דילוג לתוכן

ייעוץ משכנתאות לווי ומעטפת ותמיכה לכל התהליך

הועבר "צאו והתפרנסו" - הבית לעסק החרדי (בהרצה)
1 1 21 1
  • שלום לכל הפרום החשוב
    שמי יוחנן שמעון גוטליב – יועץ משכנתאות מומחה, עם ניסיון מוכח בליווי לקוחות לעסקאות מהמורכבות והמשמעותיות ביותר בחייהם.

לאורך השנים ליוויתי בהצלחה רבה לקוחות רבים, תוך מתן פתרונות מדויקים, חשיבה אסטרטגית והתאמה אישית לכל לקוח – תהליך שלא נגמר באישור המשכנתא, אלא ממשיך עד לתוצאה הטובה ביותר בפועל. רמת שביעות הרצון הגבוההשל הלקוחות היא מבחינתי המדד האמיתי להצלחה.

ביצעתי מיחזורי משכנתא שהובילו לחיסכון של מאות אלפי שקלים ללקוחות – לא בזכות מזל, אלא בזכות ידע עמוק, ניסיון בשטח והבנה חדה של המערכת הבנקאית והאפשרויות הקיימות.

מעבר לליווי האישי, אני מפרסם באופן קבוע תוכן מקצועי ברמה גבוהה במיוחד. התוכן שלי לא נועד רק “להסביר” – אלא להקנות הבנה אמיתית, כזו שיכולה להביא כל קורא לרמה של מקצוענות בתחום. לצד זה, אני מקפיד לצרף גם סיכומים ממוקדים וברורים, למי שמעדיף לקבל את התמצית במהירות וביעילות.

המטרה שלי ברורה: להעניק ידע, לייצר ביטחון בהחלטות כלכליות, ולעזור לכל אדם להגיע לתוצאה הטובה ביותר עבורו.

לכל שאלה, התייעצות או בחינה של כדאיות – אני זמין ואשמח לסייע בצורה מקצועית, אמינה ומדויקת.
    יוחנן גוטליב
    0547044554
    אימייל yg0583229718@gmaii.com
    נ.ב.
    הפוסטים שאני מעלה אני מעלה לסטטוס שלי ונמשיך מאיפה שאחזנו למדנו כבר :

• למדנו ריבית הפריים

• ולמדנו ריבית קבועה

שבוע הבא נתקדם לעוד סוג ריבית בעזרת השם וכמובן נשתף את הפוסט גם בפרום החשוב הזה.

• מונטיפיורימ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-נדל"ן

נושאים מוצעים