דילוג לתוכן

דמי ניהול זולים בפנסיה

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
6 4 37 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    17 פוסטים
    394 צפיות
    צ
    @איש-קיש מסלול עוקב מדדי מניות של אלטשולר שחם הוא חצי סנופי וחצי נאסד"ק 100. אבל גם בהראל ומגדל מי שישים חצי בעוקב מדדי מניות וחצי בסנופי, הוא בעצם נותן משקל יתר לנאסד"ק 100. לא חייבים חצי חצי, אפשר גם 40/60 וכד'.
  • 4 הצבעות
    2 פוסטים
    112 צפיות
    בוטח בה'ב
    @רחל-עומסי את מעלה כאן נושא חשוב מאוד! בדיוק לא מזמן הגיעה אלי עצמאית בהווה שכירה בעבר בגיל קרוב לפרישה והתברר שאיפה שהיא עבדה בעבר לא הפרישו לה ואז היא אמרה שלא תריב בשביל 20,000 ש"ח ובתור עצמאית היא גם כן לא הפרישה מה שאומר שביום שהיא תפסיק לעבוד היא צריכה למצוא הכנסות מהנכסים הקיימים שלה במקרה הטוב.... פנסיה זה לא לוקסוס זה השתדלות הכרחית להמשך החיים ולזקנה בכבוד לפעמים אני פוגש אנשים שאומרים בסדר גם אם אני לא אטפל בפנסיה אז לא יהיה לי עשרות מיליונים אבל יהיה קצבה יפה זה לא נכון! שבודקים במחשבוני ריבית דריבית קצבה של עשרות אלפים נשמע לנו הרבה אבל אם זה יהיה הפנסיה הממוצעת בעוד 30 40 שנה אז מי שלא טיפל ודאג לזה היום יהיה חלילה עני לסוף ימיו וגם אם יהיה לו קצבה של 18 אלף זה יהיה שווה ערך לשכר מינימום
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    343 צפיות
    כ
    @סייעתא-דשמיא אני קיבלתי את זה עכשיו בהראל דרך הייטק ביטוח. (אם מישהו השיג במיטב בפחות מ0.7 אשמח לדעת.)
  • 5 הצבעות
    5 פוסטים
    489 צפיות
    ס
    @רחל-עומסי כתב בקרן השתלמות בדמי ניהול 0.28% ?: התשואה לכל אחד היא בהתאם לנתונים שלו. אני מתכוין לתשואה שכתובה באתר גמל נט.
  • 2 הצבעות
    12 פוסטים
    711 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמואל כתב בדמי ניהול של תוכנית החיסכון של ארגון בנקל: (כל הכבוד על הזמינות) יכול לומר שהפניתי לבנקל הרבה מאד אנשים, וכל הזמן אני מקבל מאנשים משוב על הזמינות הפרקטיות והיעילות, בשירות הם ליגה. עכשיו אני רוצה לראות אותם בהסברה בבקשה