דילוג לתוכן

בעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!

כלכלת המשפחה
503 40 18.0k 35

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    6 פוסטים
    78 צפיות
    א
    באופן כללי אתה צודק בדבריך. @BRISKER כתב במשכנתא מסובסדת ממשרד הבינוי והשיכון – הטבה אמיתית או אשליה יקרה?: בשנים האחרונות המדד בישראל עלה סביב 3%–4% בשנה (ובשנים מסוימות אף יותר). לא מסתכלים בזה לפי השנים האחרונות שספציפית היה בהם קורונה ומלחמה, אלא לאורך השנים שהממוצע הוא מתחת ל2% אינפלציה בשנה, וכך גם הציפיות לשנים הקרובות. (אם לא יקרה עוד משהו לא צפוי) @BRISKER כתב במשכנתא מסובסדת ממשרד הבינוי והשיכון – הטבה אמיתית או אשליה יקרה?: כיום ניתן לקחת מסלולים לא צמודים בריבית קבועה של כ־5.5%–5.7%: כמו שכבר תיקנו אותך. ולמעשה כמו שכתב @משכנתא-בקצב-שלך ההמלצה בד"כ היא לקחת מזה סכום נמוך, כך שאין השפעה רצינית מהאינפלציה, ויש מקרים שכן כדאי לשקול לקחת מזה סכומים גדולים יותר.
  • 6 הצבעות
    94 פוסטים
    865 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @חיסכון-לחתונה כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: התוספת הוצעה לי בדיסקונט. עכשיו אני מבין. לא היה ברור לי איך קיבלת תוספת כזו נמוכה בטפחות כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: כי בטפחות מל"צ כל שנתיים + 0.7 זה יוצא היום 4.42% אני דיברתי על טפחות, ומשום מה חשבתי שגם אתה מדבר על זה... בדיסקונט התמונה טיפה שונה, גם שם צפויה ירידה בעוגנים של בערך 0.20% ויהיה ניתן להגיע בתוספת של 0.7% לסביבות 4.25-4.3%
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    235 צפיות
    צ
    @דוד-גולדברג זו שאלה באויר, מה סכום הכסף? מה מטרת ההשקעה? מה גובה המשכנתא? ובכל זאת מבלי לדעת את התשובות ומבלי להמליץ, ברוב המקרים עדיף להשקיע.
  • עדכוני משכנתאות

נדל"ן משכנתא בנק ישראל משכנתאות עדכונים
    68
    10 הצבעות
    68 פוסטים
    736 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @חיסכון-לחתונה אני אישית ממליץ למחזר את כל הזכאות למעט 10 אלף למסלול מל"צ
  • משכנתאות- ירידת עוגנים צפויה

כלכלת המשפחה מיחזור משכנתא
    8
    4 הצבעות
    8 פוסטים
    235 צפיות
    א
    @משכנתאות-בקצב-שלך כתב במשכנתאות- ירידת עוגנים צפויה: לגבי המל"צ באם יש תחנת שינוי של הריביות [ניתן לראות את התחנות בדו"ח יתרות] אז הריבית תרד ותתעדכן לפי העוגנים החדשים. בהנחה שהריביות אצלך גבוהות יותר, כי אם הם נמוכות עדין יכול להיות שהם יעלו.