דילוג לתוכן

האם יש פתרון חוקי למכירת דירה שנקנתה במחיר למשתכן?

נדל"ן ומשכנתאות
11 8 729 7

נושאים מוצעים

• לשכור דירה שעשויה להימכר?

נדל"ן ומשכנתאות נדלן
    8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    171 צפיות
    ז
    בכל דילמה כלכלית, שאלת השאלות היא האם החסרון מתומחר. בדילמה שלך ישנם שתי שאלות 1. האם איכות הדירה והמחיר שווים את חוסר היציבות וההפרעה של הקונים? התשובה לזה תלויה בך, יש אנשים שיותר קשה להם עם זה ויש שאין להם בעייה. ולכן לא תוכל לקבל לזה עזרה מאנשים אחרים ובפרט כאלו שלא מכירים אותך. הדילמה השנייה היא, יכול להיות שהדירה הזמנית היא היותר יקרה. במידה ותצטרך לעזוב עוד חודש למשל, תסכים איתי שזה לא שווה. לכן אתה צריך לבנות את החוזה בצורה מדורגת שבה לא אתה לוקח את כל הסיכון הכלכלי, אלא אתה מתחלק בו עם הבעלים. לדוגמא אפשרות אחת. במידה והדירה נמכרת תוך X אתה מפנה את הדירה תוךY חודשים ומשלם Z על החודשים הנותרים. אם יקח יותר זמן למכור את הדירה תוכל לקחת בחשבון זמן פינוי שבו אתה משלם יותר ממחיר החוזה בלי להנזק. אין שום סיבה בעולם שאתה תישא בכל הסיכון הכלכלי, בשעה שגם לבעל הדירה יש אינטרס שהיא תהיה מושכרת.
  • ביטוח דירה וחיים - לבטל אותו

נדל"ן ומשכנתאות ביטוח חיים
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    498 צפיות
    מ
    מתקשרים לחברת הביטוח. ושולחים הודעת ביטול. שום סרט. נורא פשוט!!!! היכן הביטוח?
  • דירה מחולקת בעפולה

נדל"ן ומשכנתאות דירה להשקעה
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    581 צפיות
    ר
    @user_5782 אשמח לשמוע מה החכמת בנושא כי אני עכשיו גם מחפש אפשרות כזו תודה רבה
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    365 צפיות
    בוטח בה'ב
    @פשוט-יהודי כתב בהתנהלות מול רשויות המדינה (משרד השיכון ורמ"י) בעניין כשלים בפרוייקט מחיר למשתכן: אולי כדאי לפנות למבקר המדינה נו נו.. כן כדאי כי זה תהליך ממש פשוט באינטרנט אבל לא לבנות על זה יותר מידי אם יש לכם הוכחות על הפסדים באי קניית דירה אחרת עגמת נפש וכו' יותר הייתי ממליץ לפנות לפן המשפטי ולא אין לי עו"ד להמליץ עליו בתחום אבל כדאי לחפש
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    בוטח בה'ב
    @טריידר זה לא משנה הגיל גם אם אתה בן 40 ולא היה לך פטור אתה נחשב עריק