דילוג לתוכן

הסנקציות הכלכליות על תלמידי ישיבות, כל האפשרויות - והקב"ה מצילינו מידם!

כלכלת המשפחה
33 14 1.8k 15

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    14 פוסטים
    225 צפיות
    איש קישא
    @חיסכון-לחתונה said: למה יש דמי הצטרפות? למה משלמים כל חודש 3 ש"ח דמי ניהול? בשביל סליקה? גם אם בחודש גובים על כל יום שקל (30) עדין דמי הסליקה הם לא 3 ש"ח. התשובה פשוטה, מדובר בעסק טוב שמכניס כסף. @חיסכון-לחתונה said: מה ההלם? ההלם הוא מהמבט הלא ענייני להחריד, זה ההלם! יש פה מצב קשה מאדדדד מישהו הביא רעיון גאוני השקיע עבד חשב דיבר התייעץ וכו וכו במקום שאף אחד אחר לא הצליח (כן גם לא עסקנים ענקיים ח"כ וכדומה) וההתייחסות היא רק לרווח שלו ולא לבשורה האדירה והעזרה הענקית שהוא מושיט פה לציבור הסובל, קצת פורפוציה. ואגב אם מעניין אותך מה הם אותם 3 שקלים באמת.. אז חוץ מה עסק הטוב הזה (אגב חבל שהיה פותח תחנת דרייברים זה עסק יותר טוב) אז העמותה היא בחול בגלל סעיף46 שנשלל עכשיו והתייעצות משפטית איך המדינה לא תוכל להתנכל למיזם דבר שכנראה יקרה כולל הערכות למכשולים עתידיים שהם יטמינו וליווי לפי הצורך ומזכירות וזמן וכסף.. מסתמא עוד דברים שאני בטח לא יודע עליהם אה וכן גם מים לחמניה שוקו ואפילו סגריות למי שהקים את העסק הטוב הזה אפילו המשובח הזה הייתי אומר. אשריו! טוב שמישהו משקיע עוד לעשות משהו במצב הזה.
  • כל המידע על החזר מס, כאן!

כלכלת המשפחה החזר מס מס הכנסה
    8
    8 הצבעות
    8 פוסטים
    697 צפיות
    הקול השפויה
    @כותב-רק-מה-שיודע פקידי שומה בצפת וירושלים עבר בלי לבקש עו"ש על תרומות גדולות. ובצפת בלי אקסל סיכום.
  • 6 הצבעות
    8 פוסטים
    492 צפיות
    ביזנייעסב
    @אשא-עיני בעיקרון קנייה באינטרנט (אלי אקספרס טמו וכדו') יכולה לחשוף פרטים (מהסיבה הזו ממליצים להשתמש בפייפאל) יתכן שישנם דרכים נוספות שגלויות ליודעי ח"ן...
  • 0 הצבעות
    20 פוסטים
    4k צפיות
    חושב שאני גאוןח
    מישהוא יודע אם מחויב גויס יגול לקבל דרגה?
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    481 צפיות
    הקול השפויה
    מי שכן חותם, חשוב מאוד להתנות שהערבות על מנת לשלם ממעשרות, ברוב מוחלט של המקרים זה צדקה אלא שבלי תנאי זה חוב המוטל עליך שא"א לפרוע מצדקה.