דילוג לתוכן

חשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש

מסחר עצמאי
6 3 201 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    9 פוסטים
    130 צפיות
    ל
    @BRISKER כתב בהתייעצות לגבי השקעה בקרן כספית – היכן הכי משתלם לפתוח חשבון? אבל אני צריך משהו סולידי ונזיל המטרה היא להגיע לכ 100 אלף ש"ח לצורך מסוים אני לא יכול לספוג ירידות גם אם אתה לא יכול לספוג ירידות אתה יכול לשלב. קרן כספית אמורה להניב כ-4% שנתי זאת אומרת שאתה יכול להשקיע כל חודש 0.33% במניות. ואז גם אם המניות ירדו אתה תישאר עם הקרן.
  • 1 הצבעות
    4 פוסטים
    160 צפיות
    רואה את הנולדר
    תמיד חשבתי שהבנק עצמו מרוויח שהפריים גבוה וסה"כ הבנק לאומי החליט להרוויח קצת פחות לפי מה שאתה אומר @ניסן-עציוני זה נראה שטעיתי במשהו.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    616 צפיות
    צופה ומביטצ
    @ניסן-עציוני אתה הדוגמה לכל הדברים שנכתבו כאן והם נכונים ברובם. אתה לא יועץ(שמילותיו קודש רק כי כך גזרה חוכמתו), ואין לך כלי אחד בודד, ולא קרה פעם אחת שלא הבהרת לכולם שבמסחר עצמאי אתה מרוויח ואתה מרוויח ומשלם על זה יקר בללוות ולתמוך ולהדריך גם לאחר הפתיחה. וגם אתה מגיע עם מגוון דברים שבחלקם אתה מרוויח ובחלקם לא ומכווין להיכן שנראה לך תואם יותר. האם אתה חושב שכולם עושים כמוך? אתה מכיר עוד מישהו שפותח מסחר עצמאי ודוחף המונים לקופות גמל שלא קשורות אליו? האם כל מי שפותח מסחר עצמאי ממשיך ללוות ויודע לעצור מעשים טיפשיים? התחברתי לרוב הכתוב כאן וראוי לומר שניסן עציוני הוא לא הדוגמה הוא יוצא מן הכלל, ו..לא, איני מרוויח כלום ממנו.
  • מסחר עצמאי לא מאובטח - או קופת גמל מאובטחת

מסחר עצמאי
    11
    3 הצבעות
    11 פוסטים
    309 צפיות
    ש
    @טריידר יש המלצות למניעה של הונאה? (חוץ מלא לפתוח מודעות למייל ולמסור פרטי אשראי/חשבון בטלפון). ואם זה שייך בכלל אם אני מתחבר דרך האתר הרשמי במחשב?
  • אינטראקטיב ישראל

מסחר עצמאי מסחר עצמאי
    54
    1 הצבעות
    54 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @עומק-הסיכוי לא הבנתי אותך. התכוונת ל- GOOGLE TRANSLATE ?