דילוג לתוכן

סקר: מה דורש יותר טרחה שוק ההון או נדל"ן?

שוק ההון והשקעות
41 13 182 12

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    6 פוסטים
    208 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @אב-מאושר המחיר בגדול נגזר לפי המצב שהשוק מתמחר תיקים Spoiler [ולפי המצב רוח של היועץ...] המחירים לתיקים חדשים נעים בשוק בין 7-9 א"ש ובמיחזורים פנימיים בין 2-4 א"ש מיחזור חיצוני מתומחר ע"פ רוב כתיק חדש. כמובן כל זה בלקוחות עם נתוני אשראי תקינים ללא בעיות. אם אתה מעוניין לדעת את המחירים שלנו תוכל לפנות אליי לפי הפרטים שבחתימה. בהצלחה
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    259 צפיות
    שמש מרפאש
    @צמיחה כתב בהאם עדיף להחזיר למשכנתא, או להשקיע בשוק ההון?: ללא ספק עדיף להשקיע מאשר לחסוך 50 או 100 ש"ח שיעלמו בעו"ש בלאו הכי.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    101 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • מגרשים בחירן

הועבר נדל"ן חירן מגרשים נדלן השקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    342 צפיות
    מ
    אם זה משווק ע"י ברנדווין, אז יש להם שם טוב. בכל מקרה - התאמה אישית ללקוח זהו דבר קריטי. אחרת גם כשההשקעה עצמה היא בסדר - חוסר ההתאמה עלול לגרום להפסדים גדולים. מהיכרות בסיסית שלי עם החברה הנ"ל, כדאי מאוד לקחת יועץ חיצוני.
  • אתרים מומלצים - שוק ההון

שוק ההון והשקעות המלצות מידע
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    טריידרט
    BloxTax מערכת להנפקת דו"ח עבור רשות המיסים על אחזקת קריפטו (ביטקוין) בארנק פרטי ובורסות זרות המערכת/החברה בפיקוח ואישור רשות המיסים ורשות ני"ע בישראל (כ900 ש"ח | חובת דו"ח חל רק על קניה ומכירה | קניה ואחזקה לא מחייב דו"ח)