לקחת משכנתא עם יועץ או לבד?
-
לקחת משכנתא עם יועץ או לבד? אם התשוב לבד אשמח לדעת במפורט מה הם השלבים מה התמהיל המומלץ ומה סדר גדול ריביות....
תודה -
זה תלוי בכמה משתנים בסופו של דבר הראשון זה כמה הכנסות יש לך וכמה מהם הם הכנסות מחשידות כמו צקים ודברים כאלו בסופו של דבר אתה צריך חוץ מלשכנע את הבנקאי לתת לך ריביות טובות גם לתת לך בכלל משכנתה או שיש לך מספיק הכנסות אאבל אם באמת יש לך מספיק ואתה יודע לשאת ולתת באמת לא כזה חשוב יועץ
נ.ב. אני לקחתי יועץ קרוב משפחה שנתן לי מחירים ברצפה כך שבאמת שלא עשיתי בפועל משכנתא אני אומר מה שמעתי מחברים
-
מציע לגשת שלני בנקים שנחשבים זולים (דיסקונט למשל) ואז לגשת ליועץ. אם נותן ריבית טובה יותר, סוגר איתו.
-
לקחת משכנתא עם יועץ או לבד? אם התשוב לבד אשמח לדעת במפורט מה הם השלבים מה התמהיל המומלץ ומה סדר גדול ריביות....
תודה
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות