דילוג לתוכן

קורסים והעשרה

פרנסה
17 8 500 6

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    10 פוסטים
    135 צפיות
    מ
    מה התועלת כלל? כל מה שיש לי הם יודעים
  • ביטו"ל לבעלי עוסק פטור

פרנסה ביטול
    6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    118 צפיות
    כרמיאליכ
    מי שאינו עובד (למעט אישה הנשואה למבוטח תושב ישראל) ואין לו הכנסות, חייב לשלם דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות עבור עצמו בשיעור המינימום - 266 ש"ח (החל ב- 01.01.2026), עצמאי שאינו עונה להגדרה גם צריך לשלם את הסכום הנ"ל, בשביל להיות עצמאי שעונה להגדרה צריך לענות על א' מההפרטים הנ"ל : עוסק במשלח ידו 20 שעות בשבוע בממוצע לפחות. הכנסתו החודשית הממוצעת ממשלח ידו שווה או עולה על 50% מהשכר הממוצע - 6,885 (החל ב- 01.01.2026) עוסק במשלח ידו 12 שעות בשבוע בממוצע לפחות, והכנסתו החודשית הממוצעת ממשלח ידו שווה או עולה על 15% מהשכר הממוצע - 2,065 ש"ח (החל ב- 01.01.2026).
  • ג'וס פלאס

פרנסה גוס פלאס פירמידות שיווק
    2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    84 צפיות
    מ
    לא בדיוק פירמידה. אבל גם לא הכנסה פאסיבית בלי לעשות כלום, ובוודאי שלא התעשרות מהירה. מחקר על זכיינות ג'וס פלאס (5).pdf מחקר על זכיינות ג'וס פלאס (4).pdf annual_earnings_summary (2) (1).pdf מתורגם (1) (1).pdf
  • שימוש ב- AI בציבור החרדי

פרנסה ai חרדי בינה מלאכותית ציבור חרדי
    115
    2 הצבעות
    115 פוסטים
    5k צפיות
    מ
    תגיד עם כתוב לי דרעי זה אומר שאני שסניק או ש.... חחחח
  • 3 הצבעות
    2 פוסטים
    239 צפיות
    I
    @משה-חיים חמותי הרגילה תמיד את כל הבנות שלה שחוץ מהעבודה הרגילה לחשוב על עוד משהו מהצד.. שאי אפשר להישאר בשקט כל עוד יש כוחות ופניות.. וייאמר לזכותה שהם אחרי 8 חתונות של ילדים ויש להם פלוס מאוד גדול בבנק... [אחרי התחייבויות לדירה והכל..]