דילוג לתוכן

שיתוף קישור למדריכים עבור פתיחת חשבון מסחר ב"צ'ארלס שוואב" וב"אינטראקטיב ברוקרס" לישראלים

מסחר עצמאי
1 1 125 1

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    13 פוסטים
    189 צפיות
    ד
    יש בתי השקעות גם אם פחות אני עובד עם מנהל השקעות שמשקיע אקטיבי שלוקח סכום קבוע כל חודש . המטרה שם היא לא רק הרווח הכספי אלא גם לקבל ערך משיחה כל שבועיים עם איש השקעות בכיר . לטווח קצר ברור שזו האופציה הכי טובה , יש עולם שלם מעבר להשקעה במדד או קרן כספית . אפשר גם לעשות פגישה שנתית עם יועץ שלוקח סכום חד פעמי ונניח פעם בשנה לתחזק את זה בעוד פגישה .
  • 1 הצבעות
    55 פוסטים
    3k צפיות
    הקול השפויה
    @בן-עליה הורדת מחיר הקרקע זה רווח ליזמים ותו לא.
  • המלצה על מינוף-אופציות או מרג'ין

מסחר עצמאי
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    234 צפיות
    עומק הסיכויע
    @בלבנון-ישגה יש הרבה צורות מינוף ובכל אחת חסרון ויתרון והמשותף ביניהם שצריך להבין אותם ואחרי שמבינים השאלה כבר נפתרת מעצמה. מאד לא מומלץ להחליט על סמך טיפים בפורומים. (גם חסר נתונים לאיזה תרחיש אתה מכין מינוף כך שגם כל טיפ לא יהיה מדויק) מקווה שתבין אותי על הצד היותר חיובי
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    680 צפיות
    ניסן עציונינ
    @גמל-און כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: @ניסן-עציוני כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: נו באמת, תפחית מזה את ה3 חודשים שהוא צריך להמתין עם סגירת החשבון, עליהם הוא משלם עמלה של 15 שקל, וזה עוד יותר מינורי. כבר עדיף לו לנייד לibi שם יקבל מענק פתיחה של 250 שקל ויסגור סיפור הוא ישלם 75 ש"ח והוא יקבל בין 200 ל700 ש"ח. שומע אגב ישלם 45 ולא 75
  • מסחר עצמאי לא מאובטח - או קופת גמל מאובטחת

מסחר עצמאי
    11
    3 הצבעות
    11 פוסטים
    552 צפיות
    ש
    @טריידר יש המלצות למניעה של הונאה? (חוץ מלא לפתוח מודעות למייל ולמסור פרטי אשראי/חשבון בטלפון). ואם זה שייך בכלל אם אני מתחבר דרך האתר הרשמי במחשב?