דילוג לתוכן

יועץ משכנתאות לטווח ארוך

• אני אשמח אם יש כאן יועץ שמוכן לקחת גלובלי על משכנתא- כולל מחזורים-
    להשאיר פרטים

להשאיר פרטים

@חושב-שאני-גאון לא הכי ברור
    מה כזה נקרא כולל מיחזורים,
    חיצוניים? זה תיק משכנתא חדש לכל דבר וענין.
    פנימיים? כל איזו תקופה?

להשאיר פרטים

@חושב-שאני-גאון

שכ"ט 30,000 ש"ח כולל מע"מ, אני מוכן..
    עלות מיחזור * 5 מיחזורים למשכנתא ממוצעת.

• גם אני הייתי שמח שיהיה לי יועץ משכנתא פרטי שיפנה אלי כל פעם שצריך למחזר, בין אם אחרי ירידה או עליה משמעותית בריבית הכללית בין במועד הריבית המשתנה.
    האזרח הפשוט אינו עוקב וגם אינו יכול לעקוב, מתי נכון וכדאי למחזר. גם אין המלצה כוללת לכולם.
    אני סבור שזה לא צריך לעלות כמו לקיחת משכנתא חדשה כפול חמש...
    אני חושב שתשלום חודשי של 150 / 200 או 2000 ש"ח לכל מיחזור הוא תשלום הוגן.
    הבעיה היא שצריך יועץ משכנתא מאד מאד אמין ישר והגון.
    בנתיים לא הצלחתי להכיר או לקבל המלצות מספיק חמות, למרות שפניתי לכמה וכמה.
    הכרישים הגדולים והמפורסמים בתחום כנראה לא בנויים לכזה דבר.
    בנתיים לא מיחזרתי...
    כי תמיד זה הזמן הנכון, ותמיד זה יעלה 5000 ש"ח, ולא תבין אף פעם מה עשו לך והאם זה באמת היה משתלם....

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    12 פוסטים
    233 צפיות
    י
    בהרבה מקרים לקוחות שדברו על ריביות זולות, מתברר לבסוף שהבנק בקושי אישר להם משכנתא ולכן הריביות יקרות, ברור שהמחויבות של יועץ להביא את הריביות הטובות , אבל צריך להכיר את כל התמונה, ויועץ בעל מקצוע יודע להתאים משכנתא לכל לקוח, לפי יכולתו לפעמים רואים דו"ח יתרות של לקוח עם ריביות גרועות או פריסה של הרבה שנים , ושואלים אותו, תגיד מי היועץ שעשה לך את המשכנתא, וזו שאלה טיפשית כי אולי לא יכלו לאשר לו רק בריביות האלו כי היחס החזר שלו היה גבוה וכו', ואולי הלקוח לא יכל לעמוד בהחזרים כשלקח את המשכנתא, לכן א"א להכליל וכל ענין לגופו , וכל משכנתא זו סוגיא בפני עצמה, וכמו שכבר כתבו לעיל, שריביות זה חלק מהמכלול קחו דוגמה, אברך שזכה במחיר למשתכן , רוצה משכנתא , ולא כ"כ מעניין אותו הריביות כי רוצה את העיסקה, כמובן שצריך להביא לו את המקסימום, אבל הנידון הוא לא הריביות
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    123 צפיות
    צ
    @S1252 ברור שלא כדאי לחכות, קודם כל תפתח פנסיה ברירת מחדל, שם תקבל את הדמי ניהול הכי זולים למתחילים - 1% מהפקדה 0.22% מהצבירה. החל מיוני 2025 ניתן להצטרף לקרן ברירת מחדל ללא מילוי טפסים ושאלון בריאות, רק בהתאם ל: אם ספרת הביקורת של העובד היא אחת הספרות 7, 8 או 9, יצורפו עובדים אלה לקרן הפנסיה של אינפיניטי אם ספרת הביקורת של העובד היא אחת הספרות 4, 5 או 6, יצורפו עובדים אלה לקרן הפנסיה של מור אם ספרת הביקורת של העובד היא אחת הספרות 2 או 3, יצורפו עובדים אלה לקרן הפנסיה של אלטשולר שחם. אם ספרת הביקורת של העובד היא אחת הספרות 0 או 1, יצורפו עובדים אלה לקרן הפנסיה של מיטב. במידה ורוצים קופה אחרת יש למלא טופס הצטרפות ושאלון בריאות (שאלון בריאות רק אם אין קופה פעילה אחרת שמניידים אליה). קה"ש תפתח דרך בנקל - הם פותחים בהראל בדמי ניהול 0.6. תבחר לך מסלול מנייתי כשר - לטווח הארוך. או מסלול הלכה של אינפיניטי. ותתחיל להתעמק בנושא. כמובן שתמיד תוכל לשבת עם איש מקצוע ולקצר את הלמידה. בהצלחה.
  • 17 הצבעות
    15 פוסטים
    531 צפיות
    העץ הרענןה
    @פושט-רגל-מרמה-ד הם טוענים שלמנהלי הקרנות יש יכולות מוגבלות עקב חוקים רגולטוריים. תודה שמחתני!
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    253 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @יהודי-גאה באופן כללי לעלות דירוג אשראי לוקח בין 4 חודשים ל3 שנים 4 חודשים מתחילים לראות שיפור בכל הדירוג. ועד 3 שנים במקרה של אכ"מ צ'קים שחזרו וכו'. למחוק דירוג אשראי זה בעייתי וכתחילה בכלל לא כדאי לעשות את זה.
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    782 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל