דילוג לתוכן

רשות המסים פתחה לאחרונה את האפשרות לתרום מניות.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    78 צפיות
    ל
    מהנסיון בשטח, בביטוח לאומי על פי רוב כל עוד שלא תוגש בקשה להחזר ביטוח לאומי לא יקרה שום דבר. אין באמור לעיל המלצה לדווח משהו שאינו נכון וכאן המקום להזהיר את כל מי שרוצה להגיש בקשה להחזר ביטוח לאומי רטרואקטיבי, שיבדוק היטב האם מגיע לו החזר או לא. מכיוון וההגשה הינה פשוטה וקלה ללא מסמכים וכו', רבים מגישים על 7 שנים רטרואקטיבי בלי לבדוק האם אכן הם שילמו דמי ביטוח ביתר. הכרתי מישהו שהגיש החזר עברו 280 ₪ שגבו לו, וקיבל חיוב של 35,000 ₪. אחת הסיבות היא שבביטוח לאומי (בשונה ממס הכנסה) בודקים פר חודש ולא בממוצע שנתי, ואין אפשרות לקבל החזר על תרומות, נקודות זיכוי, מגורים בפריפריה וכד' להלן שיעורי דמי הביטוח של השנים האחרונות 2022 | נמוך עד 6,331 ₪ | שיעור דמי הביטוח | נמוך 3.5% | גבוה 12% 2023 | נמוך עד 7,122 ₪ | שיעור דמי הביטוח | נמוך 3.5% | גבוה 12% (סיבת הקפיצה - הקפאת המדד עקב הקורונה) 2024 + 2025 | נמוך עד 7,522 ₪ | שיעור דמי הביטוח השתנו | נמוך 4.27% | גבוה 12.17% 2026 | נמוך עד 7,703 ₪ | שיעור דמי הביטוח ללא שינוי
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    101 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    94 צפיות
    ס
    @חמד-בחורים פונים לחברה בה נמצאת הפנסיה ומבקשים שיניידו את הקופג"ל.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    114 צפיות
    ה
    שלום לחברי הפורום הנפלא! אני מנסה כבר הרבה זמן לקבל פיצוי "מבצע עם כלביא" לעסק ללא הצלחה הבעיה היא במעבר מסלול מהוצאות מזכות לפיצוי קבוע אם מישהו נתקל בזה ויודע פתרון אשמח מאוד אם יאיר את עיני תודה נ.ב. מי שלא מבין את הבעיה כנראה לא יוכל לעזור בזה ולכן לא ראיתי צורך לפרט יותר מזה
  • 0 הצבעות
    22 פוסטים
    654 צפיות
    רחל עומסיר
    וזה של חברת מגדל [image: 1750266541843-63fdd58d-aa60-43e8-b0eb-3305b8beedc7-image.png]