דילוג לתוכן

מחפש מסלול נאסדק בקרן השתלמות במיטב או הראל יש למשיהו מושג תחת איזה קטגוריה?

שוק ההון והשקעות
7 4 127 5

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    17 פוסטים
    269 צפיות
    אבי ר.א
    בהרהור אין פעילות, משא"כ בדיבור. הענין בשבת זה שביתה ממלאכה, ואפילו בדיבור של מלאכה, רק שאין איסור לחשוב על מלאכה, כנראה כיון שזה לא סותר את השביתה. ולשאלתך יש לדון האם לדבר עם עצמי נחשב כדיבור או אולי רק כהרהור בקול? וע"ש זה נקרא שמו @השומר שבת דכתיב ביה "הרהורים מותרים" @מחשב-מסלול-מחדש מחכים לטור מחכים.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    54 צפיות
    צ
    @א.א.פ. אם הכסף הזה היה במסלול מסויים והשאלה האם להעביר לS&P500 אז אולי הייתי אומר שתעביר עוד תקופה, אבל אם זה נמצא בחוץ, אין מה לחכות, זה ודאי מפסיד. ומכיון שאתה מדבר לטווח ארוך, אין מה להישאר בחוץ בגלל הספק שאולי תפסיד אולי לא. הרי בודאי שמהלך השנים יהיו ירידות, וזה לא אמור להפריע לך.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    231 צפיות
    מרדכימ
    @יאיר-אלדרק קח דף ועט ותכתוב תשובות לשאלות הבאות. במה אתה טוב? מה מעצבן אותך בעולם, על מה יש לך ביקורת, ואתה חושב שאתה יכול לעשות את זה יותר טוב מאחרים? איזה ערך חשוב לך? אם לא הייתה לך בעיה של כסף, מה היית עושה כל היום? מה עשית בשנים האחרונות שמילא אותך בסיפוק והרגשה טובה? אחרי שתכתוב תשובות מפורטות לכל השאלות הללו - או שתדע מה אתה רוצה לעשות, או שתבוא לתהליך של אימון אישי ותחכים עוד.
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    286 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    197 צפיות
    רואה את הנולדר
    @שמואל לאורך השנה האחרונה היה הרבה דיונים על האיזון האקטוארי בחברות הביטוח השונות בגלל המלחמה היה להראל איזון שלילי והעולם התחלק בין אנשים שאמרו שצריך לברוח משם ולעבור לחברה אחרת לבין אנשים שאמרו שחברות הביטוח יודעות להתמודד ולאזן את האיזון האקטוארי ועכשיו התפרסם דוח שהראל שהיו במקום נמוך קפצו והם במצב מצויין עכשיו