דילוג לתוכן

רשות המסים פתחה לאחרונה את האפשרות לתרום מניות.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    128 צפיות
    ב
    לגבי הרישום הלכתי אליהם לדלפק ככה לא צריך להזמין תור בשביל הרישום היא רצתה שיהיה לי סמס וכו' אמרתי לה שאפשר לקבל הודעה קולית לקוד היא לא ידעה ניסתה והצליחה ככה שאם אתה עם טלפון כשר תתעקש על זה אח"כ היא רצתה שאני אהיה עם מייל באתי עם המחשב נייד אבל בפועל לא היה צריך שום קוד בשבילה זה סתם היה התעקשות אבל בפועל הצלחתי לקבל ממנה קוד ועכשיו אני נכנס רגיל
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    199 צפיות
    צ
    @A0101 אפשר גם לעיין כאן https://rhon.co.il/החזר-מס-רווח-הון-פרק-ב/
  • 3 הצבעות
    1 פוסטים
    179 צפיות
    רחל עומסיר
    עדכון מסלול השקעה עוקב מדדי מניות בחברת כלל בוצע עדכון במדיניות ההשקעה של מסלול עוקב מדדי מניות בחברת כלל, כחלק מהתאמות שוטפות של מסלולי ההשקעה למדיניות ולתנאי השוק. המסלול ממשיך להיות מסלול מנייתי פאסיבי, המבוסס על השקעה באמצעות מכשירים עוקבי מדד, תוך שמירה על חשיפה למניות דרך מספר מדדים מרכזיים. במסגרת העדכון, בוצע שינוי בהרכב המדדים המרכיבים את המסלול, כאשר החלוקה מתמקדת בשלושה סקטורים מרכזיים בשוק האמריקאי: טכנולוגיה שירותי תקשורת צריכה מחזורית המסלול ממשיך להיות בכשרות בד"ץ העדה החרדית. הכותבת הינה יועצת פנסיונית מורשית ומתכננת פרישה [image: unnamed.png]
  • 4 הצבעות
    6 פוסטים
    412 צפיות
    רחל עומסיר
    @ה.-שלמה אכן, אנו לא יכולים לתזמן את השוק. השקעה פאסיבית הוכחה כיעילה. יכולה לספר על לקוח שלא הסכים לשים בסנופי בתחילת 2024 כי דוד שלו אמר לו שאחרי העליות של 2023 יהיו רק ירידות. יש כסף, אתם רוצים להשקיע לטווח ארוך- תשקיעו, אל תנסו לתזמן את השוק כי אף פעם לא תצליחו.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    360 צפיות
    רחל עומסיר
    @דוד-גולדברג ייעוץ אינו רק נקודתי אלא הסתכלות על המכלול- מצורף פרוט חלקי עצמאי - האם הפנסיה מספיקה לך? זהו הסכום שאתה חייב להפקיד? כמה כדאי להפקיד מבחינת פנסיה עתידית, כיסוי ביטוחי, מבחינת מיסוי כיום ומיסוי בפרישה. שכיר- המעסיק מפקיד תקין? בניית תוכניות חיסכון בשוק ההון, התנהלות עם התוכניות. באיזה מוצר להשקיע ועוד... בנוסף דמי הניהול שאני משיגה ללקוחותיי נמוכים משמעותית מדמי ניהול של סוכנים ובפניה ישירה לחברות הואיל ואני בעלת רישיון אך איני מקבלת כספים מחברות ביטוח.