דילוג לתוכן

רעיונות להגדלת הכנסות לאברכים

הועבר פרנסה
93 45 5.0k 33

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    7 פוסטים
    138 צפיות
    פשוט יהודיפ
    @ia90990 כתב בעוברים לקנות מייצור שחור לבן!!!: לעשות סמל זה ממש להרגיז את הציבור הכללי כבר וזה יביא לגירעון אם כבר אנחנו עוד לא חצי מהמדינה בשביל זה.. כתב בעוברים לקנות מייצור שחור לבן!!!: ברור שאני מדבר יותר על הרעיון ולא על המעשי
  • מיזם עבודת קודש

פרנסה וואהל עבודת קודש חסידי
    9
    3 הצבעות
    9 פוסטים
    503 צפיות
    ב
    אולי ש'בנקל' יפתחו את הפרויקט "עבודת הקודש" גם לליטאים. כמובן שלא יהיה מיועד לאברכים אלא לאנשים שעובדים. בסוף בשביל לחסוך כסף צריך שיהיה אותו.
  • 0 הצבעות
    20 פוסטים
    107 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @YM98745 בשביל לאחד צריך לקבל אישור איכלוס על ההיתר שאמור לכלול שינויים בלתי הפיכים בדירה שלא מאפשרים מגורים נפרדים כך שזה לא ממש אפשרי גם בהנחה שאתם מוכנים לעשות מסירה מוקדמת והוא ימשיך לשכור את הדירה
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    308 צפיות
    רואה את הנולדר
    @בוטח-בה כתב ברעיונות להשקעה עם תזרים תשואות גבוה: ודאי שיש! ברור שיש מלא רעיונות אם אתה יודע להקים פרויקטים תעשה אחד כזה תפתח עיתון עלון פרסום כזה או אחר חנות תנהל צוות משאבי אנוש אם אתה יודע לטווח בין עובדים למעבידים אפשר להמשיך את הרשימה אבל זה לא ממש יעזור לך כי זה מאוד תלוי במי שאתה הובנתי?
  • שימוש ב- AI בציבור החרדי

פרנסה
    44
    2 הצבעות
    44 פוסטים
    3k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אשמח לשמוע חוות דעת. ראיתי כאן בפורום לפחות 2 בודעות שנכתבו בוודאות בעזרת צ'אט. מפריע לי מאוד ומוזיל את רמת הפורום. האם מותר להגיב על זה? אין לי מטרה לפגוע ח''ו. הרי אין כאן אפשרות של השארת הודעות באישי.