דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן
312 47 22.3k 43

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    194 צפיות
    נ
    @שבתי-בבית-ה כתב בהתנכלות לציבור החרדי בקרית גת! מה עושים?: מי הורה לבחור בו ? תפנה אליו!! מועצות גדולי התורה הוציאו מכתב משותף לבית שמש וקרית גת! אחרי שהסבירו להם שהוא יהיה טוב לחרדים והוא יקדם את אינטרס הציבור החרדי בעיר! @שבתי-בבית-ה כתב בהתנכלות לציבור החרדי בקרית גת! מה עושים?: בנתיים על הכל כתבת כרגע.. כרגע... כרגע... ראש העיר בקריית גת פועל בשיטת יום כך ויום כך? אני אומר שראש העיר התחייב לשורה של דברים לציבור החרדי! וכרגע הוא לא עמד באף אחת מהם אלא להיפך מתנכל לציבור החרדי! בכל דבר שאפשר. מה אפשר לעשות? לדעתי אם יהיה ביקורת רבה בציבור החרדי וראש העיר יבין שהציבור החרדי לא מרוצה ממנו והכסא שלו בסכנה הוא יעמוד בהבטחותיו, לידיעה: הנידון נוגע לכלל הציבור החרדי בעקבות התוכניות הרבות של עשרות אלפי יחי"ד לציבור החרדי בקרית גת!
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    599 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 3 הצבעות
    20 פוסטים
    1k צפיות
    חופש כלכליח
    @משקיע-באופציות אתה מוזמן לסקור...
  • 1 הצבעות
    31 פוסטים
    1k צפיות
    פשוט יהודיפ
    @משהמשה כתב בחריש: ירידות מחירים למרות ההתחרדות: @הקול-השפוי כתב בירידות מחירים בחריש למרות התחרדות העיר דירת 4 חדרים חדשה עם מחסן וחניה בפחות מ1.4 מיליון: אם מישהו מכיר את חריש מקרוב נשמח לדעת פרטים מדויקים יותר. נראה שהרב @אלון-דוד מכיר אני עובד שם וגר בפריפריה אחרת
  • 1 הצבעות
    40 פוסטים
    1k צפיות
    ס
    @יוסי-0 כמה?