דילוג לתוכן

פורסמה רשימת הדירות להגרלת דירה בהנחה

נדל"ן ומשכנתאות
37 20 1.3k 19

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    60 צפיות
    ל
    בפשטות אין הרבה מה לעשות, אבל כדאי לך להתייעץ עם עו"ד ר' נתן רוזנבלט advrosenblat@gmail.com
  • 2 הצבעות
    6 פוסטים
    153 צפיות
    ב
    @השומר said: הסקאלה של דירת פינוי בינוי חתום לבין היתר בניה והריסה רחבה מאד איפה זה אוחז מבחינת התקדמות הפרויקט? @אלחנן-eba ?
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    161 צפיות
    מ
    @חיסכון-לחתונה said: ומה גם שמה שגורם לאנשים לחכות אינה הגובה הריבית אלא הצפיה והמחשבה שמחירי הדירות ימשיכו לרדת. לכן הורדה של רבע אחוז שהיא בערך הורדה של 15 ש"ח על כל 100 אלף. כלומר לא משהו רציני לכשעצמו אינו משנה את התמונה אני חשוב שהפוך, למרות שהירידה לא משמעותית, אנשים יחשבו ו/או יפחדו שהמחירים יעלו.... אנשים מסתכלים גם לטווח ארוך, והציפייה היא להמשך הורדות ריבית גם בהמשך. מלבד זאת יש לזכור שבמצטבר יהיה מדובר בירידה של 125 נקודות בסיס (כלומר ירידה של 1.25%).
  • השכרת דירה לעובדים זרים

נדל"ן ומשכנתאות עובדים זרים
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    139 צפיות
    ה
    אני אכתוב קצת מנסיון למי לדעתי זה מתאים וכדאי דירות שנמצאות בפריפריה או אפילו בערים מרכזיות אבל מדובר בשכונה ישנה ומעמד סוציו אקונומי נמוך (שבדרך כלל יש שם עוד דירות כאלה) הדירה לא מיעדת למגורים שלי וכנראה גם לא לשומרי מצוות.יש לי נכס בשכונה חרדית שהציעו לי בשביל כמה מנקים למוסדות ולא לקחתי לא כי אני צדיק אלא משתדל להיות הוגן ולהימנע ממריבות עם שכנים. מהבלאי של הדירה אני לא חושש כי הם בין כך לא משופצות ואני עושה חוזה טוב שהם מחזירים לי את הדירה במצב טוב וזה עובד לי, פעם אחת אפילו החזירו לי את הדירה במצב הרבה יותר טוב. אסכם את המעלות 1.שכר דירה גבוה יותר משוכרים רגילים באזור 30% יותר 2.אין חשש כמעט של עיכוב תשלום משכירים לתאגיד כח אדם שאין להם בעיה תזרימית. 3.אין בקשות לתיקונים שונים ומשונים לפועלים זרים אין מושגים מינמלים כמובן חוץ מבעיות מהותיות בתשתיות. חסרונות או יותר נכון למי זה לא מתאים. 1.יש שחיקה לדירה אבל עם חוזה טוב זה חוזר לקדמותו כמובן דירה חדשה או משופצת טוב עדיין לא כדאי. 2.רק באזורים חלשים גם בשביל ההוגנות וגם בשביל לא לקבל תלונות. 3.החוזים לא לשנה אלא הודעה של כל אחד מהצדדים 30 יום מראש. בהצלחה ואשמח לענות על שאלות אשמח עם יש למישהו מספרים של מתווכים שמתעסקים עם זה. זה יקל עלי בהשכרות.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    362 צפיות
    בוטח בה'ב
    @פשוט-יהודי כתב בהתנהלות מול רשויות המדינה (משרד השיכון ורמ"י) בעניין כשלים בפרוייקט מחיר למשתכן: אולי כדאי לפנות למבקר המדינה נו נו.. כן כדאי כי זה תהליך ממש פשוט באינטרנט אבל לא לבנות על זה יותר מידי אם יש לכם הוכחות על הפסדים באי קניית דירה אחרת עגמת נפש וכו' יותר הייתי ממליץ לפנות לפן המשפטי ולא אין לי עו"ד להמליץ עליו בתחום אבל כדאי לחפש