דילוג לתוכן

לקחת משכנתא עם יועץ או לבד?

נדל"ן
5 5 89 5
  • לקחת משכנתא עם יועץ או לבד? אם התשוב לבד אשמח לדעת במפורט מה הם השלבים מה התמהיל המומלץ ומה סדר גדול ריביות....
    תודה

• עדיף לבד לעשות סבב בנקים
    אבל כן להתיעץ לפני כן עם מישהו שמבין כדי שידריך אותך מה לבקש

אלא אם זה משכנתא מסובכת שאז עדיף יועץ ממולח..

• זה תלוי בכמה משתנים בסופו של דבר הראשון זה כמה הכנסות יש לך וכמה מהם הם הכנסות מחשידות כמו צקים ודברים כאלו בסופו של דבר אתה צריך חוץ מלשכנע את הבנקאי לתת לך ריביות טובות גם לתת לך בכלל משכנתה או שיש לך מספיק הכנסות אאבל אם באמת יש לך מספיק ואתה יודע לשאת ולתת באמת לא כזה חשוב יועץ

נ.ב. אני לקחתי יועץ קרוב משפחה שנתן לי מחירים ברצפה כך שבאמת שלא עשיתי בפועל משכנתא אני אומר מה שמעתי מחברים

• מציע לגשת שלני בנקים שנחשבים זולים (דיסקונט למשל) ואז לגשת ליועץ. אם נותן ריבית טובה יותר, סוגר איתו.

• לקחת משכנתא עם יועץ או לבד? אם התשוב לבד אשמח לדעת במפורט מה הם השלבים מה התמהיל המומלץ ומה סדר גדול ריביות....
    תודה

@יאיר-אלדרק
    פתחתי סקר בנושא, בתקווה שהציבור ישתתף, לתועלת כולם.

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    5 פוסטים
    141 צפיות
    ה
    כיום יש 2 קהילות קטנות הרבות ביניהם
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    150 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @כותב-רק-מה-שיודע כתב בקורס יעוץ משכנתאות במחיר של יעוץ בודד, שווה?: @פייבל-אשרינו עיקר המעלה של יועץ הוא הקשרים וההסכמים שהוא משיג עם הבנקאים. את עיקר הידע של היועצים אפשר לקנות על רגל אחת אבל זה לא יעזור להשיג ריביות זולות כמו שהם משיגים וכמו שכתב @בית-שמש . ובכל מקרה מיחזור פנימי בד"כ עולה פחות מ5 לפעמים גם היועץ שהוציא לך את המשכנתא יכול לעשות לך מיחזור באזור ה2000. זה בדיוק הנקודה שגרמה לחבר שלי לא לקחת בעצמו את המשכנתא.
  • 10 הצבעות
    9 פוסטים
    503 צפיות
    מ
    @טריידר כתב במשקיעים ! אבל שקועים בלימוד !!!!: ג] יש קצת "באג" בהפיכת העיסוק לערכי עבור "חתנין רבנן", מאחר (ולפי התרשמותי) ככל שאברך יותר רואה בעסק ענין רוחני, או אפילו קיום "חובת השתדלות שבתיירה", זה אוטומטית מוריד חלק ניכר מתחושת האחריות הכספית, וכמו שכתבת במקו"א שחונכנו לכסף קל וסייעתא דשמיא מופלגת, לכן ככל שהעסק יותר קשור להקב"ה, כך מובטחת יותר יביא סייעתא דשמיא, ובבחינת "אם נגזר עלי לחתן בכבוד, זו עסקה עם פוטנציאל מפסיקה לטשטש את הנס, ולהיכנס לפרטי פרטים ולבדוק כל האפשרויות והבטוחות זה כבר בגדר ספיקות בביטחון וכו'"... אדרבה לסוג אברך כזה זה יעזור לבדוק את העיסקה מכל כיוון, כי מקובלנו מרבותינו בעלי המוסר שרק בגשמיות יש גבול להשתדלות. אבל ברוחניות צריך לשאוף להגיע למקסימום ולעשות כל מאמץ ואין גבול להשתדלות, וככל שמתאמצים יותר הקב"ה נותן יותר. בגדר "הרחב פיך ואמלאהו". ואברך שמשוכנע [או שמשכנע את עצמו - כמוני], שכל העיסוק בהשקעות הוא נטו השתדלות לרוחניות, מובטח לנו שלא יחסוך כל מאמץ בזה, כי ברוחניות זו העבודה של האדם ולא של הקב"ה. והוא באמת יקבל סייעתא דשמיא יותר.... כמו שאמר ר' שלום שבדרון 2 אנשים סוללים את אותו הכביש, אחד עוסק במצוות ישוב ארץ ישראל, והשני עובד במע"צ - הגלגול הקודם של "נתיבי ישראל". הכל תלוי בכוונה.... [image: 1755623079861-865d5034-19e5-4478-8613-28d19baafeb2-image.png] אוצר החכמה_-_ ברכת אברהם - מאמרים והדרכות תורה א - ארלנגר, אברהם בן שמשון רפאל__ 248_249.pdf [image: 1755622759758-a95beb2a-bf52-41d6-ac43-d4ba7ac0b103-image.png]
  • 1 הצבעות
    72 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    אל תושבי ועסקני עפולה: כעת יש מאבק בין ליכודניקים תושבי הדרום לבין ראשי רשויות מהצפון איזה שדה תעופה יקודם קודם. השדה ברמת דוד ליד עפולה כבר עם תכנון מוכן כמעט לביצוע. לעומת זאת לשדה בציקלג דרושות עוד 4 שנות תכנון. הליכודניקים מהדרום מבינים שאם יתחילו עכשיו עם השדה ברמת דוד, בסוף השדה בדרום לא יקודם. והם דורשים לעצור את ההתקדמות ברמת דוד עד שהתכנון בציקלג יהיה מוכן. האינטרס שלכם כתושבי עפולה להפעיל לחץ על החכי"ם החרדים שלא יאפשרו את העיכוב. כמות המשרות שיהיו לנשות האברכים גדולה מאוד. ובכלל ככל שעפולה תהיה מקום מרכזי זה יפתח את הקהילה מכל זוית ויגיעו עוד תושבים חדשים. ויש גם הכרת הטוב... לראש העיר שזה כל כך איכפת לו.
  • רמה ד בית שמש

נדל"ן נדלן בית שמש עיר העתיד
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    404 צפיות
    פלוספ
    @מ-יעקבזון-boost כתב ברמה ד בית שמש: רמה ד זה בועה שתתפוצץ? אני גם חשבתי ככה למה זה אמור היה להתפוצץ? בגלל היקף העצום של ההיצע?