דילוג לתוכן

מענה לטענות של דוד טופורוביץ

נושאים מוצעים

• 6 הצבעות
    5 פוסטים
    255 צפיות
    ביזנייעסב
    @קרעסטיר said: לא יודע למה היא צריכה להיות גם פסיבית בשביל המאמר שתהיה אקטיבית לגמרי אני ממש לא מביע דעה כלפי משקיעים אקטיביים, שיעשו כטוב בעיניהם. אני כן מצביע על תופעה, שבעקבות המשקיעים המשלבים, שעסוקים בעדכונים על בסיס יומיומי, כלל הפאסיביים נגררים להתמודדות עם טענות שלא רלוונטיות כלפיהם כמו שכבר כתבתי. @רק-יגיעה-בתורה said: שנקודת הכניסה כעת איננה טובה החרגתי בדבריי את ההתנהלות בכניסה הראשונית. @רק-יגיעה-בתורה said: אדרבה זה מצוין מועיל מעשיר מחכים וגורם להשקעה פסיבית יותר חכמה. תרשה לי להישאר חלוק עליך.
  • 4 הצבעות
    17 פוסטים
    441 צפיות
    אבי ר.א
    בהרהור אין פעילות, משא"כ בדיבור. הענין בשבת זה שביתה ממלאכה, ואפילו בדיבור של מלאכה, רק שאין איסור לחשוב על מלאכה, כנראה כיון שזה לא סותר את השביתה. ולשאלתך יש לדון האם לדבר עם עצמי נחשב כדיבור או אולי רק כהרהור בקול? וע"ש זה נקרא שמו @השומר שבת דכתיב ביה "הרהורים מותרים" @מחשב-מסלול-מחדש מחכים לטור מחכים.
  • האם העליה של השקל קבועה?

שוק ההון והשקעות דולר
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    245 צפיות
    איציק התותחא
    מה שכן דולר ברמה של 3 שקלים הוא "אור ירוק" חזק מאוד לבנק ישראל להתחיל בסדרה של הורדות ריבית
  • 15 הצבעות
    23 פוסטים
    747 צפיות
    העץ הרענןה
    @הקול-השפוי said: חבל שאתה לא עם אותו שם בשנ הניקים שלך.... טופל!
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    328 צפיות
    אבי ה-נערהא
    @שבתי-בבית-ה ביקשתי מGPT בשבילך למרות ירי טילים ומצב בטחוני רגיש, הבורסה בת"א ממשיכה לעלות, כשהמשקיעים מתעלמים מהסיכונים ומתמקדים בתרחישים אופטימיים. הכסף המוסדי שזורם לשוק תורם לעליות, אך קיימת אזהרה: תרחישים שליליים רבים, כמו מלחמות, פגיעה בתשתיות, וגירעון תקציבי - אינם מתומחרים כראוי. תוספת שלי: כולם אוהבים ווינרים, כשנתחיל לדשדש או להנזק מעבר לסטנדרט הבורסה תגיב אחרת.