דילוג לתוכן

עבר תקציב המדינה לשנת 2025

כלכלת המשפחה
3 3 192 3

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    11 פוסטים
    199 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @רוצה-לדעת-3 @פושט-רגל-מרמה-ד כי הכי קל לי לפרסם מידע על חריש שהוא מוכר יחסית.... את המידע שלי על עיסקאות מדהימות מבפנים אני רוצה שיפנו אלי- בני ברק, דירת 4 חדרים חדשה בצפון בני ברק- במחיר שקרוב יותר ל 2 מיליון מאשר ל 2.5 מיליון, בביתר, דירת 5 חדרים עם יח''ד ב 3 מיליון ש''ח, במיקום מעולה, דירת 4 חדרים עם מחסן, באזור מרכזי, עם הכנסה של 7500 אש''ח לפחות, ב 2.4 בלבד. (הדירה הזו עדיין רלוונטית) בקרית גת הישנה, דירות 3 חדרים במיליון (נמכרו ב 1.150 לפני שנתיים) בית שמש- דירת 3 חדרים ברמה ד', עם אפשרות לסגירת מרפסת לחדר, מחסן וחניה, 1.820. חלק מהעיסקאות הרעיון שלהם היה התפשרות על נקודות לא מהותיות, וזה בדיוק מה שאנחנו עושים בליווי מעמיק ב''ה.
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    300 צפיות
    פשוט יהודיפ
    מצורף קישור להודעה רשמית של הביטוח הלאומי https://www.btl.gov.il/About/news/Pages/hadasaidkonkitzva2026.aspx
  • 2 הצבעות
    7 פוסטים
    268 צפיות
    פרנסה משמיםפ
    @דוד-גולדברג אני אחרי ששמעתי את המושג הזה זה שינה לי בהרבה את המאזן. (אמנם לא לכזה סיפור התכוונת אבל בטוח שזה גם מוסיף)
  • 4 הצבעות
    1 פוסטים
    244 צפיות
    טריידרט
    חישוב התקציב החודשי עושה לך כאב ראש ? כל עשירי בחודש אתה מוצא את עצמך עם ערימת ניירות ? אין לך מושג כמה כסף יש לך, ואיפה זה נמצא ? . מצו"ב קובץ אקסל (פשוט) עבור חישוב התקציב החודשי בקלות: תקציב חודשי.xlsx *אין לגעת בקוביות הצבועות, הם מתוכננות לחישוב אוטומטי. **הקובץ הועלה כאן ללא התחייבות לשירות לקוחות, המבין כבר יבין. ***אם למישהו יש קובץ יותר איכותי - שיעלה כאן לטובת הציבור. ***כמובן אפשר גם לשפר את הקובץ, ולהעלות את השדרוג כאן.
  • ”החשיבות לבניית תקציב שנתי”

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    2
    5 הצבעות
    2 פוסטים
    218 צפיות
    מ
    איך תכל'ס מחליטים מראש כמה הולך לכל קטוגריה או חג? נותנים הערכה כללית מהבטן או שיש נוסחאות בדוקות? איך עושים שינויים בתקציב במהלך השנה מהבחינה הזאת?