דילוג לתוכן

המלצה למלווה משקיעים

נדל"ן ומשכנתאות
6 5 115 5

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    53 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @השומר כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": @משהמשה זה רעיון מעולה אבל גם בהשכרה לעובדים זרים אין ודאות לכל הזמן זה עדין משתלם והייתי מוסיף לחפש באזור מתפתח להתחדשות עירונית או לי רכבת קלה וכו... לא דיברתי על השכרה לעובדים זרים סתם מה שיש בפ"ת זה השכרה לחברות בנייה, יש המון אתרי הבנייה בפ"ת שצריכים לשכן את הפועלים הסיניים וכו' שלהם ואם יש לך דירה ליד הרכבת הקלה... אז זה כל אתרי הבנייה בגוש דן ותמיד תמיד תהיה שם בנייה.
  • וולטי יעוץ משכנתאות

נדל"ן ומשכנתאות נדלן
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    340 צפיות
    ה
    מישהו עשה שם?
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 2 הצבעות
    108 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    אחלה. רק המל"צ גם מתעדכן עוד שנתיים ויכול לעלות. אה.... תמחזר? גם בפריים אפשר למחזר. אין בינינו וויכוח. רק לא לדחוף מסלולים, אלא להקשיב ללקוחות. ולהציג להם את המעלות והחסרונות של כל הצדדים.
  • רמה ד בית שמש

נדל"ן ומשכנתאות נדלן בית שמש עיר העתיד
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    991 צפיות
    פלוספ
    @מ-יעקבזון-boost כתב ברמה ד בית שמש: רמה ד זה בועה שתתפוצץ? אני גם חשבתי ככה למה זה אמור היה להתפוצץ? בגלל היקף העצום של ההיצע?