מגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן
-
תמונות מהכנס בירושלים.
בישיבת מיר אולם בית יעקב הישן מאות רבות של מתענינים בתוך שעות ספורות.
@פריפריאליסט
איזה נציגות של שכונות היו שם?
היה שם גם מצפת ופוריה? או כרמיאל ועכו? -
הייתה נציגות מכל קהילה שיש לה ועדת דיור.
#ועדת דיור - ארגון שמלווה ומייעץ לפונים לקהילה בכל נושא רכישת דירה. -
הייתה נציגות מכל קהילה שיש לה ועדת דיור.
#ועדת דיור - ארגון שמלווה ומייעץ לפונים לקהילה בכל נושא רכישת דירה.@ועדת-הדיור-בצפון
ואיזה קהילות יש להם ועדת דיור שהיו בכנס?
אשמח למענה בנוגע לשאלה האם מקבלים לקהילה רק אברכים? -
@ועדת-הדיור-בצפון
ואיזה קהילות יש להם ועדת דיור שהיו בכנס?
אשמח למענה בנוגע לשאלה האם מקבלים לקהילה רק אברכים?@שעיה-שור
ממליץ לך ליצור איתם קשר ישיר להציג את עצמך, ולשאול כל שאלה, איני מכיר אותם כלל, אבל נראה לי שעדיף לדבר פנים אל פנים, או לפחות בשיחת בטלפון.@ועדת-הדיור-בצפון כתב במגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן:
מס' הטלפון של הועדה בבית שאן
0534176226
@אברך-יקר כתב במגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן:ומה הפרוצדורה בשביל להגיע?
1.מילוי טופס רישום בתיאום עם 0534176226.
2.הגעה למקום (גם בתיאום עם 0534176226) להתרשמות ליום/מיים שבוע/יים.
3.חיפוש דירה ,ברוב הפעמים כן כדאי להיעזר בתיווך הוצאה של כ15,000 וחיסכון של לפחות20,000 פלוס דירה שלא כל אחד מוצא לבד.
4.הגעה (אפשר לנסות תקופת שכירות) -
@שעיה-שור
ממליץ לך ליצור איתם קשר ישיר להציג את עצמך, ולשאול כל שאלה, איני מכיר אותם כלל, אבל נראה לי שעדיף לדבר פנים אל פנים, או לפחות בשיחת בטלפון.@ועדת-הדיור-בצפון כתב במגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן:
מס' הטלפון של הועדה בבית שאן
0534176226
@אברך-יקר כתב במגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן:ומה הפרוצדורה בשביל להגיע?
1.מילוי טופס רישום בתיאום עם 0534176226.
2.הגעה למקום (גם בתיאום עם 0534176226) להתרשמות ליום/מיים שבוע/יים.
3.חיפוש דירה ,ברוב הפעמים כן כדאי להיעזר בתיווך הוצאה של כ15,000 וחיסכון של לפחות20,000 פלוס דירה שלא כל אחד מוצא לבד.
4.הגעה (אפשר לנסות תקופת שכירות) -
@שעיה-שור כתב במגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן:
אבל למה לא לענות על השאלות ששאלתי כאן בפורום לתועלת הציבור?
יש בשאלות שלי משהו מפחיד?חלילה !!!
זו פשוט שאלה אישית,
בשיחה פרטית אני מניח שהם יסבירו לך מה הסגנון של הקהילה, ויכול להיות שתרגיש שזה מעניין אותך, אבל יכול להיות שאתה תגיד להם: תודה, לא מתאים לי. -
היינו בבית שאן מיום חמישי עד מוצ''ש, וממש הופתענו, תושבים נפלאים, בליל שבת ניתן לשמוע מהרבה בתים שירי שבת, עיר מסורתית, דתית, בבתי הכנסת יש רשימה ארוכה של שיעורים. פגשנו גם לא מעט משפחות בני תורה (עם כובעים וחליפות..), בקיצור שונה לגמרי מהערים החילוניות שבמרכז המדינה.
העיר עצמה נקייה ומטופחת, ובבין הזמנים שוקקת חיים מהתיירים הרבים, (בעיקר חרדים, כי החילונים בקפריסין וד''ל) שמגיעים לעמק המעיינות, שזאת העיר הכי קרובה לשם.
אין ספק, זה מקום עם פונטציאל ענקקק, והראשונים שיבינו את זה ירוויחו. -
@שעיה-שור מתנצל בפני כבודו שלא הייתה לי שהות לענות תיכף שנשאלה השאלה.
בקהילות גבעת המורה, נוף הגליל, בית שאן, עפולה מרכז העיר יש ועדות קבלה ומומלץ לפנות אליהם (המספרים מופיעים בתחילת כל סקירה)
בפשטות גם כאלו שאינם אברכים מתקבלים לקהילות ובתנאי שיעמדו בתנאי הסף של הקהילות.
בהצלחה רבה! -
@שעיה-שור כתב במגורים בפריפריה פרק ג' - סקירה בית שאן:
האם מקבלים רק אברכים או גם עובדים בני תורה?
מהיכרות שלי אני מאמין שיקבלו גם עובדים בני תורה, ואולי אפילו ישמחו על הגיוון