הקול-השפוי כתב בקהילה = התערבות בחיי הפרט, האומנם?:
@הקול-השפוי
במחשבה שניה, מי שרוצה לחשוב ככה שימישיך לחשוב, זה לא אמור להפריע לאף אחד, ומי שטוב לו שם שיגור שם, ומי שלא, לא
-
@הקול-השפוי
דיברתי על בעל המעשה וכך הוה.. ודעתו שעפולה אכן מתפתחת מאוד יפה אבל לו אישית מאוד קשה עם "ההתערבות" שמה.. -
דיברתי על בעל המעשה וכך הוה.. ודעתו שעפולה אכן מתפתחת מאוד יפה אבל לו אישית מאוד קשה עם "ההתערבות" שמה..
מוזר ,לא נתקלתי בהתערבות כזו או אחרת בעפולה ואני שם הרבה זמן.