דילוג לתוכן

האם יש פתרון חוקי למכירת דירה שנקנתה במחיר למשתכן?

נדל"ן ומשכנתאות
11 8 708 7

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    83 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @שואף-ליותר באופן כללי בהחלט הנקודה הזו חשובה מאוד, אחד הדברים הראשונים שאני מבררת עם אנשים זה את הנקודה הזו- האם הם מרוצים מדירת המגורים שלהם ואם לא לכמה זמן. היו לי לקוחות שאחרי הרבה עבודה הגענו למסקנה שגם אם יחשבו על מעבר זה לא יהיה לפני עוד 8 שנים בערך ואז נכנסנו להשקעה. תלוי בגיל הילדים שכפי שאמרו לך יש כל מיני דרכים ועוד נקודות שצריך לבדוק באופן אישי. אתם מוזמנים לקרוא עלי כאן (בעז''ה עוד ארשום על זה בפוסט נפרד)
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    2k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    332 צפיות
    יודה לויי
    בס"ד בהגרלות האחרונות שהתקיימו בנוף הגליל זכו מאות חרדים וכעת עובדים לגבש קבוצות לפי קבלנים על נת להקים שם קהילה יפה שזה צמוד לאיפה שכבר קיימת קהילה חרדית עם מוסדות וכו' מי שיודע על זוכים שם נשמח שיפנה אותו לאיגוד הזוכים החרדי בנוף הגליל בכתובת המיל W046565734@nail.com איגוד זוכי נוף הגליל ופרטים על הקהילה במקום.pdf
  • 4 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    הקול השפויה
    ירושלים: פסגת זאב מזרח
  • מגרשים בחירן

הועבר נדל"ן ומשכנתאות חירן מגרשים נדלן השקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    506 צפיות
    מ
    אם זה משווק ע"י ברנדווין, אז יש להם שם טוב. בכל מקרה - התאמה אישית ללקוח זהו דבר קריטי. אחרת גם כשההשקעה עצמה היא בסדר - חוסר ההתאמה עלול לגרום להפסדים גדולים. מהיכרות בסיסית שלי עם החברה הנ"ל, כדאי מאוד לקחת יועץ חיצוני.