ספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן
-
@טריידר כתב בספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן:
זה התגובה שכתבתי לו במייל:
אריה שלום
סיימתי לקרוא בשקיקה את ספרך קטן הכמות ורב האיכות
מהמילה הראשונה ועד האחרונה
כולל הכריכה מ-2 הצדדים
כל מילה פנינה
וכל מילה נוספת מיותרת [גם בשבח הספר וגם של התוכן עצמו]
כמי שנמצא בתחום נהניתי לקרוא חומר כתוב בלשון פשוטה מסודרת ומובנת גם לפשוטי העםלמה אתה לא מביא את הדברים בשם אומרם ?
-
@shimon כתב בספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן:
זה התגובה שכתבתי לו במייל:
אריה שלום
סיימתי לקרוא בשקיקה את ספרך קטן הכמות ורב האיכות
מהמילה הראשונה ועד האחרונה
כולל הכריכה מ-2 הצדדים
כל מילה פנינה
וכל מילה נוספת מיותרת [גם בשבח הספר וגם של התוכן עצמו]
כמי שנמצא בתחום נהניתי לקרוא חומר כתוב בלשון פשוטה מסודרת ומובנת גם לפשוטי העםלמה אתה לא מביא את הדברים בשם אומרם ?
הכל טוב, ציטטתי את ההודעה שלך, כתוב שם מפורש, תסתכל שוב !
(מכיון ושם הניק שלך מאוית האנגלית הוא מופיע בצד שמאל ולא כרגיל בצד ימין...) -
@שמואל כתב בספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן:
@טריידר
קראתי,
מיועד יותר למשקיע המתחיל,
מתחיל בחסכונות כלה בהשקעות (פאסביות) עבור דרך לימוד כלל המושגים הנלווים עד רזולוציות של שמות קרנות,
מכוון בעיקר לסנופי עם נטייה קלה לנאסד"ק.תוסיף בהודעה הנ"ל לאיזה ספר אתה בדיוק מתכוון...
-
השקעות לעצלנים - רב מכר (200,000 עותקים)
ראה ראיון עם המחבר כאן
מישהו כבר הספיק לקרוא ויכול להמליץ ?
אני מאוד אהבתי את הספר הזה – הוא כתוב בצורה קצרה, קולעת ומובנת.
לכל חבר שרוצה להתחיל להשקיע, אני ממליץ עליו בחום. הספר מספק נקודת פתיחה מצוינת לעולם ההשקעות. -
שלום רב לחברי הפורום היקרים,
שמי יהודה סנדרס, מחבר הספר "איך מחתנים ילדים". אני שמח להיות כאן ומזמין אתכם ליצור איתי קשר לשיח פתוח ומעניין. תוכלו לפנות אליי כאן בפורום או דרך המייל: 054840@PROTONME.
אשמח להגיב לכל שאלה כמיטב יכולתי, אך כמובן איני יכול להתחייב לכל דבר.
מצפה לשיח פורה ומועיל!
בברכה,
יהודה סנדרס -
@י-סנדרס כתב בספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן:
שלום רב לחברי הפורום היקרים,
שמי יהודה סנדרס, מחבר הספר "איך מחתנים ילדים". אני שמח להיות כאן ומזמין אתכם ליצור איתי קשר לשיח פתוח ומעניין. תוכלו לפנות אליי כאן בפורום או דרך המייל: 054840@PROTONME.
אשמח להגיב לכל שאלה כמיטב יכולתי, אך כמובן איני יכול להתחייב לכל דבר.
מצפה לשיח פורה ומועיל!
בברכה,
יהודה סנדרסתן פרטים על ספרך, מיהו מה הוא, איך אפשר לקבל / לקנות אותו.
-
@הקול-השפוי
להשיג ב'יפה נוף'.
(אולי יש עוד חנויות). -
@הקול-השפוי אפשר לקנות בכל החנויות ואתרי הספרים החרדיים. יפה נוף אור החיים ובלוי הם רק דוגמא. וכן, גם דרך האתר הרשמי
הספר היחיד שנוגע בבעיית הכסף הגדול של חתונות ילדים ומציע פתרון פרקטי. -
המדריך למשקיע המתחיל - מאת ג'ון בוגל
@ביזנייעס כתב בהמדריך למשקיע המתחיל:
עד שביום אחד, התגלגל לידי משמים ספר שנקרא המדריך למשקיע המתחיל, כתב אותו גוי אחד ג'ון בוגל שמו,
אותו בוגל היה הראשון להקים קרן נאמנות מחקת מדדים, ובעצם אבי שיטת ההשקעה הפסיבית,
כל כך נהניתי מהספר, ואני רוצה להגיש לכם סיכום שכתבתי בעבר של פרקי הספר.- לטווח הרחוק, הסיכויים שלנו להרוויח הם בדיוק אותם אחוזים שהשוק כולו יעלה. בקצרה, שוק ההון הוא כמו בריכה, אם באזור מסוים המים יעלו, בהכרח שבאזור אחר הם ירדו, כך שבטווח הארוך, סיכויי הרווח הם כשיעור עליית השוק.
- במסחר יומי או סווינג, על כל פעולה של ק/מ אני נדרש לשלם עמלה ומס רווחי הון, מה שאוטומטית נוגס לי משמעותית ברווח, בשונה מהשקעה לטווח ארוך, שבה אני לא משלם כלל עמלות מכירה, וגם הכסף שיגיע למדינה בסוף, (יש גם דרכים לצמצם את זה, שידוברו כאן בעז"ה רבות) יצבור עבורי ריבית דריבית, למשך כל התקופה.
- מחקרים שהוא ערך, הוכיחו שלמשך זמן, דווקא מנהלי תיקי השקעות אקטיביים, (שאם יש פה מישהו עם נסיון וידע כזה, אני ממש אשמח להיות חבר שלו.) שהשיאו תשואה עודפת על תשואת המדד, נטו להפסיד בשנים הבאות יותר, מה שאומר שאם אתם ברווחים נאים כדאי לכם לדאוג...
- ההשקעה לטווח ארוך נהנית מיתרון עצום של אפקט ריבית דריבית, מה שאומר שהכסף שהרווחתי השנה ימשיך לעבוד בשבילי שנה הבאה ויצבור רווחים שגם הם ירוויחו וכן הלאה, אני מניח שכולם מכירים את המושג הזה, אבל למי שלא מומלץ להשתעשע מעט במחשבון ריבית דריבית ולחוות את זה מעט.