דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן
377 55 26.8k 49

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    49 פוסטים
    997 צפיות
    נ
    @ברמיזא ולעומת זאת בהר יונה שמדובר בשכונה (ואגב אחרי כן יש עוד שכונות...) וללא הרבה כותרות על בניית עיר חדשה זה מתקדם הרבה יותר וגם במחירים זולים בהרבה! אז זה השאלה? מה אנחנו רוצים הרבה כותרות על עיר וסיכויים שזה לא ימומש לבסוף או ימומש במחירים שאינם בר השגה, או שכונה שאפשר כרגע לשווק אותה במחירם סבירים יחסית בפרט עם מחיר למשתכן, שיכול להיות שכבר לא תהיה רלוונטית בעוד כמה שנים כיתחילו לקדם את העיר החדשה פלוגות.!
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    564 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 1 הצבעות
    19 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    איך השיח התדרדר משאלה על התפתחות גאוגרפית לשאלות על דת ומדינה בסוף עוד ידברו כאן על הזהב באתיופיה
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    462 צפיות
    ד
    @הקול-השפוי כתב בהאם מישהו מעוניין באמת להוריד את מחירי הדיור?: רווח היזמי הממוצע הוא 15% ממחיר הדירה. כך שבדירה ששווה 2 מיליון יהיה ליזם רווח של 300 אלף ש"ח יש הרבה מאוד קבלנים שפושטים רגל ויש עכשיו מבצעים שהם עושים ומימון וכו וכו לא בטוח שהרווחים שלהם כל כך גבוהים
  • 4 הצבעות
    26 פוסטים
    985 צפיות
    ה
    @טריידר האותיות הקטנות גם לא מענינות כאן כ"כ, בתחום הזה יש לבחור את הבנאדם לפי איך שהוא מתנהל בשטח. כי בפועל לא תתבע אותו על הפרת חוזה וגם בלי להפר חוזה הוא יכול לסובב אותך בלי בעיה