דילוג לתוכן

קהילות חסידיות בפריפריה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    21 פוסטים
    599 צפיות
    U
    @שטייגען-במעלה כתב: {ואני מדגיש לגור כי משקיעים לא חושביםעל זה} טעות גדולה @שטייגען-במעלה כתב: ולכן בנינו מנגנון שעובד בהרבה ערים בארץ שנועד לווסת את שלושת הגורמים האלו ועובד בהצלחה רבה נשמע מרתק @שטייגען-במעלה כתב: לגבי הסגנון אני לא יודע מה פגשת ואם אתה מסתמך על הדברים הנכתבים זה מאד קשה להגדרה @שטייגען-במעלה כתב: עם זוגות צעירים בוגרי מיטב הישיבות בסגנון שמור-פרומר שקובעים את משכנם במקום @שטייגען-במעלה כתב: הסגנון בגדול הוא תפרח פונביז תורה בתפארתה סלבודקה שמור קלאסי ירושלמי אמרת בעצמך את התשובה
  • 1 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    לגבי הביטוח לא ידוע לי על בעיה וגם לי אישית פעם הפעלתי ולא שאלו, משיטוט בגוגל ראיתי שכותבים שאין בעיה, וזה גם ההגיון כיון שזה נוגע לתשתיות הדירה. לגבי מיסוי אם זה דירה יחידה ואתה שוכר במקום אז עד 7500 בחודש מתקזז לך מהרווח, ואז יש לך עוד 5600 בערך להגיע לחיוב אם זה יותר אז דבר ראשון ברוך השם דבר נוסף יש כאלה שלכן עושים חוזה מול בעל החברה או מישהו מטעמו ואולי זה גם יותר בטוח אבל לא הייתי מתעקש על זה כי בסכום פעוט שעוברים את הרף הנ"ל (שתי התיקרות)נראה לי עדיף להתעלם זה לא מצוי שתופשים אותך כשזה לא ריבוי דירות.
  • 4 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @האמת-נצחה said: טירוף ואין ספק שקריית מלאי עולה על כולנה לא חריש עולה על כולנה. אין שם הרי פירוט לגביי דירות חדשות או ישנות. דירה חדשה 4 חדרים בחריש בנויה+מרפסת סוכה+מחסן+חניה החל: 1,300,000 בלבד (עלות בנייה) בקריית מלאכי דירה כזאת 1,800,000. פער עצום של 500,000 ש"ח לטובת חריש שניהם באותו קרבה למרכז אם כי לחריש יש עדיפות שהיא צפון ולא דרום כמו קריית מלאכי, והיא ג"כ עיר חדשה ומאד יפה.
  • 3 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @תיווך-בית-שאן כתב במגורים בפריפריה פרק ט' - מיצד: למעלה עמוס עברו איזה חסידות ביאלא
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    689 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @יוסי-אוסטר יוסי אם אתה כותב את זה כבר ניתן לסמוך על זה!