דילוג לתוכן

אם הייתי יודע לא הייתי נכנס לזה....

• את המשפט הזה שמעתי השבוע פעמיים מ 2 לקוחות שונים.
    שני הלקוחות האלו רכשו דירת מגורים,
    אחרי שנים ארוכות שחלמו על כך.

עם שניהם לא הסכמתי ואני רוצה להסביר:
    הראשון-
    ואחרי שנים של שכירות ומעבר מדירה אחת לשנייה,
    מעבר ילדים ממוסדות,
    קושי בהתניידות לכולל ולעבודה,
    הגשימו חלום,
    מכרו דירה להשקעה שהייתה בבעלותם שנים ארוכות,
    בהוזלה מסויימת מהמחיר,
    ורכשו דירת מגורים במחיר מעולה,
    נמוך משמעותית ממחיר השוק-
    כך שהרוויחו בגדול ממכירת הדירה להשקעה וב''ה,
    סוף סוף הגיעו אל המנוחה והנחלה מה שהיה נראה חלום רחוק בשבילם.

רק מה?
    אחרי שהדירה נמכרה התגלעו אי אילו בעיות וקשיים בלתי צפויים,
    תקופת הלוואת הגישור התארכה וגבתה מהם עוגמת נפש וסכום נוסף שלא היה מתוכנן (ב''ה יש תוכנית מימון לבתלת''מים האלה!),
    ואז הלקוח אמר:
    אם הייתי יודע לא הייתי נכנס לזה....

אמרתי לו-
    באמת?
    הייתם רוצים להישאר בשכירות?
    להיות כעת במעבר אבל משכירות אחת לשנייה כי השכירות הקודמת הסתיימה בכל מקרה?
    לראות איך חלום דירת המגורים הולך ומתרחק מכם?
    לא, הוא אמר, זה נכון לגמרי.
    אז סיכמתי לו-
    טוב שלא ידעת מזה...
    ב''ה הייתי איתו בקשר רציף, הפרשיה לקראת סיום והמשפחה שוכנת על מכונה בבית שלהם.

הלקוח השני בעז''ה בהמשך.

• מאוד נכון!

אנשים משום מה נוטים להסתכל על חצי הכוס הריקה.

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    37 פוסטים
    1k צפיות
    ג
    @בניהו-לוי said: @מרים-הורביץ-נכסים said: פתיחת ההגרלה שהייתה אמורה להיפתח היום נדחית כיון שההחלטה תעלה לדיון במועצה ב 26/04. ההגרלה נפתחה לאיפה כדאי להירשם? [image: 1779800987164-86fdbbfb-c877-4fd7-be31-04d3e2d464b3-image.jpeg] יש באתר הנ"ל שגיאות במחיר הדירה מומלץ להשתמש עם האתר https://hagralot-dira.vercel.app/
  • כי אם החרש תחריש...

נדל"ן ומשכנתאות קהילה ליטאית
    99
    4 הצבעות
    99 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @רבות-מחשבות said: @חיימון הם כבר תקופה בודקים אפשרות של פתיחת קהילה בחריש לפני חצי שנה באו האדמו"ר הצעיר בלווי פמליתו לעיר לסקירה על ההתפתחות החרדית שם הם ג"כ התמודדו על מכרז בשכונת חריש דרום שנמצאת בשלבי פיתוח אני לא יודע היכן זה אוחז מצידם כעת אגב חריש דרום צמודה מאוד לבצוותא בעיקרון היא יכולה להיחשב שכונת המשך.
  • 8 הצבעות
    20 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @שמח-לעזור כתב בעולם הנדל"ן לאן: @פושט-רגל-מרמה-ד כתב סליחה שאני חולק, אבל במצב הנוכחי לבן אדם ממוצע (שצריך יעוץ) אין מה לחפש בשוק הנדלן להשקעה. מסכים עם ההדגשה? דירה ראשונה בפרט דרך הגרלות, עדיפה לכאו׳ משוק ההון כן אבל גם בדירה ראשונה להשקעה יכול להיות המון בעיות כמו בבאר שבע שהמשקיעים שם מכרו בהפסד. וגם בדירה למגורים כשלוקחים משכנתא גדולה זה גם בעייתי.
  • השקעה בנדל"ן בעת הזו, נכון או לא?

נדל"ן ומשכנתאות
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    505 צפיות
    מ
    https://magdilim.co.il/140520251232-2/
  • 3 הצבעות
    4 פוסטים
    366 צפיות
    מ
    @רואה-את-הנולד אין לי בעיה שאנשים יפטפטו... רק כפי שהבנתי, מטרת הארגון הוא שאנשים יתחילו לעשות דברים למעיישה בכדי לשפר את עתידם הכלכלי בס"ד. אם אנחנו נמשיך בדיבורים - במה הכי כדאי להשקיע, ומה הציבור עושה, איזה חסידויות נותנות לקהילה שלהם הלוואות בלידת התינוק וכו' וכו', ולא נתקדם בעצמינו לעשות מעשים... הרי שבבוא עת דודים - לא יועיל לנו לומר לשדכן שיש לנו 15 שנה של דיבורים על מדד ה-S&P...