דילוג לתוכן

שאלה על ההמלצות של בנקל- לפתוח הכל בS&P 500. מה עם פיזור?

הועבר שוק ההון והשקעות
23 7 341 8
  • @משקיע-זהיר-מידי
    מה התכוונת לגבי תשואות היסטוריות,
    הרי תמהיל המסלול הזה הוא רק מתחילת 2025.

@צמיחה תשואות היסטוריות לפי התמהיל

• @צמיחה תשואות היסטוריות לפי התמהיל

@משקיע-זהיר-מידי
    אתה צודק,
    אבל זה מסלול מנוהל, ולאו דוקא מחקי מדד.
    למרות שאין לי בעיה עם המסלולים בסיכון מוגבר בחל"י שבפועל הוכיחו את עצמם.

• @משקיע-זהיר-מידי
    אתה צודק,
    אבל זה מסלול מנוהל, ולאו דוקא מחקי מדד.
    למרות שאין לי בעיה עם המסלולים בסיכון מוגבר בחל"י שבפועל הוכיחו את עצמם.

@צמיחה נכון לעכשיו כל הרכיבים מלבד האג"חים זה מחקה מדדים

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    18 פוסטים
    428 צפיות
    ס
    @משקיע-זהיר-מידי כתב בהורדת הריבית: מה המשמעות על השקעה בקרן כספית?: אתה מדבר על פק"מ בלי אפשרות למשיכה? אז זה לא מקביל לקרן כספית אפשרות משיכה חודשית, אבל אתה לא תתווכח עם בנקאי בשביל חודש, רוב המפקידים מפקידים ליותר. מה שאין כן קרן כספית לא מפקידה ליותר מ90 יום בשום אופן.
  • 1 הצבעות
    64 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: איך שפתחת את האשכול היה נשמע שיש איזה טעות בעצם האסטרטגיה ועדיין! @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: עכשיו אתה טוען במקרה שאחרי כמה שנים היה כבר זינוק משמעותי אולי יש מקום להעביר את הכסף למסלול עם סיכון נמוך אני כתבתי מפורש לא רק במקרה של זינוק- כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל אם עברו כמה שנים טובות והשוק רק עלה לפי הממוצע שלו, וכ"ש אם הוא נתן קפיצה מעל לממוצע, עיקר הטענה שלי לגבי עליה ממוצעת ולא רק בזינוק רק הוספתי שאם היה זינוק כ"ש שזה כך. @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל צריך שיהיה זינוק ממש משמעותי כמו אחרי הירידה בקורונה -מרץ 2020 למה צריך זינוק? גם בלי זינוק, כפי שהסברתי, יש חשש שהשוק ירד ולא יספיק להתאושש בתקופה הקצרה שנשארה לך עד שתצטרך את הכסף.
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    201 צפיות
    fishelF
    @חופש-כלכלי כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: @fishel כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: ביטוח דירה מחריג מלחמה וטרור ואין פיצוי אחר? לא...
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    428 צפיות
    א
    למי שחסום הידברות (תרבות חיצונית) יש פה לצפיה ביוטיוב https://youtu.be/-Wii5hzUh9w
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    150 צפיות
    רואה את הנולדר
    @שמואל לאורך השנה האחרונה היה הרבה דיונים על האיזון האקטוארי בחברות הביטוח השונות בגלל המלחמה היה להראל איזון שלילי והעולם התחלק בין אנשים שאמרו שצריך לברוח משם ולעבור לחברה אחרת לבין אנשים שאמרו שחברות הביטוח יודעות להתמודד ולאזן את האיזון האקטוארי ועכשיו התפרסם דוח שהראל שהיו במקום נמוך קפצו והם במצב מצויין עכשיו