ספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן
-
@הקול-השפוי אפשר לקנות בכל החנויות ואתרי הספרים החרדיים. יפה נוף אור החיים ובלוי הם רק דוגמא. וכן, גם דרך האתר הרשמי
הספר היחיד שנוגע בבעיית הכסף הגדול של חתונות ילדים ומציע פתרון פרקטי. -
שלום רב לחברי הפורום היקרים,
שמי יהודה סנדרס, מחבר הספר "איך מחתנים ילדים". אני שמח להיות כאן ומזמין אתכם ליצור איתי קשר לשיח פתוח ומעניין. תוכלו לפנות אליי כאן בפורום או דרך המייל: 054840@PROTONME.
אשמח להגיב לכל שאלה כמיטב יכולתי, אך כמובן איני יכול להתחייב לכל דבר.
מצפה לשיח פורה ומועיל!
בברכה,
יהודה סנדרס@י-סנדרס כתב בספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן:
שלום רב לחברי הפורום היקרים,
שמי יהודה סנדרס, מחבר הספר "איך מחתנים ילדים". אני שמח להיות כאן ומזמין אתכם ליצור איתי קשר לשיח פתוח ומעניין. תוכלו לפנות אליי כאן בפורום או דרך המייל: 054840@PROTONME.
אשמח להגיב לכל שאלה כמיטב יכולתי, אך כמובן איני יכול להתחייב לכל דבר.
מצפה לשיח פורה ומועיל!
בברכה,
יהודה סנדרסיהודה סנדרס הוא אחלה בנאדם וספרו מיוחד מאוד
ממליץ מאוד על שניהם!
וגם זכיתי לקרוא את רוב הספר
תמיד אני מעדיף לקרוא ולהמליץ על ספרים חרדיים! -
ה הקול השפוי התייחס לנושא זה ב
-
כסף טוב - מאת שאול אמסטרדמסקי
מקיף מלמעלה, כולל המלצות פרקטיות, בכל תחומי החיים הפיננסים, מהתמקחות עם הבנק, פנסיה, ביטוחים, חסכונות ועוד. ספר קליל וקצר שעשה לי אישית סדר בראש בכמה תחומים
@מפתח_בינה זה ספר מצויין. מצד שני הוא לא מיועד באופן ספציפי לציבור החרדי, מבחינה פרקטית.
הוא פותח את הראש חבל על הזמן. -
@מפתח_בינה זה ספר מצויין. מצד שני הוא לא מיועד באופן ספציפי לציבור החרדי, מבחינה פרקטית.
הוא פותח את הראש חבל על הזמן.@י-סנדרס
וזה מאוד מהותי מה שאתה כותב, כי קראתי אותו ולא התחברתי להכל, בשונה מהספר שלך לדוגמה.
הדבר היחיד שמניע אנשים בתחום הזה, זה רק בזמן שמישהו מצליח לגעת במקומות הרגישים שלך. -
@צמיחה @י-סנדרס
@צמיחה כתב בספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן:
איך מחתנים ילדים של יהודה סנדרס
ג"א מצטרף מאוד החכים אותי בתחום
-
מקיף מלמעלה, כולל המלצות פרקטיות, בכל תחומי החיים הפיננסים, מהתמקחות עם הבנק, פנסיה, ביטוחים, חסכונות ועוד. ספר קליל וקצר שעשה לי אישית סדר בראש בכמה תחומים
@מפתח_בינה כתב בספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן:
רק לשם הידיעה הוא לא חובב חרדים גדול...
-
קראתי אתמול את הספר החדש של יעקב ולדמן 'כלכלית מדוברת' והתרשמתי מאוד
מנגיש בשפה פשוטה וברורה גם את נושא ניהול כלכלי למשק הבית וכלכלה התנהגותית
וגם נותן סקירה מקיפה בשפה פשוטה על נושאים רבים כמו משכנתאות, שוק ההון, פנסיה, וזכויות עובדים.
לטעמי עדיין לא יצא ספר כזה במגזר החרדי.אפשר לומר שזה מזכיר במידה מסוימת את הספר כסף טוב - מאת שאול אמסטרדמסקי שהוזכר כאן בעבר (אם כי קראתי אותו פעם אחת בלבד לפני מספר שנים בעת שיצא לאור כך שהזיכרון שלי לגביו מעומם)
-
היכן קונים
-
היכן קונים