דילוג לתוכן

הדרך הטובה לקבל את הצ"ק מIRS לאלו שיש להם אזרחות אמריקאית

כלכלת המשפחה
10 6 314 5

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    10 פוסטים
    173 צפיות
    איש קישא
    @פשוט-יהודי ר יענקל אין יהודי פשוט (יש יהודי שפשוט לו ) אם כבר אז כיהודה ועוד לקרא[image: מישה.jpg]
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    299 צפיות
    Y
    לא הצלחתי להבין התלבטות בין איזה שתי דברים אבל אני רוצה להסביר קצת יש שתי הקלות בעוסק זעיר 1 30% מההכנסות נחשבים להוצאות שזה הגורם שלא צריך מייצג עם רישיון (אבל אם אתה מסתבך תסתדר לבד גם בתשלום לא מכיר מי שיעזור לך) וגם הצורה לדווח יותר קל מי שלא שולט בהכנסות שלו לדוגמה מי שעובד רק עם פרויקטים גדולים והוא לא יכול לקחת פחות עבודות ואין לו הוצאות ודאי כדאי לו להיות זעיר (אם הוא זכאי למענק עבודה אם אין 2 דירות אם יש 2 דירות לא כדאי לו להיות פטור לאשה שיש לה דמי לידה ) מי שיכול לשלוט בעסק שלו לא צריך להיות זעיר המייצג לוקח אותו מחיר כי התשלום הוא על האחריות והוא לא יכול להעסיק עובדים עוד משהו שזעיר יש לו פטור מהצהרות הון לשנתיים אבל בהנחה בארנונה יש עיריות שלא מורידים את השלושים אחוז מי ששולט בהכנסות שלו יש רווח 1 הצהרות הון וסיכון בארנונה (להיות בלי מייצג לא הכנסתי בסיכום עקב הפסוק ולפני עור לא תתן מכשול ויראת מאלקיך אני ה)
  • 3 הצבעות
    2 פוסטים
    238 צפיות
    ס
    כתב באזרח אמריקאי ושוק ההון, כל מה שצריך לדעת!: עמלת מינימום 5$ לקנייה מחשבון של 25,000$ (דרך מערכת אינטראקטיב ברוקרס) שאלה שטרם ברורה לי: איך מתחברים למערכת של אינטראקטיב ברוקרס דרך מיטב טרייד? האם נדרש אימות SMS כמו בכניסה ישירה לאינטראקטיב או שמספיק הסיסמא הרגילה למיטב טרייד? @ה.-שלמה ?
  • 0 הצבעות
    103 פוסטים
    9k צפיות
    ר
    @ה.-שלמה @שמיל-שמיל אם אני ואשתי אזרחי ארה"ב, שנה קודמת לא דיווחתי כלל, כי ההכנסות היו מתחת לתקרה, בשנה הקרובה אצטרך לדווח, האם אצטרך לשלם מס על הכנסת שכיר של כ8000 ש"ח בחודש השקעה בקרנות אמריקאים [דרך מיטב] ע"ס 18 אש"ח עסק עצמאי עוסק זעיר / פטור /מורשה [עדיין לא פתחתי, אבל מתכוון לפתוח בקרוב, אשמח לדעת אם עלי לשכלל גם מס אמריקאי]. הכנסה משכירות של 5500 [גם משלם שכירות] כמו כן בפתיחת עסק יש תשלום של ביטו"ל לארה"ב? וא"כ כמה ואיך מדווחים על זה?
  • צ'ק בנקאי - מה זה?

כלכלת המשפחה בנקים צקים
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    377 צפיות
    ש
    @טריידר אוקיי, העברתי למי שאמור להוציא את הצ'ק את השמות כפי שהם בחוזה.